Какво ми има? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво ми има?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1567 пъти
Здравейте, анонимни мои съветници!
Аз съм момиче на 16г. и мисля, че има нешо сбъркано в мен, не знам прекалено срамежлива ли съм, страхлива или ми има нещо друго, но просто не мога или по-точно не искам да имам гадже. Може да ви се стори доста детинско и някак си лигаво в сравнение с повечето истории и проблеми, които преобладават в сайта, но се чувствам потисната.
Работата е там, че повечето ми приятелки вече са сменили няколко връзки а аз не мога да се изтормозя да почна дори една. Има доста момчета, които ме харесват даже по улиците забелязвам, че често ме заглеждат, но никой не ми се вижда подходящ, всъщност дори не съм сигурна, че такъв съществува.
Само при мисълта, че може да имам приятел от една страна ми става приятно, но от друга започвам да се задушавам и в мен се надига някакво чувство, което ме кара директно да стана и да избягам без да поглеждам повече назад. Може би тук трябва да добавя, че изпитвам същото и когато някой в прав текст ми каже, че изпитва симпатии към мен, даже бих казала, че понякога се отвращавам....
Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: f1bbb4462e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се води по действията на околните. Определено още не си пораснала за връзка и затова просто си чакай. Най-голямата глупост е да копираш останалите. Следвай усещанията си и разбиранията си.
Между другото въпреки, че съм мъж, то на твоята възраст бях в подобно положение. С тази разлика, че изобщо не ме вълнуваше другите около мен какви ги правят...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6474a3bec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помисли над последното което каза! М16

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 21c7274b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би си още дете, което изглежда съмнително на 16г., но може ти да се развиваш по-бавно физически. А може и просто да си падаш по момичета и още да не осъзнаваш, че си лезбийка. Само ти си го знаеш това.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 78573bc593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм на 17г. и мога да кажа, че характерът ми е устроен по абсолютно същия начин. Преди две години когато всички имаха гаджета аз стоях и не търсех гадже по простата причина, че не го смятах за жизнено важно. Винаги съм била срамежлива, не търсех контакт с хора, нямах желание да излизам. Първият си дойде без да го търся(срещнахме се на едно събиране). Бяхме заедно около един месец, но аз бях неопитна във връзките, за да осъзная, че нямам чувства към него. След 1 година, с вторият стана същата работа. След всяка една от тези връзки не съм търсила човек, с който да се сближа и ми беше супер. Скоро се сближих с един приятел и мога да кажа, че наистина го обичам, защото усещам как ми липсва(извън България е). С това искам да ти покажа, че все някога ще намериш подходящият. Не е нужно ти да го търсиш, той сам ще се появи в точния момент. Няма значение срамежлива ли си или си много лесно адаптираща се към средата - ако един човек не е правилният за теб, той просто не е правилният и ти го усещаш. Нормално е да нямаш желание да се сближаваш с някого ако не ти харесва характеът му, дори и той да иска да те опознае. Единственото, което ти е нужно е време. Време, за да разбереш какви хора искаш около себе си и - дали търсиш забавен човек или някой, който е по-активен и тн. Относно задушаването - най-големият ми проблем. Омръзва ми да излизам всеки ден. Дразня се, ако ходим прегърнати или хванати за ръце през цялото време, защото и аз се задушавам. Затова си намерих човек, който също обича да има лично пространство от време на време и за който любота не значи постоянна близост. Не знам дали ме разбираш, не съм най-добрата в описването на такива неща, но искам да ти кажа, че е нормално повечето да не те привличат. А и по-добре да изчакаш, за да срещнеш правилния човек, когато му дойде времето, а не като днешните момичета - хвърлят се на първия срещнат само колкото да се пише, че имат гаджета. И моята първа истинска любов е твърде късно дошла. И моята първа целувка е закъсняла, но си струваше, защото тези моменти бяха перфектни. Не трябва да съжаляваш за нищо. За всички има място под слънцето :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 08078f87ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не мисля, че ти има нещо конкретно, може би просто не си готова! Няма нищо срамно или сбъркано в това.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 26c514dcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз бях същата, като теб. Спокойно, нищо ти няма, просто сме по- различни от повечето. Аз на 19 год. започнах връзка, бях девствена. Сега съм на 29 и съм със същия човек. Не виждах смисъл да се хващам с някой, след като не го исках с душата си...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2e60711f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила да ти имам и проблемите ти си страхотна нищо ти няма.Просто не си готова за връзка и аз понякога се чувствам като теб, но проблема е там, че дори никой не ме забелязва. Ти сама ще разбереш кога си готова за сериозни отношения.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: eccd044578
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Миличка не се притеснявай. Това е напълно нормално. Просто не си готова да имаш връзка. Явно в теб детето е още живо, а твоите връстници вече се чувстват по-големи. Аз също бях като теб. Първата ми връзка беше на 18 години и не съжалявам за това. Преди това никой от момчетата, които са ме сваляли не ми е харесвал. Не се насилвай да харесаш някой само, за да да имаш гадже. Безмислено е. Всичко с времето си. Прави това, което те прави щастлива и не се чувствай ненормална, защото не си. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1117656b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз се чувствам по подобен начин :)
М17

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 016dd47568
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Споко, у всички я има тази тръпка преди първата връзка. Ще го преодолееш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4295d8b494
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз ще те посъветвам да живееш своя живот и да бъдеш себе си. Важното е обаче да се чувстваш добре и да не съжаляваш за това, да не се притесняваш. Имах една приятелка която точно като тебе не искаше да си има гадже и смяташе че не й е нужно, но в същото време се вайкаше и оплакваше че няма сериозна връзка, и тя си беше внушила че има психично заболяване, беше депресирана и отегчена от живота, но сега се оправи! Така че горе главата и не се тревожи за нищо, важното е да имаш приятелки с които да сте си близки и да си споделяте! Успех в живота!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 40fa0b3d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да и аз бях така, ама гадното е, че аз един вид ги тролих :D
Горките момчета, после ми се върна.... карма.
Апък може и просто инстинктивно да не искаш да следваш "тълпата" а да си бъдеш сама шеф.... Има много варианти, не го мисли.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 13e5ac5960
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А пък аз видях един комунист, който излизаше на манифестации само със себеподобните. Партийният пленум още го зове....

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 69164c9275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Може би още не си открила човек с когото имате същите интереси или може да си лезбийка и още да не си го осъзнала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker