Пъзла съм! Не мога да заспя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пъзла съм! Не мога да заспя!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 12484 пъти
Здравейте, аз съм на 11 /почти 12/ години и съм направо шубе! Когато трябва да пусна прахосмукачка викам някой за компания, защото тя бучи много силно и не знам що ме е страх... Страх ме е да спя сама. Страхувам се като съм сама да е шумно. В тъмното ми се привиждат сенки, духове и така нататък. Имам още един проблем - вечер като си легна будувам поне 30 мин в леглото, колкото и да ми се спи. Мама не иска да ми купи хапчета за приспиване. Аз не пия много кола. Камо ли пък кафе.

Та страхувам се откакто бях на 8 и гледах "The Ring", защото бях на гости у една приятелка, която е по-голяма и не я е страх. Тя ме накара насила да се съглася иначе щяла да ми се сърди. И оттогава съм огромно шубе. Една друга приятелка ме накара да потърсим в google images ''It'' - онзи клоун, който яде деца. После пък първата приятелка ми показа ''The grudge'', знаете филма сигурно. Пък и на същите години исках да играя на лабиринт, и ми се показа онова страшилище, а и звук бях пуснала и как пищеше само... Викнах мама да махне играта. Сега никой не знае че съм ЧАК ПЪК такова шубе! Просто ме е срам да си кажа.... Помогнете ми - как да заспивам лесно БЕЗ приспивни хапчета и как да не съм такава пъзла???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 13 години, 4 месеца
hash: f692a3cd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Спокойно - не се вкарвай във филми!!!!!
Съветвам те да намериш в нета пък клипчета КАК СА СНИМАНИ ТЕЗИ ФИЛМИ или информация как се правят маските и т.н. - това всичко е гума и нищо повече, кръвтта е кетчуп, а артистите се хилят и се кефят на снимачната площадка. Има си специални хора, които правят маски и се пукат от смях на такива шматки като теб - представяй си ги как ти се подиграват,защото си им се вързала , а те се къпят в парички. Това е само игра,момиче!!!
Просто си ги представяш - окъпани с парички актъори, напръскани с кетчуп, как се забавляват и смеят със скъсани маски от гума. Затваряш си очите и си ги представяш голи и щастливи. Има и пародии на такива филми - Скери муви .....и там им се подиграват на тъпите блудкави сценарии....
От То (клоунът на стивън кинг) и мен ме беше страх, вземи една кукла-клоун и я разпарчоли да видиш вътре, че е пълна с памук и парцали.
Няма духова и т.н., вярвай ми. И не се намират в прахосмукачката ти хе хе хе
Аз си взех на твоите години коте и спах с него, много ми помогна, защото сестра ми ме плашише с духове под леглото. Помоли и вашите за животинче (котенце или кученце). Те усещат неща като земетресения и ако хърка (да хъркат и те хе хе хе) спокойно на възглавницата ти, едва ли има духове в стаята и може да си 100% сигурна!
- НО НЕ ВЗИМАЙ ХАПЧЕТА по-силни от чай за успокояване от аптеката (вземи си).
Влизаш в трудна възраст, хормоните ти много се променят и си объркана. Ако не си решиш проблема, отиди на психолог!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8ba58baaec
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Ох паднах от смях.. слушай мойто момиче... това са само филми и можеш да го погледнеш по този начин... те ще са истински само ако ти искаш да бъдат истински.. успокой се и вземи контрол над нещата. Не се страхувай от сенките, нека те да се страхуват от тебе :) Късмет

-Death_Blade^

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: eae8e5d607
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Спокойно, с времето ще си мине. Майка ти добре, че не ти дава хапчета, иначе не знам. А пък и то за това някои филми са забранени за деца под 12, за да не се стахуват малките деца вечер. След 2-3 години ще знаеш, че това са само измислици и няма страшно. И аз като бях на 11, и аз се стахувах да спя сама и карах мама да ме приспива :D .. за това вече не гледай такива филмчета.. : )

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7a7a25d112
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Здравей, здравей,..
Първото, което ще ти кажа е да спреш да гледаш филми на ужасите. Всичко, което виждаме в тези филми е измислица и такива неща не съществуват, но явно действат зле на психиката ти също както и на моята..ето защо аз просто не гледам такива филми, ако ще и Бог да ми сърди.
Ще си призная. че и мен понякога ме е страх да съм сама, въпреки че съм на 15. Чувам нещо и веднага се стъписвам, а не трябва, защото неща като призраци не съществуват. Вярваш ли, че съществува клоун, който яде деца?!?! Няма такова нещо..клоуните са направени, за да забавляват децата, а не за да ги ядат, нали така? Тези филми са просто фантазиите на някакви хора с велико въображение. Недей да се плашиш от подобни неща..В живота има къде, къде по-страшни работи. А вечер преди да заспиш погледай малко телевизия или почети някоя книжка, за да се освободиш от негативните мисли, затвори си очите, мисли си само за хубави неща и ще заспиш. И пак ти казвам..неща като духчета няма, недей да се плашиш!!! :)))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bce9aefe6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Мерси на всички, за това как да не се плаша - разбрах, а до номер 1 - аз си имам и коте и папагалче :) А за това как да заспя... Аз преди пиех по 3-4 чаши кола и пак заспивах лесно... А сега и на училище ходя, но просто... Не мога да заспя! :) А попринцип, аз пия доста чай - плодов и отгоре слагам една карамелена чаена бисквитка да омекне и слад-сладко си я изяждам :) И после пия чая. Мерси отново за съветите! :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bce9aefe6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   А и трудното заспиване не е от страх - просто... не знам - трудно ми е да заспя! А пък като чета и държа книгата над лицето си, ръцете ми отмаляват и за това чета по малко.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 20847ac3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Виж спокойно не се притеснявай нормално е да те е страх. На твоята възраст даже и до по късно се страхувах. Дори и в момента когато гледам ужаси има моменти в който се стряскам а съм на 22 представяш ли си :D. Всичко е плод на твоето въображение никой не може да ти помогне докато не го разбереш сама. Имаш богато въображение изполвай го срещу страха. Измисли си нещо свое без значение дали е предмен или каквото и да е било и когато чуеш шум или се стреснеш от нещо почни да мислиш за твоя предмет или така да го наречем твоят пазител. Успех и използвай въображението си ;)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 54c196ee19
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   от 1. Пробвай с чаша прясно мляко преди заспиване.
Има едни успокойтелни чайчета от аптеката. Иначе, не знам. Нещо ти се е объркал и ритъма за сън.
Не спи цяла нощ и цял ден и после на другата нощ си легни в 22 часа, ще спиш като труп. Навий си часовник за 7. Така се преодолява джетлег - когато си бил в място с голяма часова разлика и пак си идваш у дома.
Отиди на психолог, но никакви хапчета! Не спи сама ако можеш, нека някой спи при теб...проверявай преди сън стаята и се увери, че няма никакви чудовища.
Хера.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7d2dec2a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Когато бях на 11 - 12 и аз се страхувах от сянката си. Помня че тогава даваха един сериал "Досиетата Х" и се събирахме да го гледаме за да доказваме смелоста си иначе всички бяхме големи шубета : )
Дори сега когато гледам някои страшен филм се стряскам но това са просто филми създадени за развлечение. В тях няма нищо страшно.
А за хапчета и успокоителни - забрави просто, ако сега започнеш на 20 въобще не те виждам....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee374650e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри да гледаш ужаси,защото аз така като бях малка се спуквах и развих постоянен страх и имах халюцинации (имаше си и медицинско наименование,но не го помня).

 
  ...

...
преди: 13 години, 29 дни
hash: fe178a397c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   хахахахахаха Споко и мене ме е страх пък съм на 15

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9ca2d2fc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се притеснявай и аз сам така аз сам пък на 17, гледах гняв 3 и4 и тръпки ме побиваха като някой влезе или тропне, не това само ти го мислиш недей оставяй филмите да те превземат :33
Знам колко е гадно дори и сега мисля за това. Не гледай повече уважи!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 434a005c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   аз сънувам всякакви гадости и не мога да си ги избия от главата.. всяка вечер като си легна заспивам поне след 5 часа, но не защото знам че съществува нещо такова, а просто като затворя очи си го представям отново и отново... дори когато са ми отворени очите, мисля ли за това нещо пак го виждам!

така че има и по-лоши случаи от твоя ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: de54dc88fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Спокойно аз все гледам гледал сам Криипар, Грешен завой, Криипар 2, кво още много са прсто няма причина да се страхуваш и аз си спа спокойно просто няма причина то не е истинско тва те са хора в костиом спокойно.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: cde884f7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Как на 11 години ще пиеш хапчета за сън О. о.. това са филми, не бива да се притесняваш за такива неща. Мисли си за нещо хубаво преди да заспиш. Оставяй си телевизора или компютъра пуснат, така де, пусни си някой готин филм, и ще заспиш, поне на мен ми действа :д. Успех, а до номер 10, да нямаш предвид някакъв вид шизофрения? :/

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cc3c5c5f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Виж, изобщо не би трябвало да се страхуваш от подобни филми. На мен пък ми доставя удоволствие да гледам филми на ужасите и не ми действат по никакъв начин ( а съм на 12 ). Относно клоуните - и аз не мога да ги понасям. Някои хора също така имат и фобии от насекоми (като мен) или от затворени помещения, така че не си единствената, която се страхува. Хорърите също така са измислени от болни мозъци, които просто искат да печелят пари, затова изобщо не им вярвай.
И един съвет - НЕ гледай нищо, което има възрастово ограничение 16+ , 18+ (не говоря за порното), ако такива филми ти действат по такъв начин. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bce9aefe6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Хей, всички - ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Гледах как се прави филма със самара, просто грим и перука. Гледах и пародия - супер забавна е. Гледах пародия и на гняв - момичето се преби по стълбите и един после мина през нея. Спуках се от смях. Наскоро гледах 'Криеница' - не се уплаших, то няма страшно, само те 'стряскат'. До номер 7 - моят предмет е момчето, което харесвам. Винаги, когато мисля за него и си го представям ми минава. Вече съм на 12. И лесно заспивам. Легна и след 2 минути вече хъркам - или гледам телевизия. Котката ми от време на време ляга при мен, гадното е като насън мръдна с крак и тя си вкопчи нокътя :D. И пак - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!! :))

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e5706af73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Ох и аз бях така-От филми на ужасите! Дажи понякога още ме е страх-Това е само от тези филми. И ги гледах преди някъде 2 години! И все пак ако решиш пак да гледаш такива гадории си напомняй по време на филма че това е правено и се присмивай на евтините ефекти. Пародиите на страшните филми също ми помогнаха-Scary Movie 1, 2, 3, 4-Изгледай ги да видиш тези филми на ужасите през смешната страна. Също помоли вашите да ти вземат коте или куче-Аз имам коте и дори да не лежи до мен то обикаля из стаята и не ме страх-ако ще ме е страх-съвсем малко. Послушай ме минала съм през това! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1430fa3e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Не се тревожи. На 13 съм ии аз имах същия проблем. Имам сестра и не се налагаше да спя сама. До 11 год мама спеше с мен когато нея я няма. На 12 легнах сама но само за 3 вечери. Тогава беше травматизиращо. Но вече спя сама тъй като сестра ми замина. Едно да ти е наум " аз съм си в моята къща, моето легло и нищо няма да ми попречи. " А и ако има нещо викаш мама. Но всичко е в твоето въображение. А ако не ти се спи опитай това 1 сутрин стани много рано е мн рано всмисал по-рано от обичайното. И до вечерта ще спиш като къпана а и можеш да пийнеш мляко с мед изключително добре действа. Айде успех Миличка :))

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: f0636c34e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   И аз съм така. Страх ме е, защото една приятелка(Ива) ми беше прочела една страшна история! За дама пика, кървавата мери! И от тогава не мога да спра да се страхувам. За първи път споделям проблема си! Всеки шум ми се струва страшен и аз като теб виждам сянки през ноща в тъмното! И се страхувам адски много. Снощи стоях до 6:26 сутринта, защото не можех да заспа. Добре, че беше компютъра ми. Помогнете и на мен по - този проблем аз също не мога да спя вечер, макар, че имам нощтна лампа!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 дни
hash: ad2686c8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Оо ! Аз съм на 13 и когато бях на 11 реших да гледам " Предизвестена смърт " и от тогава не мога да спя :-)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: 840a99e3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Много сте филмирани ;DD Спомних си като гледах и аз "Предизвестена смърт " с две приятелки. Бахти смеха беше ;д Тая чума какви подигравки отнасяше. Слушайте няма ко да се стряскате. Загасете лампите, тв-то и заспивайте. Ако нещо се случи, включвайте лампата и готово.

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: cedc6ceb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Миналата година имах същия проблем. Започнах да гледам да гледам филми с вампири, психопати и много убийства... Всяка вечер умирах от страх да заспя, ако излизах навън и започваше да се стъмва ме побиваха тръпки, беше ме страх да остана сама вкъщи дори през деня. Дори когато си бях на село изпитвах същите страхове, а това е нелепо защото там има около 300 души. Може да ти се струва странно, но според мен има два варианта:единият е сама да разбереш че всички тези страшни неща съществуват единствено в твоето подсъзнание и са плод на въображението то, а другия вариант е да посетиш професионалист без да се притесняваш че си луда. Аз лично го направих, обсъдихме проблема и се почувствах много по-добре, но пак казвам че всичко е плод на въображението ти и ти трябва да контролираш него, а не то теб

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: e859acae01
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Ооо миличката споко аз съм на 23 и ме е страх като гледам някакви ужаси после аз изпадам в ужас, а духовете.... все ми се привиждат ама да ти кажа свиква се. На мен ми се привижда дядо ми и понеже ме е страх отидох на гробища и му казах, ако не ми се привижда и наистина е той да спре да ми се явява защото ме е страх от тогава ми се е случвало да го "видя" 1-2пъти. Аз хйодих на психолог и той ме посъветва да подтисна страховете си и да се опитам да не мисля за тях а ако все пак не мога да си ги избия от главата да се опитам да мисля за нещо което обичам или за нещо което много искам да стане (да си го представя) да ти кажа помага понякога.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 ден
hash: c7a95d6bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Още като прочетох заглавието разбрах, че си изперкулясала от гледане на психарски филми.
Абе много сте ми чудни - нямате ли някакъв вътрешен усет за вредните работи, бе деца...
Поне да бяха примамливи тези филми, а те са си гнус!

 
  ...

...
преди: 12 години, 18 часа
hash: 750c02cf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Аз съм почти на 12 и обикновено си падам по такива филми. Когато си лягам да спя започвам да мисля само за тях и до 15 мин вече съм заспал. Скорко ходих на кино да гледам Прометей на 3d баси ужаса но вечерта просто си помислих за най-гадните неща и заспах. при мен винаги действа. Успех със зазпиването.

извинете ме за грешките мн бързам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 99e27ec7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   16 е права ;Д Аз също съм на 12 и също като нея имам фобия от насекоми ... буболечки... и всякакви гадини .. на село се виждам в чудо (сега през ваканцията съм там ) като видя нещо пълзящо или летящо а най-вече оси и стършели... абее безброй са но дори докато съм в града пак имам страх от същите неща и заспивам трудно ;'(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d008a6aef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   И аз съм така самоче будивам с часове до сутринта към 06:00 и е ужасно, но се упитай да зъспиш като спиш на телевизор(аз така правя)
Или си пуснеш тиха музика

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d008a6aef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   И аз съм така самоче будивам с часове до сутринта към 06:00 и е ужасно, но се упитай да зъспиш като спиш на телевизор(аз така правя)
Или си пуснеш тиха музика

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 67742230c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   30 и 31 при мене действа леко пусната музика и заспиваш ;)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e041a0999a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   не ти гарантирам че духове не съществуват но ти предполагам си добро момиче не се притеснявай
аз съм на 12 също



NightWish*

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3c4099da20
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Какви хапчета за заспиване?? Ти си на 11 години.. От какво точно се страхуваш? От нещо конкретно или от всичко? През денем страх ли те е дори ако има някой от вашите в другата стая? И все пак мисля, че си още дете и тези неща ще ги забравиш.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d32138ab34
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Споко! Всичко през деня е както и през нощта!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e52b259173
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Такам, не съм чела коментарите, но мога да ти кажа аз как се преборих с моите страхове преди сън. Всяка вечер си представях всякакви глупости от рода на дебнеши ме психопати/покрай сериала "Престъпни намерения" и трудно заспивах... После по някаква случайност един приятел ми подари много красив сгъваем нож и си го слагах/слагам до леглото всяка вечр. Така когато си представям нешострашно то завършва със"Иаз издърпах бързо ножа и повалих нападателя си с два-три силни удара..

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 48dc691e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Здравей аз съм на 13 и съм играл лабиринта също когато бях на 11 един ден бща ми ми го пусна и ми обясни че тези игри се правят за да плашат по малките за да ни плашат тогава го изиграх пак найстина беше ме страх но все пак го изиграх когато почна да пищи аз викнах не ме е страх след това го принтирах и го запалих и се чуствам много по добре гледал съм му и филма и вече не ме е страх

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 60042ca516
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Здравей :-) Искам да ти кажа, че всичко е в главата ти! Не се страхувай защото няма от какво! Повярвай ми и аз до скоро бях така, но разбрах, че няма смисъл от тази параноя. Викала съм Кървава Мери, Дама Пика и подобни глупости и нищо не се е случвало. Това са легенди и митове! А относно филмите, ето ти един съвет:докато гледаш страшен филм си повтаряй през цялото време, че това е просто филм и нищо страшно няма! Пък и по-добре известно време спри да гледаш и четеш страшни неща. Ако пък е чак толкова зле трябва да говориш с родителите си и ако те преценят може да те заведат да ти леят коршум! Преспивателни недей да взимаш, нито пък успокоителни!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ca772e55c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Когато бях малък се страхувах да заспя след като гледах "Куба на страха". Бях гледал и други страшни филми, но никоге не се бе стигало до там, че да не мога да заспя.
Това което ми помогна беше една песен, която много ми харесваше и ми носеше много позитивни емоции. Припявах си я нощен докато не се отпусна и заспя.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 12b722c2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Спокойно, аз бях същата преди! Но после започнах да си повтарям, че това е просто филм, да си представям какви смешни гафове са се случили на снимачната площадка и това ми помагаше. А и ако някоя приятелка те накара да гледаш страшен филм на страшните части просто си затваряй очите или гледай встрани от екрана... Аз също много се уплаших като гледах "Гняв" и "The ring", но като ги изгледах още един път, видях колко са глупави и вече не се страхувах.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ae7c304035
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Здравейте

Аз съм на 11 и ме е страх да заспивам сама дори като ми се спи не мога да заспя.
Не мога да заспя като легна да заспивам не мога....
МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 518dac593b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Аз бях същия - чуя ли звук, стоя неподвижен и в никакъв случай не отварях вратата да погледна от къде идва... Но.. Един филм много ми помогна - Медиумът от, , Лонг Айлънд, , - по TLC.. Там медиумът - Тереза каза следното:
- Когато бях малка ми се привиждаха сенки. Виждах баба как седи до мен и мегали нежно...
И аз започнах да вярвам по - силно в Иисус Христос и си представях, че тeзи сенки са някои от моите предци, които седят до мен и ме милват нежно.. Ако все пак тези тревоги продължат - отидете да си налеете Светена Вода и напръскайте дома с нея.. Повярвай, че така с това светено напръскване духовете си тръгват и моментално ще ти олекне... Аз така правя и дори се мажа с осветено масло - едно кръстче на челото, друго на едното слепоочие, и трето на другото слепоочие. Между другото ми поставиха диагноза, , Тревожно Разтройство, , и повярвай - аз се страхувах вечерта от абсолютно всяко нещо, което чуех, като бях сам.. Но този страх се махна... Ако аз го мога - ти също ще успееш! Повярвай в себе си!

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 518dac593b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Аз бях същия - чуя ли звук, стоя неподвижен и в никакъв случай не отварях вратата да погледна от къде идва... Но.. Един филм много ми помогна - Медиумът от, , Лонг Айлънд, , - по TLC.. Там медиумът - Тереза каза следното:
- Когато бях малка ми се привиждаха сенки. Виждах баба как седи до мен и мегали нежно...
И аз започнах да вярвам по - силно в Иисус Христос и си представях, че тeзи сенки са някои от моите предци, които седят до мен и ме милват нежно.. Ако все пак тези тревоги продължат - отидете да си налеете Светена Вода и напръскайте дома с нея.. Повярвай, че така с това светено напръскване духовете си тръгват и моментално ще ти олекне... Аз така правя и дори се мажа с осветено масло - едно кръстче на челото, друго на едното слепоочие, и трето на другото слепоочие. Между другото ми поставиха диагноза, , Тревожно Разтройство, , и повярвай - аз се страхувах вечерта от абсолютно всяко нещо, което чуех, като бях сам.. Но този страх се махна... Ако аз го мога - ти също ще успееш! Повярвай в себе си!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 518dac593b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Аз бях същия - чуя ли звук, стоя неподвижен и в никакъв случай не отварях вратата да погледна от къде идва... Но.. Един филм много ми помогна - Медиумът от, , Лонг Айлънд, , - по TLC.. Там медиумът - Тереза каза следното:
- Когато бях малка ми се привиждаха сенки. Виждах баба как седи до мен и мегали нежно...
И аз започнах да вярвам по - силно в Иисус Христос и си представях, че тeзи сенки са някои от моите предци, които седят до мен и ме милват нежно.. Ако все пак тези тревоги продължат - отидете да си налеете Светена Вода и напръскайте дома с нея.. Повярвай, че така с това светено напръскване духовете си тръгват и моментално ще ти олекне... Аз така правя и дори се мажа с осветено масло - едно кръстче на челото, друго на едното слепоочие, и трето на другото слепоочие. Между другото ми поставиха диагноза, , Тревожно Разтройство, , и повярвай - аз се страхувах вечерта от абсолютно всяко нещо, което чуех, като бях сам.. Но този страх се махна... Ако аз го мога - ти също ще успееш! Повярвай в себе си!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 518dac593b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Аз бях същия - чуя ли звук, стоя неподвижен и в никакъв случай не отварях вратата да погледна от къде идва... Но.. Един филм много ми помогна - Медиумът от, , Лонг Айлънд, , - по TLC.. Там медиумът - Тереза каза следното:
- Когато бях малка ми се привиждаха сенки. Виждах баба как седи до мен и мегали нежно...
И аз започнах да вярвам по - силно в Иисус Христос и си представях, че тeзи сенки са някои от моите предци, които седят до мен и ме милват нежно.. Ако все пак тези тревоги продължат - отидете да си налеете Светена Вода и напръскайте дома с нея.. Повярвай, че така с това светено напръскване духовете си тръгват и моментално ще ти олекне... Аз така правя и дори се мажа с осветено масло - едно кръстче на челото, друго на едното слепоочие, и трето на другото слепоочие. Между другото ми поставиха диагноза, , Тревожно Разтройство, , и повярвай - аз се страхувах вечерта от абсолютно всяко нещо, което чуех, като бях сам.. Но този страх се махна... Ако аз го мога - ти също ще успееш! Повярвай в себе си!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 518dac593b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

55.   Аз бях същия - чуя ли звук, стоя неподвижен и в никакъв случай не отварях вратата да погледна от къде идва... Но.. Един филм много ми помогна - Медиумът от, , Лонг Айлънд, , - по TLC.. Там медиумът - Тереза каза следното:
- Когато бях малка ми се привиждаха сенки. Виждах баба как седи до мен и мегали нежно...
И аз започнах да вярвам по - силно в Иисус Христос и си представях, че тeзи сенки са някои от моите предци, които седят до мен и ме милват нежно.. Ако все пак тези тревоги продължат - отидете да си налеете Светена Вода и напръскайте дома с нея.. Повярвай, че така с това светено напръскване духовете си тръгват и моментално ще ти олекне... Аз така правя и дори се мажа с осветено масло - едно кръстче на челото, друго на едното слепоочие, и трето на другото слепоочие. Между другото ми поставиха диагноза, , Тревожно Разтройство, , и повярвай - аз се страхувах вечерта от абсолютно всяко нещо, което чуех, като бях сам.. Но този страх се махна... Ако аз го мога - ти също ще успееш! Повярвай в себе си!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 518dac593b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   Аз бях същия - чуя ли звук, стоя неподвижен и в никакъв случай не отварях вратата да погледна от къде идва... Но.. Един филм много ми помогна - Медиумът от, , Лонг Айлънд, , - по TLC.. Там медиумът - Тереза каза следното:
- Когато бях малка ми се привиждаха сенки. Виждах баба как седи до мен и мегали нежно...
И аз започнах да вярвам по - силно в Иисус Христос и си представях, че тeзи сенки са някои от моите предци, които седят до мен и ме милват нежно.. Ако все пак тези тревоги продължат - отидете да си налеете Светена Вода и напръскайте дома с нея.. Повярвай, че така с това светено напръскване духовете си тръгват и моментално ще ти олекне... Аз така правя и дори се мажа с осветено масло - едно кръстче на челото, друго на едното слепоочие, и трето на другото слепоочие. Между другото ми поставиха диагноза, , Тревожно Разтройство, , и повярвай - аз се страхувах вечерта от абсолютно всяко нещо, което чуех, като бях сам.. Но този страх се махна... Ако аз го мога - ти също ще успееш! Повярвай в себе си!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 518dac593b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Аз бях същия - чуя ли звук, стоя неподвижен и в никакъв случай не отварях вратата да погледна от къде идва... Но.. Един филм много ми помогна - Медиумът от, , Лонг Айлънд, , - по TLC.. Там медиумът - Тереза каза следното:
- Когато бях малка ми се привиждаха сенки. Виждах баба как седи до мен и мегали нежно...
И аз започнах да вярвам по - силно в Иисус Христос и си представях, че тeзи сенки са някои от моите предци, които седят до мен и ме милват нежно.. Ако все пак тези тревоги продължат - отидете да си налеете Светена Вода и напръскайте дома с нея.. Повярвай, че така с това светено напръскване духовете си тръгват и моментално ще ти олекне... Аз така правя и дори се мажа с осветено масло - едно кръстче на челото, друго на едното слепоочие, и трето на другото слепоочие. Между другото ми поставиха диагноза, , Тревожно Разтройство, , и повярвай - аз се страхувах вечерта от абсолютно всяко нещо, което чуех, като бях сам.. Но този страх се махна... Ако аз го мога - ти също ще успееш! Повярвай в себе си!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 518dac593b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

59.   Аз бях същия - чуя ли звук, стоя неподвижен и в никакъв случай не отварях вратата да погледна от къде идва... Но.. Един филм много ми помогна - Медиумът от, , Лонг Айлънд, , - по TLC.. Там медиумът - Тереза каза следното:
- Когато бях малка ми се привиждаха сенки. Виждах баба как седи до мен и мегали нежно...
И аз започнах да вярвам по - силно в Иисус Христос и си представях, че тeзи сенки са някои от моите предци, които седят до мен и ме милват нежно.. Ако все пак тези тревоги продължат - отидете да си налеете Светена Вода и напръскайте дома с нея.. Повярвай, че така с това светено напръскване духовете си тръгват и моментално ще ти олекне... Аз така правя и дори се мажа с осветено масло - едно кръстче на челото, друго на едното слепоочие, и трето на другото слепоочие. Между другото ми поставиха диагноза, , Тревожно Разтройство, , и повярвай - аз се страхувах вечерта от абсолютно всяко нещо, което чуех, като бях сам.. Но този страх се махна... Ако аз го мога - ти също ще успееш! Повярвай в себе си!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 64edcae1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

60.   Аз също изпитвам голям страх от Самара Морган постоянно си въобразявам че е някъде около мен страхувам се дори през деня опитвам се да не мисля за това но не се получава помогнете

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 12b722c2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

61.   Спокойно, номер 60, няма никаква Самара Морган! Само въображението ти. Аз преди също се плашех и на всеки един шум подскачах, но после осъзнах, че няма нещо истинско в тези неща. Това са истории, създадени, за да ни забавляват, като ни стряскат за момента, не са за да се страхуваме 24/7. Това е моето виждане. Просто се остави и не се опитвай и страха ще отмине. А ако не помага, ще ти споделя как аз се справих_(това трябва да е тире :D) такаааа. Значи, като ме хване страх, започвам да говоря на това, което ме стряска, в случая г_жица Морган, и й обяснявам, че ме плаши и така нататък. Като се отпусна, започвам лични теми и все едно при мен наистина има човек. Само че гледай да си по_сама, че да не те помислят за мръднала, ако решиш да го направиш. Това на мен ми помогна, надявам се, ако го направиш, да ти помогне и на теб. Ако има нещо ново по въпроса, Spodeli :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cc85c20d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

62.   Спокойно. Това са само измишльотини

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker