Не съм добре - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм добре
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1646 пъти
Здравейте! Обичам да пиша, така че ще излея душата си, а който отдели време да прочете и отговори на историята ми - ще му бъда страшно благодарна и ще се радвам.
Момиче на 17 съм. Страшно особен тип и с безкрайни мисли относно всичко. Проблема ми е там, че не знам коя съм. Не зная дали дори съм щастлива, оплетена съм в заблуди и втълпявания, самолекувам се с книги за самооценка и нещо от сорта "намерете пътя към себе си" и тн. Но просто искам да споделя на някой проблема си. Още от както се помня никога не съм била страшно общителна, още от съвсем мъничка подбирах приятелите си по някакви детайли и схеми за характер и отношения ;д не знам как ви звучи, но винаги търсех качественото. Не ме разбирайте погрешна не съм изолирана от хората, но не са ми били и страст огромните компании пълни с интриги и клюки. Преди година се разделих с приятеля ми и тогава се разпадна и компанията ни от пет човека, която бяхме изградили. От тогава нещо се промени в мен доста жестоко. Той ме заряза като нещо незначително зя него (бяхме година заедно и ми беше първия ) той беше единствения човек който ме е виждал в пълна светлина, както вътрешна така и външна. От тогава аз се промених вътрешно. След една двумесечна депресия си казах "щом той не ме харесва вече нещо не ми я наред.. може би трябва коренно да се променя за да не се чувствам повече по този начин "..
От тогава почнах да работя върху себе си - почти развих анорексия, но ме хванаха навреме, промених косата си, длехите си, мисленето си. Пред хората съм не ми пука, със самочувствие и забавна и всичко ми е 6, но реално съм затворен тип, артистична личност обичам да пиша и да рисувам дълбоки неща, които никой не разбира, нямам самочувстие имам се за дебела и грозна, не се гримирах преди и се възприемах, сега се мразя, мразя човек в огледалото и не говоря само за килограмите, лицето държанието криенето на личноста. Не се харесвам никак. Не знам коя съм всъщност, тренирам, медитирам, чета гледам да вложа мрачните мисли в нещо положително, но не съм щастлива. Никак. Относно връзките - харесваха ме доста момчета, но ги отрязях. Просто съм убедена, че опознаят ли ме няма да ме харесват вече, защото все още имам работа по себе си в външно още повече и вътрешно. Никой не би ме харесал такава, трябва ми огромна психическа и физическа промяна. Предложете ми какво да сторя. Нещастна съм и какво ли не правя по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 00e5bec837
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре си, просто всеки е минал през този период, моят съвет е да бъдеш себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 57b1efb612
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вероятно раздялата ти с приятеля ти те докарала до това състояние, но трябва да знаеш, че причината да те зареже едва ли е защото нещо не ти е наред. Причините могат да са десетки и ако той не ти е казал конкретна такава, никога не може да си напълно сигурна.
Прекрасно е, че обръщаш внимание на себе, но явно минаваш границите на нормалното, щом това те е докарало до анорексия. Стремиш се към някакъв перфекционизъм, който никой от плът и кръв не може да достигне, а трябва да разбереш, че няма съвършени хора, следователно, колкото и да работиш върху себе си, винаги ще изниква нещо друго.
Приеми се такава, каквато си, с всичките си добри и лоши страни, и не си налагай драстични промени. Бъди по- уверена в себе си. Убедена съм, че ако допуснеш хора до себе си, голяма част от тях ще те харесат. И дори и да не те харесат това не трябва да те стряска, защото не може да се угоди на всички.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e011475121
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Или избираш да си кифла, или скромна, така като като гледам - избираш първото(поне пред хората).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 73bd939a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре си, нормално е да се чувстваш така. Общо взето в тийнейджърската възраст всеки се чувства объркан, не се харесва и не знае кой е. Моят съвет е да учиш, да се веселиш и много да не му мислиш. Започни да спортуваш нещо или ходи на танци. Яж си нормално, но по-малко количество и просто изчакай да минат 1-2 години. Човешкият мозък расте до 21 години, така че дотогава все ще има нещо, което да не е както трябва. Замисли се за бъдещето си и за професия, пък другото ще се оправи от само себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e966009148
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Направо ти завиждам за пронлемите

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 223fc2dcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Знаеш ли, защо не си вложиш енергията в това да се интересуваш, мислиш, търсиш, разучаваш от какво и/или къде ще изкарваш пари след 12 клас. Може някои хора да ме осъдят за това, което ще кажа, но няма по - зареждащо нещо от това да печелиш и разполадаш със свои си парички.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker