Вече се започна гаджелъка, а аз май ще си остана задръстнена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вече се започна гаджелъка, а аз май ще си остана задръстнена
преди: 13 години, 13 дни, прочетена 2879 пъти
''Такова хубаво момиче, а да не мога да те срещна никъде, харесвала ли си досега някой'' ме попита едно момче на моята възраст - 15 год. Аз му отговорих, че не бързам да си хващам гадже.

Ясно е, че не съм първа красавица, но пък чара ми сияе за тези, които го забелязват. Ето сега започнаха да ме харесват много момчета. Момчето, което цитирах ми беше таен обожател - разбрах последна, целия квартал знаел, че този пич ужасно си падал по мен. Какво да направя, че съм задръстнена? Гадже няма да си хвана - критерият за мен е да се познаваме отдавна и да сме приятели. Сериозно гадже на 15 години няма да срещна, а пък и не търся такова. За какво не изчакам малко - ще сбъркам ли?

Какво да ви кажа, аз съм ЧЕШИТ и това ужасно ми пречи.

Отначало (тогава винаги ме е срам) съм мила и усмихната. Когато горе-долу ме опознаят хората се отдръпват от мен, защото се поражда съмнение, че не ги харесвам. А не е така, аз се чувствам добре сама (колкото и тягостно и самотно да ми е от време на време). След това, ако въобще си паснем (след месеци, че и повече) трябва да минат, за да съм сигурна, че поне малко ги познавам. Винаги имам ''едно наум'' и ако приятелите преминат изпита си оставаме приятели.
А в последно време ожете да ме видите най-често в парка да бягам или да въртя обиколки на стадиона, по-рядко на т. нар. тийн купони (само с най-близките ми приятели, с които се виждам само през ваканцията).

Аз съм едно от стотиците главозамаяни, объркани и прочее момичета. Чакам и следя отговорите. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 12 дни
hash: 88a2a609dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остани си "задръстена" - ще видиш след 10-тина години кой е по-по-най... тези, дето от сега бързат и са "напред с материална" тогава ще бъдат чистачки и сервитьорки, а тези, които от сега залагат на наистина важните неща ще са им шефки и собственички на фирмите и заведенията, в които "много отворените" работят...

М39

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: bc7d964b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре е ,че си предпазлива. Аз също съм на твоята възраст и нямам гадже, но знам,че някой ден и това ще стане. Всичко с времето си. Аз също не допускам много хора до себе си. Но има момичета,които могат и на първата минута от първата им среща да се целунат. Мисля,че първо трябва да се опознаят. Не всичко хубаво,което виждаме е и красиво отвътре. Не бързай. :)

The Star *

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 1b2f125146
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Първото ми гадже беше на 17 години. Голяма любов беше, но така се развиха нещата, че след половин година се разделихме. Голям рев беше, голяма чудо. Не съм бързала и аз и не съжалявам. Няма нужда от малка да ти разбиват сърцето, пази го за по-натам, ще ти трябва! ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: 06d48d0b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   по принцип са прави първите двама, но не се ограничавай - ако ти харесва например това момче, защо не?
Слушай какво ти казват сърцето и душата. Не се гибсирай.
Обаче започвай да преодоляваш скромността - тя не краси човека.
Има една поговорка даже - (не е българска) - „Скромността е за тези, които няма какво друго да покажат“.
И в университета, и в работата после, ще се очаква да показваш, какво можеш, какво знаеш и затвореността и скромността ти ще пречат и дразнят.
И хората по-нататък ще очакват по-екстровертирано поведение. Ако не го преодолееш това, ще ти е трудно в живота - не само да срещнеш и да имаш партньор, но по принцип

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 0610b8c66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хубавото е, че не си доверчива. Т. е. си мислещо момиче. Мисля, че по разсъждения си надраснала възрастта си. Продължавай все така и ще успееш в много неща, а и ще се предпазиш от необмислени грешки с неподходящи хора.
И не знам кой ти каза, че си " задръстена", твоите наборки, които спят с който им падне (гадно, но ги има)? Или някое момче, което ужасно иска да е с теб, а просто не знае как да подходи към теб и просто казва " задръстенячка", за да не се изложи в очите на другите? Не обръщай внимание на никого! Живей си живота и не мисли, че момчетата и купоните са най-важното (не останах с впечатление, че това мислиш, но щом си го написала като тема те мъчи нещо)...
Успех във всичко ти желая и продължавай все така! След 4-5 годинки ще разбереш за какво иде реч и защо това е правилния модел на поведение.. Късмет :))

 
  ...


...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 24c34d91f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво толкова? На твоите години и аз бях като теб. Само дето се гордеех с това. Разните тийн- забавления винаги са ми били дълбоко противни. Е, и? Послушай писалите преди мен - резервираността ти е предимство, не недостатък. Ти, какво искаш - да се мяташ от врат на врат като разгонена кучка ли? Защото повечето така правят. И... ужасно се излагат. Освен това, защо трябва да се хванеш с първия срещнат? Щом не ти идва отвътре, значи просто още не са се породили чувства в теб. Изчакай да се влюбиш... Тогава идва времето за връзка.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: 56e9561ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "критерият за мен е да се познаваме отдавна и да сме приятели. "
Ако това е критерият ти, не сега, а може би никога, няма да си намериш приятел. Вярно, че от приятелство може да излезе хубава връзка, но мноого рядко се получава. В повечето случаи единият хлътва, а другият се оправдава "много държа на теб, не те приемам по този начин". Добре е, че имаш някакви изисквания, а не се хвърляш на "всеки срещнат", но защо ти е сериозна връзка на тези години? Ако си харесаш някого, не му мисли толкова, а се отпусни. Започни нещо, пък каквото стане. В крайна сметка, няма да се жениш за него, просто ще се забавлявате.
Аз на тези години бях все "влюбена" в някой, но все сама. Харесвах си някой, а после страдах, защото нищо не се получаваше. Ако не те влече гаджалъка, защо изобщо се притесняваш? Никой не е казал, че задължително трябва да си с някого. Ако сама ти е добре, продължавай в същия дух, а момчето само ще си дойде, когато му е времето. Няма определена възраст за това, не си задръстена

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: ef19527708
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си едно супер готино момиче, иска ми се да те познавам, защото и аз съм абсолютно същата! Има толкова много време, не мисли за приятелките си с гаджетата. Този гаджелък е въздух под налягане - днеска са заедно, утре - разделени... Спорта, книгите, музиката, изобщо истински стойностните неща ще те направят много по- силна. Разбира се, хубаво е да имаш и приятели, не може да си все сама. Но за сериозна връзка не се притеснявай, ще му дойде времето.
Желая ти едно усмихнато и прекрасно лято!
Т.

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: fea686ae4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Привет, аз съм авторката.

Искам много, много да благодаря на всички!
Дано нещата да се уталожат другата учебна година, ще бъде толкова добре, ако всички се разбирахме и по-лесно си намирахме приятели. Иска ми се да спра да чакам все нещо, пък дали щи си подредят нещата...
Пожелавам ви лятото да е забавно и много емоционално!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker