Зарязват ме като си хванат гаджета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Зарязват ме като си хванат гаджета
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1230 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 г. и се чувствам предадена от приятелките ми. Аз винаги съм била насреща за тях, щом ми се обадят, веднага излизах, но намерят ли си гаджета, спират да ме търсят. Въпреки, че аз дори и с гадже винаги намирах време за тях. Имам 1-2 приятелки, които само ако АЗ ги потърся ПОНЯКОГА излизат с мен, иначе са с гаджетата си. Но най-много се чувствам предадена от друга. Аз си я знаех, че като си хване гадже забравя за всичко, но едната година, в която беше свободна, станахме наистина най-добри приятелки, споделяхме си всичко, излизахме често, но наскоро си намери един и пак същата история, а не мислех, че след като сме станали толкова близки ще направи същото. Отначало излизахме, но той започна да ни се меси в отношенията и да се мъкне след нас и да я кара да ходят 2-та еди къде си и мен това ме дразнеше, защото не можех да си кажа и 2 думи с нея, само се драпаха. Случиха се и други неща, разбрах, че му е казала какво съм й споделяла, а също така от общи познати разбрах, че той не й мисли доброто (няма да изпадам в подробности с цел да запазя анонимност). Не съм я търсила, след като няколко пъти ме отряза, защото щяла да излиза с него. Мислех си да й кажа какво е говорил той за нея, но предпочетох да не се меся в отношенията им, защото ми изглежда, че тя и да разбере, пак ще е същата, дори ще му сподели и той още повече ще я насъска срещу мен (забравих да споделя, че също й е говорил против мен и са ме обсъждали). Оттогава като случайно ме срещне ме прегръща и ми се радва като на малко бебе и ме пита общи неща, но на мен ми е някакво хладно и отдръпнато... Мисля си, че й липсвам и иска да ме види, но не прави нищо по въпроса, чака аз да я потърся, но не... аз не съм такъв човек! Все едно обидения да тръгне да се извинява. Дори сега ми е тъпо и не искам да си търся други приятелки, защото ако и те са такива, ще си остана пак без. Не знам как да предотвратя това нещо. Споделете, ако имате такъв опит и съвети. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: edc288dedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами кажи и, че ако ти е истинска приятелка трябва да се виждате понякога и само двете. А ти ако си и истинска приятелка и кажи какво знаеш.

М

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7ec2044898
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предотвратяваш го като не се занимаваш с мърши. Сама си отговорна за обкръжението ти.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c473f2190f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Знам какво ти е при мен е същата работа с разликата, че аз каквото имам всичко си казвам което както си е. Предлагам ти да се разберете да се видите и да й кажеш всичко както си е без да й спестяваш. Ако има мозък в главата и наискна държи на теб ще те разбере и ще намери време да се виждате, ако ли не ще знаеш, че си опитала. :))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cb39916725
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бий им шута на всички! Като станеш студентка, ще си намериш някой стабилен човек, а не мекотело! Гледай си телевизия по цял ден с мама, баба, вземи си куче, коте-каквото искаш и се грижи за него, за да не си самотна, пък ония щом не те търсят, значи не ги интересуваш! Нали знаеш поговорката-храни куче, да те лае! Майка ми навремето си имаше такива приятелки и като ги разбра що за стока са, никога повече не ги пусна у нас! Направи и ти същото, да ти е мирна главата! Спокойствието е безценно! Но влезеш ли веднъж в университета, животът ти ще се промени изцяло!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d6dd72b721
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Явно живота ти е прекалено скучен и решаваш сама да си създаваш проблеми.

Първо : "аз винаги съм на среща за тях, винаги излизам като ме повикат", това НЕ е "да бъдеш насреща за тях"... Да бъдеш насреща за някого означава да бъдеш до него в трудни моменти, да му помагаш, да проявяваш подкрепа. Това, че са те викнали и си излязла да метлосвате по улиците - не значи нищо.

Второ : Това, че всеки път излизаш, когато те викат - ти все едно сама им казваш да си играят с теб. Когато си заета и те повикат - откажи. Когато си свободна, НО не си в настроение за излизане - откажи.
Имай самоуважение, не може да поставяш тях пред себе си. Това е един от моментите, в които егоизмът е добро нещо - мисли първо за себе си, защото никой друг няма да го направи! (И в твоя случай е точно така. )

Трето : Когато те не са с теб, а с гаджетата си - не им се сърди! Колкото и изненадващо да звучи - Светът НЕ се върти около теб, хората имат собствен живот, не може като малките деца все да искаш внимание.

Четвърто : НИКОГА не споделяй прекалено лични неща, които знаеш, че някой може да използва срещу теб. В момента, в който започнеш да споделяш такива неща - сама си биеш шута!

Пето : Случило се е тя да се влюби в момче, което не става. Има безброй такива случаи, рано или късно сама ще разбере грешката си.

Може и да не ти се вярва, но хората постоянно говорят зад гърба ти, просто ти не го знаеш. И няма смисъл да им обръщаш внимание, за съжаление те са такива. Колкото и да не ти харесва, те няма да се променят.


Знам, че това, което ти казах може да не ти харесва, но такава е истината - неприятна. Ще ти се наложи да свикнеш с нея, в противен случай постоянно ще се въртиш в един кръг на мислене, където искаш внимание и си мислиш, че всички са срещу теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker