Лятна ваканция?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лятна ваканция?!
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1714 пъти
Първо-здравейте на всички! Ще започвам направо. Моята история е доста объркана и не съм напълно сигурна, че някой от Вас ще ме разбере, но все пак реших да опитам! Момиче съм и съм на 15 години. Всеки се радва, когато лятната ваканция идва, а с нея идват и забавлението, игрите и свободата, за мен също, но не напълно. Уча в едно от елитните училища на Пловдив и следващата година ще бъда 9-ти клас. Миналата година, когато влязох в гимназия не очаквах толкова да се привържа към нея, хората, преподавателите, самата сграда и всичко! Просто обичам страшно много училище и да научавам колкото се може повече неща, по каквито и да е предмети. Нямам идея какво ще правя цяла ваканция, дори, колкото и налудничево да звучи-броя си дните до 15 септември, чета си книгите за лятото, решавам задачи, но времето просто не минава. До някаква степен, предполагам, проблемът ми е свързан и с една от преподавателките в училището, защото съм адски привързана към нея, тя е много интилигента и в същото време разбираща, забавна. През учебната година(или по-точно в нейното начало) тя беше тази, с която "пречупих леда" и говорих за първи път(когато съм на ново място съм много срамежлива). През деветте месеца съм си говорила с нея изключително много на всякаква тематика и сега тези разговори ми липсват. Моля Ви, давайте ми някакви предложения какво да правя, за да ми минава времето по-бързо или някакви съвети, каквото прецените. Историвта стана малко дълга, надявам се да не съм Ви отегчила прекалено. Лек и усмихнат ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 56ab8f8707
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм момиче на 14 и съм в същата ситуация, само че сега ще бъда 8 клас. Нетърпелива съм да се запозная с новите хора в класа ми, с учителите и да започна да уча нови предмети. Аз също броя дните до училище и мисля скоро да започна с упражненията и задачите. Ако ти доставя удоволствие, се подготвяй за тестове или пък за училищни олимпиади и състезания, но не забравяй и да се насладиш на лятото. Излизай с приятели навън, прави любимите си неща, за които не ти е стигало време в училище, открий си ново хоби :).
Ако все пак и това не помага, запиши се на някаква извънкласна дейност - на танци, на рисуване или на спорт.
А.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a40279a915
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей!
На мен също ми се е случвало да ми липсва училището, да искам да ходя на училище и да броя дните през лятото, защото ми е скучно и живея в много малък град. Така беше изминалите години, тази година реших да се променя и вече е доста по-добре положението, излизам с приятели, уча чужд език, гледам клипове в YouTube, грижа се за себе си. Предлагам и ти да започнеш да правиш нещо през деня, вземи си идеи от интернет, все пак ваканцията е за да сити отпочинеш- а не обратното. Намери си хоби, изллизай с, приятели а ако нямаш, вкъщи си намери занимания или чети книги, но не от препоръчителната литература за лятото. :Д А за госпожата ти която ти липсва, според мен ако има фейсбук може да и пишеш и така да поддържате връзка, или ако я видиш някъде из града ти, може да я попитащ дали иска да се виждате през лятото :))

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a2ecd03541
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Времето не минава, защото ваканцията започна вчера :D
Аз съм момиче на 18 (11 клас) и това лято ще си карам шофьорските курсове, също се записах на уроци пи рисуване (ще кандидатствам догодина дизайн) и всяка сутрин по 5 часа рисувам и си подготвям портфолиото. Освен това излизам с приятели (вярно, че не е същото като да си с тях всеки ден, но все пак си ги виждам достатъчно често), ходим по дискотеки/купони, мислех да започна пак и фитнес, но в тази жега май плуване ще е по-добър вариант. Май поне два пъти ще ходя на море - веднъж с нашите и веднъж с компанията, , освен това имаме вила на 2 часа път и винаги мога да отида за 2/3 дни със семвйството ми или с приятели да си почина. Има много неща за правене, възползвай се от времето си, обърни внимание на хобитата си, усъвършенствай се в нещата, които обичаш да правиш. Добра идея е, че си почнала да си чвтеш книгите за лятото. Аз например съм решила докато имам време през лятото да си нахвърлям бележки/анализи върху всички произведения от 11 и 12 клас, защото ще ми трябват догодина за матурата.
Изобщо неща за правене - много, а 2 месеца са страшно малко време.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d53ec752e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   рзбирам те

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: aa5a899c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това е странно! Гледай си кефа момичеее!! Излизай навън не се затваряй толкова! И аз бях привързана към една учителка ама всичко отмина! Аз с нетърпение очаквах лятото да дойде! Вече дойде и не мога да повярвам че съм във ваканция! Прекарвам си страхотно!

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ba182e4db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това е напълно нормално. И аз винаги като завършим годината се чувствам гадно за около седмица, но после свиквам с ваканцията и си прекарвам толкова готино, че се чувствам още по-зле като почне годината. Съветвам те да не мислиш много за училището. Чети си книгите от един до четири когато е най-голямата жега и не става за излизане, но след това излизай с приятели и се забавлявайте. Няма смисъл да се чувстваш гадно за място на което след 2 месеца изобщо няма да ти се ходи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d5d325b8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Започни да учиш някой чужд език - определно ще си запълниш пълноценно времето така и ще ти е от полза занапред. Ако вашите имат пари запиши се на курс, ако не - от нета си учи.

Иначе щом си срамежлива и притеснителна горещо те съветвам да излизаш сред хора, защото трябва да свикнеш да общуваш по - свободно с хората. Да станеш по - уверена в себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 73e3249819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Я се отпусни и се забавлявай

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 46793d10ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   здравей,

това че си се привързала към тази учителка е прекрасно, но и прекалено. Сякаш си се обсебила от нея. Представи си, че завършваш 12ти клас и трябва да си кажете едно доста дълго сбогом.

Намери си странично занимание, някакво... ново хоби. Ходи по фестивали, в София има страаашно много особено през лятото. Там ще се запознаеш с доста хора, гарантирам, при това все интересни личности. А и ще се социализираш.

Разгледай София. Помисли за място, на което не си била, а ти е грабнало вниманието. Има какво да се види, със сигурност.

Наистина е супер, че учиш и си амбициозна, но знай кога е времето за почивка, купони, усмивки и диви забавления :)

хубав ден, сладурке

- ж, 16

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 03b5e85497
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
-Благодаря за мнението на всички ви! Ще се опитам да се насладя на лятото и ваканцията максимално, поне доколкото мога! Относно езика-мислех си да започна да уча някакъв чужд език, но тъй като в училище уча немски и чешки, поразмислих, защото имам чувството, че ще ми се объркат прекалено. Иначе винаги ми е било мечта да уча френски!
Отново благодаря на всички за коментарите, наистина някои от вас ми помогнаха да си преосмисля виждането за ваканцията! Желая ви приятно и весело лято! :)))

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 639e9a73b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей, аз съм момче на 14 след две седмици правя 15 и тази година счиъано от 15 септември ще уча в гимназията като деветокласник, когато ходех да ме записват училището и всичко в него ( преподаватели, сградата, учениците ) ми се сториха приятни и нямам търпение просто да прекрача прага й, даже от вълнение вече прочетох 4 от книгите които ми бяха за лятото а останаха още две решавам математически задачи и се подготвям но така не минава времето, брат ми видя това и започна да ме кара да ходя на блиския парк защото аз нямам приятели и там се събираме с деца, така времето отлита, мисълта ми е че трябва да излизаш повече и времето ще мине бързо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker