По - подла, отколкото очаквах! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

По - подла, отколкото очаквах!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2741 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 11 и имах една бфф... от тук започва всичко! Мен ме познавате под прякора *De§§y, тук така се пиша. Не моята бивша бфф ще казваме М а на тази, за която ще говорим се казва И.

И такаа.. бях в 3 клас, когато се преместих в нейното училище. М ме прие за приятелка, докато другите ме мразеха. Бяхме си неразделни.

След това в 4 клас след Коледа тя започна да ме мрази, отегчавах я. Спомням си, когато ходихме на театър с 4б клас имаше (и още има) един психично болен. Държах се лошо с него, защото мислех че съм нещо повече. НО УВИ! (каквото повикало, такова се обадило :S ) Заради лошото ми държание към него тя стана приятелка с най - голямата скръндза в целия клас (нея пък ще я наричаме Д). И такаа... Д преди беше много спокойна, а когато М и стана приятелка започна изключително много да се заяжда, главно с мен (защото и М се заяждаше с мен). И така мина годината.

Сега когато съм в 5 клас, тя не ме мрази, приятелки сме си, но не мога да търпя новата и бфф - И. Веднъж И ми каза нагло: десо, с М ще седим вече двете по информационни технологии. Защото тогава нали, аз бях болна - тя се е възползвала от това. И освен това скоро И си беше тръгнала и ние двете с М седяхме заедно по география. Следващия час по гео, И отново нагло ми заяви: десо, аз седя с М!

Моля ви просто не мога да я търпя, какво да правя ;(?

Само да уточня че веднъж М ми беше казала че аз съм и бфф, но тя не го показва пред другите. Предпочита да ходи с И, защото тя е по - готина от мен. И за да не почна да обиждам ще кажа само - Планината И!!! (защото И е мнооого висока!!! )

Благодаря ви много, за отделените 3 минутки да го прочетете :) Много се извинявам, ако има правописни грешки. Пишете каквито коментари искате, независимо дали се критики, мнения или просто съвети - ще се съобразя с мнението ви, защото искам тя да е до мен, а не до И.

*De§§y

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 783f96e048
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Деси, много хубаво е, че си го написала всичко това, моето момиче, за да можеш като го прочетеш след 10 години да разбереш всъщност какъв дълъг път в развитието си си изминала.

И да знаеш - за "бфф" и други подобни си имаме много хубави български думички!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: dc6d963f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Опасна си - хе хе хе. Ами какво да ти кажем, това е само началото на една редица от фф. и бфф и нови фф и бфф на новите фф. Това са началните „Десо„ и ще има още много. Или се шашкаш, затваряш в себе си, правиш се на разсърдена, или се стягаш и не ти дреме за фф, бфф, нови фф и психично болни скръндзи.
„Десо„ ти си имаш себе си и си знаеш, че си най-готината и точната. Събирай се само с готини и точни и, според мен, трябва да зарежеш тези фф. и да си намериш други фф, които се избиват да бъдат с теб, не да гледат да те изтикат от мястото ти по инф. технилогии.
На мен подобна тъпотия ми се случи даже в гимназията, връщам се аз от боледуване, заели са ми мястото - хич не ми дремеше, седнах до едно момиче, което бяха изолирали и беше само на компа - и така, вместо да се гъчкам (тогава поне по трима на комп) аз бях с тази, ама практически си беше само за мен компа и така страшно напреднах при упражненията и после сами ме викаха да им помагам.
„Десо„ просто не им показвай, че ти дреме, че са нещо повече за теб от последната изолирана от класа, бъди по-добра от тях по всички предмети и бъди просто по-готина и гледай да не се заяждаш с психота и скръндзи... а, и си запиши горното в дневник или нещо такова, ще се спукаш от смях на „проблемите си„ след години, когато горните фф ще са само блед спомен, даже няма да са бфф

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 808039feec
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ами не се притеснявай. И аз съм на твоите години и мога да ти кажа, че съм минала през същото! Ако се затвориш в себе си, плачеш и т. н... тези момичета ще те сринат и ще се възползват от това! Затова.. гледай право напред! Тези не са ти нито бфф нито фр.. никави не са ти :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1ee87acd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай,чакай .. сега аз съм на 13 минала съм през същото.Даже и сега съм в това.В училището ми моята най-добра приятелка се казва Д. а тя има две .. аз и М. . Тя ми казва постоядно,че аз съм и била по-добра приятелка но също така постоядно седи с нея в часовете. Казвала ми е колко била тъпа,луха и т.н. но съм сигурна,че на нея и казва същото за мен . Уш само мене обичала (като приятелка),уш само при мене стояла,уш само на мене внимание имало,уш нея я използва,уш ..
Мога още много да изредя.Просто на М. не и обръщам никакво внимание.Ама никакво !

Айде УСПЕХ ! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker