"Гангстер" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

"Гангстер"
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте. Пише ви момче на 15 години. Имам проблем с едно момче, което се прави на някакъв "гангстер". Общо взето е някакво наркоманче което се мисли за голямата работа, защото пуши трева и като някой му се заяде той има хора които да го защитят. Беше ми в предишният клас два-пъти. Първият път напусна(защото щеше да го изгонят) а вторият път го изгониха. Работата е там, че постоянно създава проблеми. Бие се, краде, заяжда се постоянно с някой. На няколко пъти викаха полиция заради него. Това лято постоянно крадеше пари и телефони от хората в моята групичка. Накрая като му отидохме 20 човека не беше толкова отворен. Работата е там, че той и за най-малкото нещо веднага скача на бой. Не като да се страхувам от него, обаче дори и да го пребиеш, после ще ти дойде с 5 човека и ще те издебне когато си сам. Преди съм имал проблеми с него. В момента нямам, обаче виждам как постоянно прави проблеми на други хора, които не са му направили нищо. Дори половината му приятели вече не искат да общуват с него, понеже постоянно прави глупости и ги забърква в проблеми. Не знам какво да правя. Няма 18 което означава, че не може да отиде в затвора. Предполагам, щом родителите му не са предприели нещо до сега, няма да направят нищо по въпроса. Според мен боят не е решение, пък и както вече казах, колкото и да го бият, поза няма, защото ако ще и 50 пъти да го пребиеш, на 51-вият той ще ти скочи с повече хора. Какво да правя? На мен не ми е правил проблеми на скоро, но прави проблеми на други хора и това не ме радва. Пък и като го знам какъв е по всяко време може да реши, че иска да се заяжда с мен. Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e8694cdf0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Познато! Ето какво направих аз: знаеш поговорката "Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо"-така и направих! Научих някои дооста срамни тайни и ги използвах- първо манипулираш самия човек, а ако се опълчи - нека тайната му стане публично достояние!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3da4484727
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто го игнорирайте, ако се заяде с теб или някой друг просто не му отговаряйте, ако тръгне да налита на бой на някой, му идете всички, давиндим какво ще направи. Ако се стигне до там може просто да защитите този който, , Гангстера" е нападнал или да му теглете един як бой, ама много як, хем той е един вия сте много, та да се научи. Ако, второто стане има два вариянта, да престане или да викне свойте, , биячи", за да контрирате второто веднага след като сте го набили се свържете с тия момчета дето идват да го пазят, пишете им или се срещнете, ама гледайте, ако се срещате те да са по единично, а вия да сте няколко, обяснете им, не ги знам дали са някакви като него или не, но се опитайте да им обясните, каква е ситуацията, че, , Гангстера" първи е започнал и, че няма смисъл да си навличат неприятности заради ония мухльо, че не им трябва такъв приятел и, че няма смисъл да се карат с вас и, че искате да сте в добри отношения с тях, не ги заплашвайте освен в краен случай, ако не искат да схванат, дайте им приятелски съвет, когато ги викне да бят някой, да му кажат да си гледа работата. Иначе, пак внимавайте, защото ако успее да събере някой от, , биячите", най-вероятно ще ви причакват по отделно. Също можете да го издадете в полицията, верно няма да го вкарат в затвора, но може да му наложат някакви снкции. Иначе и аз съм момче и съм колкото теб авторе, даже май се сещам, кой е този, , Гангстер", защото и аз познавам един, който отговаря перфекто на опицанието, което си дал, но сигорно не е той, сега тъкива гамени се срещатат много. Успех, надявам се да съм помогнал.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7b476349ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Що не го снимате какви ги върши? После дайте записа в полицията и да видим дали ще ги прави тия глупости.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a2d185b17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Боят оправя ако е достатъчно жесток. Чупи колена, лакти, муцуна и ребра, ще видиш как ще млъкне перманентно.

За сега не можеш много да направиш освен ако не искаш буквално да изкормиш копеленцето. За твое успокоение, никой не го е*е за наркоманчета - дори и разчлененото му пед*растко телце да намерят, дори и на полицията няма да им пука.

Такива копеленца рано или късно ядосват грешния човек. Така че по някое време ще видиш как лекето само ще си намери майстора. На мъж ще се прави, докато не му пръснат мозъчето.

Така или иначе, за подчовешки ла*на няма какво да те боли.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5f18b92e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се занимавай с такива (, освен ако не искаш проблеми) :) Когато идва към теб и започне да се заяжда, просто се прави, че не го чуваш или, че имаш работа. Когато е близо до теб се отдалечаваш ( по - малък е шанса да те заговори). Също може и, когато дойде към теб да отидеш до някой човек от класа, за да се направиш, че искаш нещо да му кажеш или нещо да му дадеш/питаш (нещо от този род) ;) Надявам се да съм ти помогнала! И НИКОГА не бъди приятел с такива... Може сега да се правят на голямата работа, но след години ще ги срещнеш на улицата до кофата за боклук... ( малко грубо се изразих, но е така... Е, може да се оправят, но всичко е до поведение) И помни : За всяко действие си има причина! Има причина за неговото поведение. На едно момче от моя клас (вече не е при нас, а в другия... Има доста добра промяна в него от както не дружи с тези от моя клас :) ) родителите му са разведени и знам какво му е... Той се държеше като малоумен, но както казах : Винаги има причина! И това е била причината му... За да прикрие това, което му е отвътре по някакъв начин се прави на силен и, че не е станало нищо :) Повярвай ми, така е!
Успех!
#Unicorn12

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker