Нямам приятели в клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели в клас
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 3603 пъти
Здравейте 5 клас съм и искам да ви разкажа моя проблем. Той е следният: всички от класа ми ме мразят, обиждат ме, бият ме. Много съм спирхава, но старая се да се държа добре и да изглеждам добре но все не ми се получава все някъде бъркам нещо. И в предишният клас всички ме мразеха и даже ме излагаха, лъжат цялото училище че съм им звънял а аз даже нямам мобилните на повечето. И преди и сега си лъжат а даже в миналия клас се опитаха да ми свалят гащите и се шокирах и ужасих. Радват се като се чувствам така, викат си дай пет и темподобни глупости. На всичкото отгоре и ме имитират защото понякога аз кашлям. Иначе имам добри оценки имам приятели извън клас и училище но просто не знам какво да правя. Чувствам се съсипана, излъгана, предадена и разбита. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: b42c154c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би е защото им обръщаш внимание. Прави се че не ти пука и ще те оставят намира. Поддържай външния си вид за да не те подиграват. Ако можеш говори с родителите ти да те преместят в друго у-ще. Не позволявай да те унижават в никакъв случай!!! Как така ще ти свалят гащите това е насилие. Недей да си мълчиш за подобни неща. Когато ти се подиграват го приемай на шега подиграй ги и ти не показвай че си обидена. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5a7581c51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж момиче, трябва да прецениш откъде е породен този проблем. Не е възможно ти да се държиш добре с всички, да нямаш проблеми с никого и те да тормозят ежедневно. Прецени каква грешка си допуснала и се опитай да я поправиш. Много ми е позната историята ти, говори със съучениците ти. Проблемите се решават с общуване, защото ако не изразиш мнението си и не им покажеш че не ти е все тая, може би ще се променят. Ако има още проблеми, можеш да се посъветваш с училищния психолог. Ако се страхуваш да обсъдиш проблема с твоите съученици, ще те посъветвам да не се страхуваш от нищо и от никого. И ако им обръщаш внимание на глупостите, те ще продължават да те тормозят. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cf6fd89758
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Хей, спокойно. Аз преди бях в това състояние. Но за разлика от теб аз съм много темпераментна и не позволявах подобно отношение. Много трудно си правех приятелства но никога не съм им позволявала да се държат лошо или да ме унижават. Трудно е. На мен и сега ми е!
Съветът ми е спокойно! ще мине. Но ако продължат им обясни твърдо и ясно че не го толерираш и че ако не спрат ще вземеш мерки. И бъди и мила. Пробвай с моля, преди да се караш и биеш. Аз винаги съм подхождала грубо. Но и никого не съм позволявала подобно отношение.
Просто им скръцни а ако продължат се оплачи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cf6fd89758
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, спокойно. Аз преди бях в това състояние. Но за разлика от теб аз съм много темпераментна и не позволявах подобно отношение. Много трудно си правех приятелства но никога не съм им позволявала да се държат лошо или да ме унижават. Трудно е. На мен и сега ми е!
Съветът ми е спокойно! ще мине. Но ако продължат им обясни твърдо и ясно че не го толерираш и че ако не спрат ще вземеш мерки. И бъди и мила. Пробвай с моля, преди да се караш и биеш. Аз винаги съм подхождала грубо. Но и никого не съм позволявала подобно отношение.
Просто им скръцни а ако продължат се оплачи.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5ff2cb74b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Говори с вашите да те преместят втория срок разбирам те и мен са ме тормозили в училище! В първи клас момчетата ме затваряха в съблекалнята или в шкафа на изгубени вещи, подиграваха ми се, а 7 клас направо беше ужас наричаха ме животно, биеха ме с юмруци, ритаха ме и то само защото бях по - стеснително дете нищо лошо не им бях сторила. Накрая не издържах разказах вкъщи дядо се обади на директорката и момчетата бяха наказани да чистят 3 седмици училището. Не ме докоснаха повече, но се заканиха на 15 юни да си отмъстят и се наложи на завършването да ходя с родителите си за да си взема бележника. И в следващия ми клас не ми беше леко защото един от стария ми клас познаваше един от новия, но постепенно нещата се оправиха и поне до 12 клас получих що годе нормално отношение. Колкото до биячите те по - натам когато вече не бяхме в това училище израснаха на акъл и се държаха добре като се засичахме някъде из квартала с някои от тях, но аз не мога да забравя какво беше едно време. Преди няколко месеца имаше сбирка на стария ми клас, на която естествено не отидох не можех да седна на маса с хората, които са ме тормозили на времето, въпреки че минаха 9 години оттогава.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7e7003d68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Що се стараеш да се държиш добре и да изглеждаш добре? Това означава, че ти пука прекалено много за тяхното мнение, имаш емоционална обвързаност. Няма защо да се стараеш да си някакви неща покрай тях и специално за тях. Но по-важното в случая е да видиш защо си отдръпната - най-вероятно си прекалено близка с някой от родителите си и имаш нереални представи за това какво е да си 11-12 годишна (или там на колкото си в 5 клас).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6904425759
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Виж успокой се разбирам те.... Аз съм 6-ти клас и не съм точно в твоето положение но пак се заяждат но на шега не ме бият чак... Но преди 2 или 3 години когато бях 2 или 3 клас имаше едно момче на име Иса което ми съсипа живота просто ми идва да го смачкам... Нищо не му бях направила... Непрекъснато ме биеше в буквалният смисъл заплашваше ме наказваше в ъгъла не ми даваше да мърдам просто не можах да издържа на това после пък ми предложи да станем гаджета защото ме беше страх от него веднъж искаше да се възползва от мен и ме попита дали искам да правим с//с и аз му извъртях номер преди на лавката даваха едни пари такива фалшиви за игра и аз му поисках всички които имаше и му казах че ще правим и после той ми ги даде и аз му казах че няма нищо да правя и той ми се ядоса аз се оплаквах на учителки но те просто му правеха забележки които си хвърчаха във въздуха без да стигнат до мозъкът не че имаше такъв така че не си единствената имаш ли Фейсбук или вайбър или нещо такова ако има ми го дай на имейл lorena_m@abv. bg ако искаш да си пишем и да ми разкажеш какво се е случило и да ти дам някой друг съвет

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d99f200101
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   И аз съм в 5 клас и съм нова, но бързо се сприателих. Спокойно с времето всичко ще се опрвави, а на тези които те обиждат не им обръщай внимание или кажи на госпожата. Има и добри деца не само лоши. И в моя клас има ново момиче което го обиждаха но с времето се оправи. Извинете ме ако имам правописни грешки. И на теб успех.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f6c68bb189
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако си намериш приятелка в по-горен клас и ако е красива, умна и харесвана от момчетата тоест популярна в училище всичко ще се нареди и ще те харесват

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 446e90559c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Охх найстина те разбирам... същата съм.. нямам приятели в училище незнам с какво съм го предизвикала... поради тази причина дори се местя... мен не ме бият но момчетата ми хвърлят странни намеци (между другото съм 7-ми клас) аз ти предлагам ако можеш да се преместиш (аз лично за 3ти път ще се местя)

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 27023830b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, мило момиче! :)
Сега ще ти дам полезен съвет, който ще ти помогне.
Аз съм била тормозена от съучениците си. И то доста време, но, промених обстоятелствата. Слушай ме, внимателно! Хората понякога са много "силни", но повярвай ми, изобщо не са!
Непобедими не съществуват! Това, което трябва да направиш за да спре този тормоз, е много просто. Нужно е само да ги сплашиш, нищо повече. Покажи им, че можеш да ги направиш на нищо. Ако някой те обиди, развикай се. Вдигни му скандал, не позволявай да те прекъсне. Дори го удари. Ще ги сплашиш така добре, че няма да те докоснат! Покажи им, сила, увереност, надмощие! Само това ще помогне!!!


Хайде, стискам ти палци!! ☆☆☆☆☆

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2a4df1d608
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От авторката:
Много благодаря на всички за съветите и коментарите!
Вторият срок може да се каже че почти всичко се е оправило. Преместих се за първи път и то в доста добър клас! Новият ми клас е пълна противоположност в сравнение с предишния! С някои от вас открих доста обща история. Също така спрях изцяло и с кашлянето. Като цяло всичко е доста по - добре което ме радва. Въпреки предишния тормоз и преместването оценките не ми се понижи успехът. Спирхавоста ми остана в миналото. Още веднъж благодаря на всички и весела ваканция!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker