Дали с тези намеци, които направи в автобуса, дали те показват, че ме харесва и, ако евентуално е така, защо не ми го каже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали с тези намеци, които направи в автобуса, дали те показват, че ме харесва и, ако евентуално е така, защо не ми го каже?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2992 пъти
Здравейте, на 15 съм... момиче
Преди около 1 месец нашия волейболен отбор от момичетата и един друг от момчета пътувахме заедно зо едно състезание. На отиване не се забелязвахме изобщо с тях както и те с нас. Но там ние ги подкрепяхме и викахме за тях и едно момче много красиво започна да ми намига и да ми си смее, а дори в автобуса не бяхме се поглеждали... дори не се познавахме. След това на връщане го забелязах, че постоянно ме гледа дори и да вижда, че го забелязвам.. намига ми, смее ми се... и аз на него разбира се. След това като се върнахме ги оставихме в техния град и си тръгнахме без дори да се запознаем... Аз много го харесах и веднага щом се прибрах вкъщи му намерих фейса. От тогава сме си писали само 2 пъти и то само здр, ко пр, как си... тА той не влиза много често във фейс... Та моя въпрос е дали с тези намици, които направи в автобуса, дали те показват, че ме харесва и, ако евентуално е така, защо не ми го каже? А дали аз да не направя първата крачка и да му призная, че го харесвам, а ако той не ме харесва и само да се изложа? Моля Ви помогнете ми... Благодаря предварително... :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3f5e1b59cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имах подобен на този проблем! Хресвах едно момче от моя клас, но не му признах! Той нарочно ей тъй за да ме дразни идваше, прегръщаше ме, обарваше ме, пращаше ми въздушни целувки, искаше да ме целуне, викаше ми, че ме обича и т. н. и аз се правех, че се нервя и, че не ми харесва, но всъщност бях влюбена до учи в него и ми беше много приятно! И един ден по skype той ми призна че ме харесва на MAX! Бях готова да му кажа, че и аз го харесвам, но се замилих дали това не е един от онези негови базици, с които ''ме дразни'' и в следващите дни той ми доказа, че ме обича на MAX и аз също му признах и сега сме гаджета!
Моя съвет е да го изчакаш още малко да видим дали ще ти каже че те харесва, а ако не му го кажи ти, защото аз смятах това момче, с което сега сме гаджета за невъзможна мечта, а виж ни сега! :D

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 47f4481a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ами според мен не го познаваш достатъчно добре, така че се вметни в едно приключение с него , кажи му че го харесваш , няма какво да се излозиш , щом е правил намеци значи не е било напразно : )

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 113c46982f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   от авторката:благодаря ви за съветите, когато се включи ще видим какво ще стане ще изчакам още малко, стискайте палции... :))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8c882869e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   намигане и усмихване понякога означават мн неща, а понякога нищо, просто рефлекси. Ако си мислиш, че те харесва и искаш да му кажеш съветът ми е да не бързаш, `щото е доста рано и ще стане безинтересно, не знам дали ме разбираш, но по-добре не бързай. Не го учи да свиква ти да правиш 1-вата крачка. А и според мен не се увличай, той е от др град и нещата стават сложни. И щом във фейса си пишете само общи неща, а още не се познавате, според мен не го интересуваш. Ако имаше някви симпатии щеше да се опита да се опознате, да те пита какво обичаш да правиш, любим цвят и разни такива.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 145d8c7289
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Може да има тик(често намига), а може и просто да си е търсил някоя, с която да пофлиртува. Вие сте викали за тях по време на състезанието и сте били забелязани от момчетата. Нашият най-вероятно те е видял и е решил, че ще се пробва да те свали. Започват едни намигания и всякакви други опити да те накара да клъвнеш, но твоята нерешителност го е отказала(има много по-лесни мишени, защо да си губи времето). Намерил си е друга, а ти го чакай във Фейса. Липсва ви опит, но ще поумнеете... някога.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ac6dbf22dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Категорично не съм съгласна :) Н е е задължително да е искал, да клъвне" момичето. Понякога именно тази игра на погледи.. усмивки... е най-истинската и сладка част от една любов... заиграването... по-сладко е даже от самата любов, която вече е факт

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 113c46982f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   от авторката: благодаря ви за мнението... относно коментара №6.. не това не му е навик сигурна съм... той не кима постоянно, а само от време навреме когато погледите ни се засекат... но все пак те благодаря за мнението :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker