Винаги аз съм момичето без гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Винаги аз съм момичето без гадже
преди: 6 години, 15 дни, прочетена 1652 пъти
Момиче на 20. Имала съм приятел само веднъж и то за 1 месец, защото не ме харесваше истински. Аз наистина много държах на него, харесвах го няколко месеца, след това бяхме заедно за 1 месец, като постъпи ужасно с мен, но не искам да говоря за това. Не мога да кажа, че вече не изпитвам абсолютно нищо, макар че минаха повече от 5 месеца, но съм много по-добре отколкото бях и се опитвам да продължавам да си живея нормално и пълноценно, дори сама. Но и аз като всички други имам нуждата от човек до себе си, на когото да мога да се доверя и да обичам, и който да ме обича истински, а да не ме използва. Имам си ограничен кръг от приятели и ми се струва, че шансът да се влюбя истински отново е нулев. Всички около мен са с гаджетата си, аз винаги съм сама и понякога се чувствам неловко от това. Или когато приятелките ми обсъждат връзките си и т. н., а аз само ги слушам и отново ми става неприятно. Хората около мен попадат в някаква компания и се влюбват в някой, с който са заедно от месеци, дори години, а аз имам чувството, че колкото и пъти да излизам с различни момчета, отношенията ми с тях или приключват, или си оставаме само приятели, никога нищо повече. Не знам какво да правя вече, тотално се обнадеждих, че отново ще си имам връзка, и то истинска и с човек, който наистина ще ме харесва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 14 дни
hash: 8548cb6cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В абсолютно същата ситуация съм като теб, с тази разлика, че съм на 17. Може да полагаме какви ли не усилия, да бъдем по-контактни и прочее, но ако не е писано, не е писано. Идеята ми е, че явно просто ще трябва да почакаме и да поработим върху себе си вместо това. И да вярваме, че един ден ще срещнем истинската любов. Просто знай, че не си сама в това.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 50bb60c531
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При мен е абсолютно същото. "Истинската" ми връзка беше точно месец, но за разлика от теб го приех много добре и един ден не ми е било гадно заради това. С теб се различаваме по това, че аз се чувствам много по-добре сама отколкото с момче до себе си, а ти поне искаш да си намериш приятел. Моето си е чисто безразличие и не вярвам някога да се променя. Иначе и при мен е същото- приятелки и познати говорят за гаджетата си, как се карали, къде ходили и т. н, но пък не ми става кофти от това. Като бях в гимназията малко се дразнех от такива истории, но с времето всичко се промени и спрях да се интересувам от другите. Но спокойно, ти също ще си намериш свестен приятел, просто не се отказвай.
Ж 20

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: 3a5e94f465
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей здрасти авторке, здрасти момичета :) Девойки не губете надежда. На 20 години животът едва, сега започва, за вас. Вйе тепърва ще трупате опит, със срещуположния пол. И повярвайте ми, за всеки влак си има пътници. Момчетата са много различни, само че на тази възрест са много неосъзнати. Истина е, че мъжете сме привлечени, до голяма степен, от външността, на едно момиче, което вярвам е грешка на природата, но хора всякъкви, светът е пъстър. Просто почакайте още малко, и вярвам той ще се появи. А и сигурно ще имате много, и различни връзки. Бъдете по-кокетни и интересни. Това ще предизвика интереса, на момчетата. Обличайте се атрактиво и тн. Аз съм на 30 и си нямам все още приятелка и знам как се чувствате.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: 82a56f78d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм така, а съм дори доста по-възрастен. Ти поне имаш повече време пред себе си. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker