Защо ме игнорира? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо ме игнорира?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 3485 пъти
Здравейте! Пише ви момче на 18г. От три години се познавам с едно момиче, в което се влюбих още първият път щом я видях. Винаги сме се разбирали страхотно - винаги сме си помагали в трудни моменти и не сме се карали. Никога не съм й разкривал чувствата си, но съм почти сигурен, че знае че я харесвам(според мен за нея съм само приятел).
Та ситуацията е следната - тя започна да се държи супер странно. Всичко се случи преди около две седмици. Няколо дни подред се разбирахме да излизаме, но тя все ми връзваше тенекия. Писах й ''Защо ми обещаваш нещо и после ме лъжеш? Поне ме предупреди, а не да седя като глупак и да те чакам''. Тя все отговаряше, че й е излязла спешна работа(а то не е така) и утре ще излезем. Да ама НЕ!
И изведнъж нещо й стана - не ми сийнва съобщенията с дни, звъннах й и я попитах:
-Нещо направил ли съм ти?
-Не брат нищо не е станало не си мисли глупости. ''
-Тогава защо се държиш така?
-Амии.. аз... такова... смисъл... щото...
И затвори. После й звънях отново много пъти, но все ми затваря. Изчаках няколко дни и й написах "Или ми се обади, или ме блокирай". Тя видя съобщението и нито ми звънна, нито ме блокира.
После пак й писах, но отново без отговор. Ходих до тях и я чух, че е вътре. Звъннах, почуках, извиках й по име - отново нищо. Пред врата й оставих любимия й шоколад, бележка и един букет с бележка ''Не знам какво става, моля те обади ми се! " След два дни я видях навън с нейни приятелки - тя ме видя, стопира се на едно място и се втренчи в мен, след което каза на приятелките си нещо и смениха посоката. Отново й писах, но пак нищо.
Според вас защо се държи по такъв начин? Не мога повече така - измъчвам се адски много. Спортисът съм също така и мога да кажа, че всичко това наистина ми се отразява на спортните постижения и психиката. Чувствам се отвратително. Смазан. Не знам какво повече да направя. И да не тръгне с мен, ще съм щастлив и на едно чудесно приятелство, каквото имахме до сега. Не искам да я губя!
Ще се радвам да ми помогнете. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 467011147b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или е решила , че няма нужда от теб и не иска да ти го каже или някой й е втълпил в главата да те зареже . За такива неща те никога няма да разговарят още повече да се занимават. Това стана и със най-добрия ми приятел , няма значение дали е момче или момиче , винаги има такива ...
По-добре я забрави и си намери някоя на която ще й пука за теб , ако й пукаше за теб нямаше да те игнорира толкова дълго не мислиш ли?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 76930b2b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Два варианта: Прави те на глупак защото й харесва и е поредната лигла със самочувствие до небесата.

Втори вариант- харесва те само като приятел. Каквото и да е, за момента се отдръпни. Ти вече буквално се унижаваш. Какво ще ходиш да я молиш с цветя и шоколади. При положение, че нищо не си направил. А ако тя беше поне малко свястна, щеше да проведе откровен разговор с теб. И да ти каже, че те харесва само като приятел. Не да те държи в напрежение и очакване и да си гали егото, виждайки как тичаш след нея. Не се постъпва така с човек, когото харесваш. Дори само като приятел.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d9ea5e8932
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момче, не си струва. Не сте толкова малки и е редно да ти даде обяснение или поне в прав текст да ти каже, че не иска да се виждате. Предполагам, че тя е на твоите години и подозирам, че изведнъж я е ударила съвестта и е решила, че ти дава напразни надежди. Вероятно се е консултирала с приятелки и е взела решението, че трябва да намалите контактите и някак да те отреже, но без да стига до неприятния разговор. Не съм много по-голяма от теб, но в гимназията много от приятелките ми, както и аз до един момент, имахме подобни глупави размишления. Сега разбирам, че волно и неволно всяка от нас е наранявала други хора и искрено съжалявам. Щом момичето не иска да говори, няма как да я накараш насила и вероятно няма да изглеждаш добре в подобна ситуация. Не си го причинявай. Не я търси известно време, след няколко месеца можеш да опиташ да проведеш нормален разговор с нея по темата, но на този етап е безсмислено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5b5639ddf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам какви точно са били отношенията ви досега, но твоята приятелка се държи като недорасла кифла. Може би си е помислила, че я искаш за по-сериозни отношения и те възприема вече като натрапник. А може нейните приятелки да ѝ наливат мухи в главата. Няма значение. Не се филмирай и не драматизирай, не си струва. Знам, че е хубаво да си имаш приятелка, но щом тя не иска, насила не стават нещата, а и тя се притеснява, също и ти се измъчваш. Дай ми тоя шоколад на мен за съвета, може и без цветя. :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8c58f7e2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не досаждай на момичето!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 30beb3e12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хаха и още я търпиш, като се прави на интересна- пътя. Момичета колкото искаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5818ad0a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като чета това което си писал ти я задошаваш постоянно и звъниш, постоянно и пишеш дори ходиш до тях и защо по дяволите си и оставил бонбони и цветя под вратата и след това се чудиш защо не ти пише защо не ми звъни, защо те отбягва. Проблема е в теб. Спри да я търсиш. Може и също да има друг проблем да не те харесва и да не знае какво да прави и да не иска да нарани чувствата ти за това да те отбягва и ти да я задошаваш в избора с всичко което правиш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97f4c774e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не те харесва и се е отдръпнала. Прекалено си настоятелен, спри да я търсиш .

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 160088058d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не знам, но смятам, че не знае как да ти откаже тактично и смятам също, че си я стресирал. Според мен колкото и да ти е гадно, спри да я търсиш. Тя, ако има нещо, ще те потърси в крайна сметка. Но не смятам, че това е правилното момиче за теб, опитай се някак си да се убедиш и сам. Знам как е един човек да те съсипва, но съм разбрала, че няма смисъл. Най-добре спри да я търсиш и това е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7299366573
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора : До 5, 6, 7 и 8. За 3 години смятам, че с нея се познаваме супер добре. Нито й досаждам нито я търся абсолютно всеки ден. Просто изведнъж нещо се случи с нея, не знам какво и за това я търся сега толкова - искам отговори.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a1ac99abc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На мен ми се случва същото и е много тъпо.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4606c7857e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До автора- Как се разви историята? Виждам, че темата е отпреди 4 години, но ако бях прочела тогава-щях да предположа, че причината за поведението й е, защото някой и е казал нещо лошо по твой адрес и тя се е стресирала нещо, до степен да чувства страх и затова да не е посмяла дори да ти каже какво й има.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 454205c6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Имам почти същия проблем със едно момиче си пишем от 8 месеца и в началото си пишехме много, към 1000 съобщения на ден, но не знам сега пишем си по 20 съобщения на седмица които най-често започвам аз, а тези които тя започва са само някакви видеа във тикток които ми праща, аз съм почти сигурен че ме харесва, но ме е срам да я питам, защото може да каже на класа и на цялото училище и да се изложа, и чакам тя да ми каже ако изобщо ме харесва.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f2f355453d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 13, има причина да си пишете много по- малко, вероятно просто имате различни интереси и на момичето вече не му е толкова приятно да си пишете, но няма как да знаем. Ако имаш чувства, говорете за това. Не би трябвало да разказва това наляво и надясно, защото ще знае, че на теб би ти било неприятно. Ако тя е мила и те уважава, няма да е груба към теб.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9707086485
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Додасен си към нея, това е

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker