Та нима може да харесва една дебеланка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Та нима може да харесва една дебеланка
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 5606 пъти
Здр. на всички! Искам да се допитам до вас (момиче на 18 съм), защото започвам да се замислям за следното нещо.

Преди време един познат ме запозна в скайп със свой приятел (Б на 21г.). До тук нищо особенно, в началото не си пишехме никак често с Б, но с времето той започна да ми пише все по често. А на мен ми беше много приятно да си говоря с него. Един ден си разменихме телефоните и той ме попита кога ще му звунна да го поканя на кяфе. Аз естественно се очудих и го попитах той защо не се обади след като има желание, а Б отвърна в кръга на шегата,защото сега е модерно момичетата да канят на първа среща.

Но както и да е излязохме сигурно 1 час обикаляхме и си говорихме, а бяхме тръгнали към едно кафе което 3 пъти подминахми без да разбирем. Седнахме във въпросното кафе стояхме там около 2 часа като не спирахме да си говорим, накрая той плати сметката въпреки моето недоволство от този факт и си тръгнахме. Когато наближихме до спирката вместо да поеме в дригата посока в която живее Б тръгна с мен и ме изпрати.Този път обаче тролеят като по чудо доиди необичаино бурзо и прекъсна разговора ни. Аз бурзайки се качих, а той стоеше на спирката и ме глидаше докато се скрих зад хоризонта. След тази наша среща, започнахме още по често да си пишем и да се чуваме. Аз ходих на почивка извун страната, а когато се прибрах и му се обадих, за мое очудване той не ме беше забравил.

Б ходи на работа и не стой мн време на компа, но винаги когато влезе в скайпа ми пише. Отзи ден ми каза, че негови приятели са се прибрали от чужбина и ще правят купон, каза че надали ще ходи, но ако ришал щял да ме викне с него. Аз мн се зарадвах, да обаче той реши да не ходи и слидователно не ме и викна. Същата вечер си писахме в скаипа. Вече беше станало късно, а той трябвяше да става на другия ден и ми каза, че ще ляга и мога да му пожелая лека нощ. Аз ест. му пажелах, а той ме попита, а целувка няма ли да му дам. Аз го попитах дали иска, а той отвирна, че винаги иска да го запомня, аз му изпратих една и той отиде да спи.

Тук е момента да отбележа, че аз съм доста пълничка и правя всичко за да променя това и успявям, но имам мн комплекси. Та чудех се дали е възможно Б да ме харесва и да изпитва нещо към мен или просто се заблуждавам и отношението му е чисто приятелско? Та нима може, да харесва една дебеланка? Много бих искала да ми дадете съвет, как да привлека интереса му, защото мн го харесвам-и го искам само за мен? Ще съм ви много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 6d3028b2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би си пада по теб, но може и само да иска да спи с теб, тъй че внимавай, но за да не се измъчваш..защо не подпиташ твоя познат какво мисли за него и дали той нещо е казвал за теб? И все пак на този "познат" трябва да му имаш доверие.. Иначе по-добре се постарай да разбереш от самия него.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 7c1f1e4f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По разказа ти съм почти 100% сигурна, че те харесва. Но...ако не е така в никакъв случай не се депресирай. За всеки влак си има пътници...
Дръж се самоуверено...това е най-добрият начин да спечелиш един мъж... !!!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 2e085414e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Същите комплекси имам и аз, но при мен са много по сериозни, защото се страхувам и не вярвам, че някой може да ме харесва наистина въпреки това. От това не печеля, напротев губя... губя... Не бъди като мен, мисля, че те е харесал наистина и това, че си по пълничка не му пречи. Дай му шанс да ти го покаже/докаже, комплексите не водят до нищо добро, бъди щастлива заради всички пълнички :) Вярвам, че човека си заслужава и ще те направи щастлива, успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 581410bf68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти, пише ти мъж. не питай ккак да привлечеш интереса му. Това отдавна е станало. Щом е предпочел и скайпа пред купона няма място за съмнение. А и дебеланки те и дебеланковците могат да бъдат харесвани. Тук има и момчета в аналогична ситуация на твоята, но не си набувайте комплекси в главичките. Хайде една приятелска целувка от мене, радвай се и не се съмнявай, ч те харесва и иска. :)

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 6b05b20110
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами миличка защо така се мъчиш не мога да разбера. Аз също съм пълничка леко, но имам страхотен приятел хубав с перфектно тяло умен, мил нежен и сме заедно от 2 години на него не му пречи факта че съм пуфкава както казва той. А и визията не е важна, важното е какво има под обвивката, а аз си мисля, че под твоята обвивка има един прекрасен и мил човек. И че твоето момче е забелязало точно това, прекрасната ти същност. Затова вдигни гордо глава и си казвай всяка сутрин в огледалото "Да той е точно и само за мен" и нищо повече не ти трябва. Моето лично мнение е че си му привлякла вниманието, но ако аз съм на твое място ще седна и ще поговоря с него. Ето той ти е казал, че жените в днешно време са по-настъпателни :) бъди тъква и ти. Аз съм на принципа Бори се за това което искаш / за щастието си! Желая ти много ама страшно много успехчета, както в любовта така и като цяло в живота

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: d2e53055c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бъди такава каквато си. Ако те харесва ще бъдете заедно ако ли не ...не е единствения на земята няма да ти е първата и последната любов.. ;] и всеки си има комплекси по себе си и аз имам но ... не мисли за това...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 67eda0f24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж мила.. И аз съм момиче и както всички от нашето племе и аз се чудя "защо точно мен?", когато някое момче ме харесва.. Но ако продължаваме да се чудим може скоро мъжките същества да се отдръпнат...

Това, че си пълничка и имаш комплекси нищо не означава.. Всъщност е показател, че въпросният Б. е свестен мъж и разсъждава със собствената си глава.

Много поздрави: Поли (:

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 00eb68841e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако продължаваш да пишеш с такива групи правописни грешки (а си вече на 18!) изобщо няма да те харесва.....

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: e0b33ad7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може и да си пада по теб. Познавам двама, които харесват именно по-пълнички. Въпросното момче може да има същия вкус към жените.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: a0fbefcb00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според написаното той здраво е хлътнал по теб! А ти не се наричай дебеланка ... няма такова нещо като дебели хора не си избивай комплекси гледайки модни списания, а гледай това в огледалото и го обичай, обичай себе си момиче не се стреми към идеала няма смисъл да си поредната с "перфектната форма" (скелет с облицовка), която не може да се наяде един път като хората просто бъди себе си и това е :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 8cfceabc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не искам да те заблуждавам, но според това което си написала определено те харесва. Комплекси не бива да имаш. Обичай се такава каквато си! Няма нищо по-хубаво от естественото! Съдейки по това което е написано с Б. имаш шансове... и то големи! Успех! ;)
поздрави : SunBaby :}

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b0df5ac722
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според написаното те харесва . Неразбирам само защо се комплексираш от това че си дебела ? Щом вече те е видял и не те отблъснал ....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 35cd8b221d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може да те харесва! Всяко момче има различен идеал за момиче! Едни харесват едрички.. други слаби.. трети тъмнокоси! Зависи! Може да те харесва.. няма нищо лошо в това :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 764d550dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Миличка аз също съм пълничка, но до себе си имам едно сериозно момче, което много ме обича и това изобщо не го притеснява нито пък му пука какво говорят хората... Не се комплексирай моля те! Какво си мислиш, че като си пълничка и не можеш да си имаш приятел ли? Едно ще ти кажа аз: Да не ти пука той си те е харесал такава каквато си и това може само да те радва!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker