Никога не съм се влюбвал. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога не съм се влюбвал.
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 4427 пъти
Здравейте.
Чета редовно темите в този раздел и ми прави впечатление че 90% от тях са свързани с любов или секс. В повечето случаи не мога нито да разбера самата тема, нито да дам някакъв съвет. Понеже самият аз на практика нямам никакъв опит в лювовта, а да не става дума за секс. В реалният живот съм си едно нормално момче 18 години, подържам се, ходя на фитнес, обличам се добре, правя си прически. Но всъщност правя тези неща за да привличам вниманието на момичетата, в същото време си нямам идея защо го правя понеже съм адски срамежлив и винаги се сдухвам, случвало ми се е доста пъти момичета от училище да ми правят комплименти, а аз мълча все едно съм си глътнал езика и се изчервявам.

По стечение на обстоятелствата никога не съм имал истински контакти с момичета и предполагам сам съм си виновен, няма да се отклонявам от темата и да ви задълбочавам в миналото си. Някак си се опитвам да поправя всичко но липсата на здрав разум ме възприпятства. Абе на кратко не мога да се влюбя, нито пък да си намеря приятелка защото не мога да преодолея срамът. Уш вземам съвети от мои приятели с опит и пак не става, но то попринцип така става, като мислиш прекалено много върхо нещо и се сецваш на края. Странна личност съм честно казано и не знам има ли надежда за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: e8b6efeb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Здравей ; )))
Горе-долу колкото теб съм и аз имах този проблем. Поддържах се, с хубаво тяло бях, стараех се да изглеждам добре и всичко това с цел момчетата да ме забележат. Е, забелязваха ме. И какво от това, след като всеки път някой ме заговори аз си гълтах езика и нямах представа какво да кажа. Иначе в приятелски кръг съм много освободена, не е да си седя в ъгъла. Трябваха ми поне няколко седмици с някое момче, та да мога да говоря с него нормално без да се притеснявам. Но го преодолях. Просто си казвах, че ако не говоря и се притеснявам няма да разберат каква всъщност съм. И постепенно спря да ме интересува какво ще си помислят като кажа това или онова. Добре, че се усетих преди 1-2 годинки : )), ама и ти не си престарял.. Какво като се изложиш първия път, нали има втори.. ; ))

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d9918fe45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Общо взето трябва да станеш на ясно със себе си от какво точно те е срам. От отрязване и излагане? От неизвестното?
Минал съм го твоето. Общо взето много млади хора го имат. Не се харсват и ги е срам. Или пък се притесняват от един обикновен разговор толкова много.
Преди всичко трябва се абстрахираш от всички негативни помисли. Нима другите хора, които завързват разговори са нещо повече? Не се затормозявай с излишни мисли. Най-тъпото е да почнеш да се сдухваш, задавайки си на ум въпроси започващи с" ами ако? " Отпускаш се и говориш.
С подходящи разговори можеш да омаеш всяко момиче. Просто трябва да ? хванеш интереса и да я караш да се смее.
Бъди себе си :))

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7c63c4f14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Здравей! Мисля, че хора като теб са огромна рядкост в наши дни, където всеки се хвали с това какво има, как изглежда, колко мацки е бройнал и прочее. Адмирации за това, което си написал! Вярвам, че когато намериш момичето на мечтите си, нито ще се притесняваш, нито ще се изчервяваш. Ще разбереш, че това е ТЯ и ще бъдеш много влюбен и много щастлив. Искрено ти пожелавам една такава любов, много силна и много истинска! :) Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a170fdbc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей, не мисля, че си „радост„, защото явно ти е трудно и ти си знаеш какво ти е. Аз самата на твоята крехка възраст също не бих могла да кажа, че съм била влюбена, но съм нямала проблеми в общуването. Рано е за любовтта, но не е рано да се „отвориш„ малко.
Съветвам те първо да търсиш контакт с момичета онлайн - не задължително в сайтове за запознанство - просто се изявявай във фейсбук да кажем, чати си. На компютъра ще ти е по-лесно да се „отвориш„. Спокойно, нито хапем, нито ядем момчета, не се притеснявай - ще те харесат момичетата. Правилно си се отпуснал да споделиш, но това е само първата стъпка.
Давай и малко по малко се лишавай от скромността си, която не само не краси човека, а и в наше време може да бъде огромна пречка в кариерата и личния живот.

Ф.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6b30bafeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Разбира се, че има надежда за теб. Срамът е нещо съвсем човешко и не си никак странен. Съвсем нормален си. Ще отмине, ще видиш, няма да има почти никаква следа от това след време. Недей много да се уповаваш на т. нар. „приятели с опит“. Влагай повече чувство за хумор в нещата и не чак такава неистова сериозност, която те сдухва.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 858f60bd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Синът ми е на 17. Докато се притеснявах да не започне много рано с приятелки и секс сега започнах да се притеснявам, че контактува с момичета, но са просто приятели и те го чувстват като брат, а той като сестри. Той е хубаво, високо и умно момче. Надявам се при него нещата да си дойдат на мястото по-късно. За сега все още се притеснява да погледне на момичетата по друг нвачин, да не говорим да покани някоя на среща и пр. Така е и с няколкото му приятели и приятелки. Така, че на когото когато му дойде времето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker