Ще се откажа от живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще се откажа от живота
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3058 пъти
Искам да се самоубия, а съм само на 14г. Не мога да го направя, защото имам прекалено много цели, които не се постигат за ден-два. Другото, което ме спира, са приятелите ми, родителите ми и близките. В последно времe се запознах с много различни хора, с които работя в екип и си пасваме идеално. Не съм такава, но станах - човек, който не сe бори със зъби и нокти. Вече всяка пречка ме съсипва бавно, но сигурно. Рухвам с всяка изминала секунда. Не мога да издържам ПСИХИЧЕСКИ. В училище никога не съм срещала трудности, а сега... не виждам смисъла в живота. ПРЕДИ НЕ БЕШЕ ТАКА...

Приятелите ми и родителите ми не усещат, че съм в такова положение. Всеки ме познава като лъчезарното момиче или пък тази, която не спира да се забавлява и смее. НЯМА да се върне това момиче... Външно съм щастлива, но отвътре съм изсъхнала. Рухвам из основи. Уча актьорско майсторство и добре контролирам емоциите си. И не допускам никой да разбере. Преди бях борбена и упорита... Наскоро бях с приятели и прекарахме страхотва вечер... тогава си казах, че няма да го направя, но сега не съм сигурна... Днес видях една катафалка и мислех, че ако го бях направила, щях да съм сега вътре. ПОМОЩ!! Трябва да се замисля дали точно по този начин искам да се откажа ОТ ВСИЧКО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 9859ecd8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Искам да те попитам кое те кара да се чувстваш "Външно съм щастлива, но отвътре съм изсъхнала. "

Ще следя тази история, но те моля да ми отговориш.

Поздрави! B117 :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ee69ea4aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли, докато четох историята ти не видях конкретна причина да се самоубиваш. Въобще има ли такава? Родителите ти ли те бият, приятелите ти ли те предават, защо ти е да се самоубиваш? !! Доколкото разбрах, ти живееш заради тези хора, което означава, че се отнасят добре към теб. Дори и в училище нямаш трудности. Е, какъв е проблема? ! Аз не разбрах какъв е.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 64fcb8b40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сподели по-подробно.. Не зная как мога да те разубедя. Ако си сигурна, давай, но живота е пред теб. Ако има за какво да се бори човек, цели в живота, и ако се чувства доволен.. Друг е въпросът дали си живял напразно. Аз няма как да убедя да не го направиш, но наистина не намирам причини, заради които да го направиш.

Хората на нашата възраст си казват:
"Живота е пред мен"
А кои са най-големите им очакваня?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: b71e4f7b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей аз съм човек който е минал по този път имам 3 не успешни опита за самоубийство и мога да те уверя че със ссамоубиъство нищо няма да постигнеш ще навредиш само на себе си и на близките си не знам защо искаш да се самоубиеш но каквато и да е причината не си заслужава да отнемеш най ценото което имаш
бих искал да се свържа с теб (скайп) за да поговорим можеш да ми пишеш на nikolios@abv.bg за да си разменим скайповете и да поговорим

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6bfc1c8ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Още си много малка и не си видяла нищо от живота. Дай му шанс да ти покаже, че е хубав:) Помисли за родителите си. На една моя съученичка брат ? се самоуби и хората се съсипаха оттогава. Не бъди такъв егоист. На твоите години и аз съм изпадала в такива кризи, между другото. После, обаче смисълът сам дойде. Не го прави, връщане назад няма. Ще нараниш много хора и то без да са с нищо виновни. Нали ти казвам, дай шанс на живота и той ще успее да ти се хареса!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 68ba4ab8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Историята ти наистина ме разчувсва, защото и аз съм минала през това. Преди две години, когато бях мишена на всички подигравки и света буквално ми се изсипваше на главата и аз мислех това. Но знаеш ли? трябва да се гледа много позитивно на нещата. Хората са родени за да успяват и да не успяват в различни области. Това, че те смазва е нормално, но мисля, че трябва да си кажеш "какво пък не ми пука каквото и да стане" да си повярваш и отново ще станеш същото лъчезарно момиче. Не ти казвам да спре да ти пука за всичко, а само за такива преходни неща като някое контролно в училище или някое изпитване.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 269d18e915
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки има такивапериоди в живота си - не се шашкай! :)
Направи ги поне 2 х 14 годинките и чак тогава вземи окончателното решение!
Смисълът на живота не е так, където го търсиш, а принудителното му прекъсване ще ти навлече много и големи неприятности (съзнанието ти не може да "умре" - бъди сигурна в това! ).
Така че - умната! Просто преживявай нещата, добри или лоши, и се опитвай да участваш творчески в тях. И понякога се забавлявай, ако можеш. Другото е ала-бала.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1486dbfd2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ОТ АВТОРКАТА!!!
Имам проблеми в училище... Аз съм ОТЛИЧНИЧКА - в най-големият смисъл на думата.... Но тази година съм съсипана... всичко това натоварване ми се отразява. Казах че външно съм щастлиза, а вътре изсъхнала, защото преди се чувствах НАИСТИНА ЩАСТЛИВА, а сега се преструвам... СЕГА СЪМ ЩАСТЛИВА САМО ВЕНШНО, НЕ И ДУШЕВНО...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6bfc1c8ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не се лигави! Дръж се като отговорен човек. И... намали чалгата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d7f357bf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Почти вскички тийнейджъри в даден момент се чувстват дака. Отиди на психолог, потърси нещо което те вълнува, намери си приятел, нещо корено различно.

 
  ...

...
преди: 13 години, 14 дни
hash: ee69ea4aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, от написаното ти (8 коментар), излиза, че проблема ти е, че си отличничка, но не ми се вярва да е така. Какви толкова проблеми имаш в училището? Със сигурност не са оценките. Съучениците ти ли те тормозят? Ако е така, премести се в друго училище. А за натоварването - трябва да свикнеш, защото за напред ще е така! Няма да е както преди - лесните задачки по математика до 5 клас и кратките урочета по разказвателните предмети. Много хора са минали през това. Те са продължили да се борят и не са се самоубили. Има много по-лоши неща от едно натоварване в училище. Ето - аз, например хем имам лош успех, хем класа и учителите ме мразят, хем нямам много приятели, а за капак - харесвам едно момче от 3 години, а то хич не ме харесва и само ме наранява. Но, аз самоубих ли се?? - НЕ, разбира се. Животът не е лесен. Не се отказвай! Ако се самоубиеш, ще причиниш много мъка на близките ти и нищо друго няма да постигнеш.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b56e6f9389
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз отодавна рухнах психически.. по същата причина НЕСИГУРНОСТ В СЕБЕ СИ.. и по друга причина - родителите.. е надявам се да не го направиш няма смисъл.
Живота е огледало! Усмихнеш ли му се - усмихва ти се и той! :)
Айде дано съм била полезна! поздрави, Иморталия!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 21c5c2b870
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Виж, знам какво е да си отличничка. Ако си мислиш, че твоите родители са само за да те контролират и плащат за обучение, храна и т. н., не е вярно. Те са и твои приятели. Потърси първо тяхната помощ, разкажи им какво те тревожи, ако те не могат да ти помогнат (рядко се случва) потърси психолог.
Ако пък не искаш да ги "тревожиш" поговори с приятелите си. Тези близки хора посрещат не само радостите, а и моментите, в които най - много ти трябват. Може да ти припомнят моменти, в които си била много щастлива.
Не бързай с решенията, в пубертета си, това е времето, в което на един човек съзнанието му е замъглено. Дано този коментар ти е бил от полза! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker