Не знам какво да правя ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да правя ...
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1103 пъти
Добър вечер на всички. Първо да поясня, че съм момче, на 19 години от малък град. Историята е там, че преди година и седем месеца излезнах с едно момиче(Нека да е В), влюбих се в нея още от самото начало. Имахме връзка 1-2 седмици и тя скъса с мен, поради причините, че имала да учи, не можела да излиза и такива неща... Както и да е разделихме се (тя сега е на 17) след известно време имах друга приятелка, не я обичах, но не я и оставях, тя много ме обичаше и аз колкото и да се измъчвах я обсипвах с грижи и такива неща, не исках да и разбивам сърцето... Но онзи ден... Проклетия ден, В ми писа... Каза ми, че е имала приятел и е скъсала с него и иска да е с мен пак... И аз приех, и разбих сърцето на онова момиче, не исках да го правя и не трябваше да го правя... Върнах се при В с мисълта, че тя се е променила и не е такава... Влюбих се в нея още повече и бях готов за нея на всичко. Връзката ни беше с продължителност 6 месеца. Мислих, че и тя ме обичаше, но явно не е така, използвала ме е само за един секс, а аз не търся такова момиче, не ми трябва само за единия секс, а да сме заедно, да се подкрепяме и да сме заедно. По едно време си втълпи, че е бременна, казах и, че ще съм до нея, да не се притеснява, че няма да я оставя, не бих оставил любимата си с детето си. Няма да забравя този ден, в който ме вика и се раздели с мен от нищото, пак с оправданията, че съм и пречил за училище, не можела да учи и такива неща, знам че са глупости, просто не ме е обичала. Молих я, но няма и няма, разделихме се, беше ми много гадно не се прибрах 2 дни, мислих защо така се е получило и не намирам отговор. Сега 3 месеца по-късно не спирам да мисля за нея, просто много я обичам, подкрепял съм я във всичко, винаги съм бил до нея, но няма кой да го оцени. Искам да я забравя най-накрая, не искам да си спомням за нея, защото ми става много гадно и колкото и глупаво или смешно да ви звучи доста пъти съм плакал за нея. Поддадох се на нея и заради нея разбих сърцето и на другото момиче, за което пак ми е гадно... Сега съм в едно кръгово и се лутам и направо не знам какво да правя, просто не знам....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1ae793566c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото не се прави така. Когато си вкараш фикс идея в главата а отсреща няма чувства, започваш да изглеждаш и да се държиш по отчаян начин, което е адски отблъскващо. Всичко с което си ѝ угаждал само я е отегчавало защото те е приемала за даденост. Междувременно си изпуснал момиче което наистина те обича, само защото си лапнал по някаква фуста. Опичай си акъла и си оправи самочувствието. Тогава ще ти стане ясно къде, кой, кога и какво. Като прескочиш трапа на наивността и илюзиите, може и да ти се получи нещо, дали с момичето което е влюбено в теб или с друга - ти си знаеш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 60ab6c49ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продължи напред. Вие сте още в началото на пътя, и ти, и двете момичета, тепърва ще се влюбвате и ще разлюбвате. На мен сега понякога ми е смешно като си припомням драмите от младите ми години. Бързам да кажа, че тогава за мен си бяха съвсем истински, явно има неща, които всички трябва да изживеем, а житейската мъдрост идва с времето. Не знам доколко ще ти бъде полезен съветът ми, но ще ти го дам: любовта просто се случва. Тя не зависи от това кой колко е добър, какво е направил за другия и т. н. Не можеш да накараш някого да се влюби в теб, вашият "триъгълник" го доказва. Ти обичаш В., каквото и да направи за теб другото момиче, не е същото, защото тя не е В. Каквото и да направиш ти за В., явно ти пък не си нейният човек, поне не в този момент от живота ви. Както е писал коментиралият преди мен, не зацикляй и не се вкарвай във филми. Нищо трагично и непоправимо не се е случило, ако ви е писано да сте заедно, то ще се случи, когато му дойде времето. На тези години много често момичетата се държат доста глупаво (и момчетата също! ), може да си мисли, че така ще те привлече, като ти "бяга" и те разиграва, бог знае защо това някак си ни се втълпява на млади години, от филми, от приятелки... И двамата още се изграждате като характери и поведение, така че времето ще покаже. Давам си сметка, че всичко това вероятно ти се струва тъпо, защото си едновременно наранен от едната и се чувстваш виновен пред другата, но не стигай до крайности, остави нещата такива, каквито са. Доколкото ти е възможно, не взимай решения и не мисли какво ще стане утре, просто го живей това "утре". Ужасно неавоучително слово се получи, но единственото ми оправдание е, че съм на възраст да ти бъда майка (с малко фантазия дори баба! ) и ти където отиваш, аз от там се връщам.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bba49301c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Колкото и да ме боли, колкото и да ми е трудно продължавам напред и това е... А и скоро заминавам, отивам в друг град, 5-6 години няма да съм в моя град, ще я забравя по-лесно. Благодара ви за отговорите! :)

От автора

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0e98822731
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А сега ако В ти пише че иска пак да сте заедно, дали би заминал в друг град?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bba49301c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще замина. Тя ме нарани много и вече не и вярвам каквото и да ми каже. Обичам я , но ще я забравя някак си...

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6df3fd4b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Продължаваш с глупостите авторе. Любовта е взаимно чувство. Не обичаш никой а си обсебен от фикс идея. Позната ми е тази ситуация много добре. В момента в който това момиче започне да те "обича", толкова колкото ти нея, изведнъж ще ти стане невероятно скучна.
Не ти трябва да забравяш която и да било, а да си оправиш изобщо мирогледа по отношение на романтичните връзки, защото не се прави така. Хем няма да успееш да забравиш тази, хем никога няма да оцениш истинската любов. Вземи се в ръце и помисли къде емоционалната ти логика се чупи, защото друго момиче е пострадало в случая.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bba49301c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм я обичал, бил съм обсебен, щяла да ми стане скучка ако почнела да ме обича... Добре ти знаеш по-добре от мен, по-добре знаеш как се чувствам, като цяло знаеш повече за мен отколкото аз самия, какво да кажа... За едно съм съгласен с теб, ме друго момиме е пострадало и наистина съжалявам ама тва не променя нищо. И аз съм пострадал но съм си виновен аз не трябваше да и вярвам пак ама я обичам и помислих, че се е променила. Както и да е минало свършено.

От автора

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6df3fd4b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Проблема ти е че не си помислил наистина дали се е променила, нито си се вгледал в нея. Просто веднага си лапнал въдицата, което ако не е обсебване, не зная какво е. Не си интелектуално глупав, но емоционално имаш грешни разбирания. Нещата ти ги казвам така, защото ако не промениш начина си на мислене тази история ще ти се повтаря и с други момичета. Но ти си знаеш най-добре дали това те устройва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker