Преди години бях така да се каже леко момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Преди години бях така да се каже леко момиче
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 8203 пъти
Аз съм момиче на 19 години. Преди години бях така да се каже леко момиче. Носят се всякакви слухове по мой адрес. Може би несъм била в подходяща среда и съм правила мн грешки. Сега съм напълно нов човек, не правя нищо което неправят др момичета даже съм станала мн притеснителен човек, не излизам много и се старая да мисля повече за моите интереси и как трябва да се държа в обществото, за да бъда уважаван човек.

Проблема е че всички знаят каква съм била преди и никой не вярва, че наистина съм се променила и никога няма да направя нещо с което да се злепоставя в очите на хората. Един път тръгне ли слух за момиче е много страшно!

Много ми е болно че никой не ми вярва и вътрешно се съсипвам и плача постоянно, знам че е трябвало да мисля на време за действията си, но сега да умра ли или да се постарая всичко да ми е наред.....

Искам само всички да разберат, че съм способна да държа на хората и да ги ценя, но колкото и да съм добра не се получава, това ми остава до живот.... Искам също да кажа на момичетата, които ходят напред-назад да се замислят, как изглеждат отстрани и дали утре момчето, което си харесат дали ще ги иска за сериозна връзка или само за секс...? Моля ви пишете ми, какво ви е мнението за такива момичета като мен! Все пак съм се променила може би малко късно, но е завинаги...... Има момичета, които никога не го осазнават. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: 816cb4d89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лошо ми е мението за такива като теб, защото след това страдат и свестните момичета. Истината е, че си се чувствала много добре по това време, защото са ти обръщали внимание и си се имала за невероятната мъжемелачка. После обаче (пак добре) си осъзнала, че не всичко се върти около единия секс и това да забиеш поредната бройка.

Единственото което ме дразни е че е пълно с такива леки момичета и хората са предубедени, че и малкото които не са - са такива.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ec6515b338
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей
Мъж съм на 22 години. Има една приказка "вълка козината си мени, но нрава не " дано да си се променила. Все още си млада и нищо не е изгубено ... хубаво е че сама си се сетила че след време с тоя курвенски имидж мъжа който искаш няма да те иска за нещо сериозно. Осъзнатия проблем е половин проблем. Незнам от каде си .. НО ако си от София примерно едва ли всеки те знае ... ако си от малко градче/село сега си на такива години можеш да отидеш да следваш в някой по голям град .. да завържеш нови запознаства и да бъдеш нов човек. Няма безгрешни хора всеки прави някакви грешки през живота си ... така се калява, добива опит и т.н... И още нещо много е важно да не ти е много интересно мнението за хората ... винаги ще има такива които няма да си им цвете за мирисане ... Важното е ти да знаеш каква си и хората около теб за другите да не ти пука. Това е от мен, умната и ще видиш че всичко ше се оправи!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: cf44cc1c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила, нали знаеш по-добре късно отколкото никога!!!Ще ти кажа върви напред и нагоре, ти ще се срещаш с много хора,които няма да познават миналото ти и ще си такава в техните очи каквато си сега!Имаи търпение всичко ще се нареди.Апък и нали знаеш че хорските усти никога не спират да бълват...да не ти пука.Аз бях същата понеже съм доста чувствителна и който каквото кажеше по мой адрес и аз веднага плача гадно ми е...но разбрах че няма смисъл!Ти знаеш че си друга хората ще разберат че си не тази,която си била...може би сега няма да го разберат,но след време...Искренно ти желая успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 59b704108b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Личното ми мнение :)
ако се запозная с такова момиче, ако го харесам и ако видя че е приключило с простотиите, наистина - няма никакво значение какво е правила преди :) пък хората да си говорят каквото искат:)

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ccfce9213d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като си само на 19 това "преди години" звучи ...страшничко... :)
По това, което пишеш...се предполага, че си от малък град и всики се знаят - единственото ти решение е да се преместиш в друг по-голям, където да започнеш наново.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 93bac90142
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не си споменала от къде си. Щом толкова те тормози това, което другите знаят за теб и твоето минало, си правя извода, че си от малък или най-много "среден" град. На мен ми се струва, че най-доброто решение, ако нещата действително са толкова зле, е да напуснеш града си и да идеш да живееш в някой друг, по възможност по-голям град. Така ще видиш, че изведнъж ще започнеш да дишаш свободно...
А що се отнася до моралната гледна точка, нямам намерение да те осъждам - било каквото било. Истински важното в момента е, че си постигнала нещо, което МНОГО МАЛКО хора успяват - изведнъж си спряла и си си задала въпроса - "Какво по дяволите правя?!?" Освен това си дала отговор на този въпрос, даже си направила съответните заключения, а пък отгоре на всичкото си и предприела конкретни действия. Хм, браво момиче!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 7cf8b45b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти да ти кажа нещо което знам и вече съм убеден и несамо от приказки ами вече съм на 26 и от година се занимавам с бизнес в сферата на рекламата и като набирах персонал осъзнах че: курва, кръчмар и търговец се раждат. т.е няма бивша курва.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 14d1f580ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хората се променят - факт. На скоро се опарих от момиче като теб. Беше се променила и аз се опитвах да и вярвам и да не обръщам внимание на това, което ми казваха за нея. Хората обаче бяха прави за съжаление. Осъзнавам и, че не са много момчетата, които ще се хванат сериозно с такова момиче, но все пак ги има. Когато намериш някой който обичаш направи всичко, което се изисква от теб да му бъдеш вярна и той да ти вярва, тогава всички ще спрат да имат такова мнение за теб. Трябва само да го намериш, това ще е трудното.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 9eb711e5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче, напълно те разбирам и съчувствам, че лепнатото веднъж "петно" трудно се изтрива, но пък е добре, че все пак си се осъзнала, ако наистина е така или само си взела решение да се промениш.
Моето мнение и съвет е, иди да живееш на друго място, там хората, не те познават. Заживей порядъчно, покажи се в друга светлина. И ако наистина си се променила и резултата няма да закъснее, ще бъдеш обичана, уважавана и желана и за сериозна връзка...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: a0c1704646
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен не трябва да се притесняваш. Всички правят грешки когато са в пубертета. Не слушай какво говорят за теб и най перфектната да си все ще се намери някой който да говори лошо. А и всяко чудо за три дни. Скандалното ти поведение ще се забрави само време трябва да мине. Предполагам, че си от по-мальк град и това те притеснява. Ако имаш вьзможност иди да учиш или работиш на друго място. Даньк обществено мнение не плащаш нали? Изобщо не им се впрягай. Когато намериш човек който да те обича наистина няма да го интересува какво говорят месните клюкарки по твой адрес, а ако те попита му кажи че си била по-буйна в пубертета но вече си сериозна млада дама.

 
  ...

...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ad012ba46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Все си мисля, че всеки трябва да си изсърба попарата, която си е надробил, независимо на колко години е бил и в каква среда. Не се оплаквай от недоверието на хората и не очаквай лесно да промениш отношението им към теб. И ако опита ти да се промениш ти коства прекалено много усилия и вътрешна неудовлетвореност, и ако ти се струва,че нещата стават прекалено бавно или съвсем ти се изплъзват, просто си остани курва. Не винаги леко момиче е равно на лошо момиче. Има христоматийни примери в подкрепа на последното ми изречение, описани от класици, например , героинята от "Лоената топка " на Мопасан, Мадам Бел от "Отнесени от вихъра ", Мадам Бовари, Анна Каренина и още дузина леки жени или най-откровенни проститутки, възпяти и увековечени заради способността си да обичат. Та значи, пак стигаме до там, ако обичаш някого или нещо истински, безкористно, от цялата си душа, няма начин това някога да не бъде забелязано и оценено от някой. Просо бъди търпелива и последователна в действията си и нека нещата да излизат от душата и сърцето.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 648f746394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами и аз бях същатата преди... всички момичета ме мразеха и говореха как с еди кои как с тоя как с оня но когато покажеш че нети пука и че си караш живота и имаш една вярна приятелка и всичко се връща само комплексарите си остават и слуховете но ако найстина си се променила и всички го видят това няма да ги интересува ти кфо си праила.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4a59311e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   "Вълка козината си мени, но нрава не."

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: da148b0bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Еми ако си си лягала с много момчета е нормално да мислят така!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 043bab12b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Няма бивша проститутка...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 65052f5b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Лошо!
Номер 15,не винаги е така!
Има и друго- ''С желание всичко се постига''
Вярно,че няма как да изтриеш грешките,но поне можеш да не ги повтаряш след като си го осъзнал.Никой не е идеален.Наистина е вярно,че е много лошо да се носи такава слава за момиче,но все пак щом момичето съжалява,явно акъла в главата и е дошъл,макар и не много на време!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 63b65137ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   ами аз лично съм момче на 18 години с малкия си житейски опит се гордея с това че съм успял да променя 3 момичета от курвенси живот до живот на нормални и прилични момичета дори без да правим сеь просто ги държах близо до мен ако някои се интересува нека ми пише на скайп : сасхи_92 (както четете така пишете )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker