Любовта и нейното влияние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любовта и нейното влияние
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1260 пъти
Здравейте аз съм момче на 15 години. От доста време насам се чувствам някак си самотен. Имал съм пет връзки, но и петте бяха несериозни. Едно от момичетата ( последната ми връзка ) беше от класа ми. Харесвах я и просто един ден и попитах дали може да остане след училище да и кажа нещо и те се съгласи. Останахме насаме и и дадох една рисунка с панда ( понеже знаех, че обожава панди) и и признах чувствата ми. След около седмица тя ми писа по facebook, че и трябвало време и, че нещата ставали много бързо и ме заряза без основателна причина. Това се повтаряше всеки път в мен ли е проблема, винаги се държах добре с тях разсмивах ги и съм правил всичко за тях и накрая историята винаги завършва по един и същ начин. В момента имам симпатии към едно момиче (пак от моят клас), но ме е страх да и призная защото ще ме помислят за броикаджия(защото съм имал общо две гаджета от моя клас) и просто ме е страх. Тя е много умна не пие не пуши не псува забавна е и излъчва добра енергия, но просто не знам как да деиствам. Мерси, че отделихте времето си за моята история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 05ec6a789d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още си малък да разбереш любовта, но най-важното, което трябва да знаеш, е че любовта не е решение на самотата. Чувството за самота тръгва от някакви проблеми и дефицити вътре в нас. А любовта трябва да е просто като допълнение към живота ти, не смисълът му. Когато един мъж си вземе жена, жената е като прекрасно допълнение, но той може да е добре и без тази жена. Случаите на обсебваща "любов", когато единият уж не можел без другия, са в резултат от неразбиране на какво е любовта. Т. е. не се хващай като удавник за сламка за поредното момиче и да търсиш решение на самотата си. Потърси решението по друг начин.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 245dab2c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се ядосвай приятел, живота е пред тебе, все ще те огрее и теб. За съжаление живота е такъв сам си. Когато правиш добро или пък още по-голямото нещо да даваш всичко от себе си за човек когото обичаш и цениш и накрая се оказваш навлека и досадата. Такъв е живота с времето ще го разбереш понеже си млад още. Но да те успокоя с времето се свиква да си сам.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 59259ec70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пич, бъди себе си! Опитай се да я разсмиваш, сваляй я, закачай я и така 1-2 месеца. След това ѝ признай за чувствата си. Имай в предвид, че ако чувствата не са взаимни искрата няма да се получи, така че недей да опитваш ако тя не ти отвърне!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 819dd5c5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпросът който задаваш всъщност е нещо което много хора не разбират, но гледам се опитват да ти отговарят покровителствено...

Ако трябва да разбереш едно нещо за женската психика, то е че тя живее в собствените си емоции. Това значи, че за една жена е важно как ти я караш да се чувства. И да ти звучи неприятно - нея я интересува много малко как ти се чувстваш... Напротив - чуждите чувства карат повечето жени да се чувстват дисконфортно. Т. е. не знаят как да им откликнат, по-лесно им е просто да избягат. Поведението да си честен и открит ти изиграва лоша шега. Не го прави. Ако ти харесва някое момиче, навъртай се, флиртувай повърхностно, отдавай го на шега, несериозно, докато тя самата не го приеме сериозно. По-важното е и ти самият да приемаш нещата несериозно, защото реално те са си такива...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker