Училищен тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Училищен тормоз
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1017 пъти
Здравейте, аз съм С.. На 15 години искам да ви разкажа моята история, и бих желала да чуя съвети за това което ще прочетете по -надолу!
Проблемите са нещо наистина неприятно и всеки ги има от време на време аз съм тийнейджърка и не съм като останалите... Не ходя с модерни дрехи не съм особено красива според мен и понякога се отрващавам сама от себе си докато пиша това напират сълзи в очите ми и се извинявам ако не разберете по нататък написаното. Основният проблем е с класа ми всеки ден с нещо ново ме обиждат докато сме в междучасие аз излизам за малко и когато се върна забелязвам определена групичка да обсъждат мен и останалите хора от класа. Не знам как да го опиша има едно момиче което съм сигурна че ме мрази постоянно ми се подиграва опитва се да ме засегне по всякакви начини. Същото момиче е много по -нахакано от мен ходи с красиви дрехи гримира се прави си различни прически и всички от класа я уважават. В 8 клас аз се събрах с гадна компания която учителите ненавиждаха, а учениците още повече покрай тях ми се развали репутацията не само в училище а и извън училище аз се махнах от тази компания след време по препоръка на семейството ми обаче останах съвсем сама в този клас имах една приятелка която съвсем се провали и стана поредната.. После всички започва на да си хващат гаджета и ми се подиграваха че съм лесбийка, защото не съм като тях толкова оперена и не знам какво ли още не дори приятелите ми ме оставят лека полека и правят неща който ще ме засегнат максимално мислам съм за какво ли не посегателства над самата мен, защото вече ми омръзна да живея такъв живот никой не може да ми помогне даже не мога и да се преместя в друго училище и не знам колко още ще мога да издържа. Ще се радвам ако ми дадете съвет как да се справя със всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: ba2e2e1e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, миличка!
Първо, искам да си избиеш от главата мисълта за "посегателство върху себе си", защото е АБСУРД дори да помислиш такова нещо заради някакви мухльовци, които си мислят, че мога да се подиграват с другите и да те сравняват със земята без причина. Без значение дали имаш красиви дрехи, правиш си прически или се гримираш, ВСИЧКИ имаме еднакви права и никой не е длъжен да търпи подобен психически тормоз. Така може да отключиш някое ментално заболяване, не е шега работа. Слушай ме, трябва да бъдеш СИЛНА и да им покажеш, че с нападките си не ти влияят. Например, когато забележиш, че някой тръгне да говори за теб, го попитай някакъв проблем ли има, защо говори за теб? Бъди корава и силна, не се поддавай на такива хора! Те тъпчат другите, за да хранят собственото си его и да се чувстват добре. Дръж се по-нахакано ако трябва, не показвай страха си, питай ги какъв им е проблема, защо говорят постоянно за теб и да не се занимават с теб. Не е нужно да ги обиждаш или нещо, просто говори със спокоен тон. Ако започнат да се заяждат с теб, просто се обърни към класната/класният ти ръководител и сподели, че те тормозят психически и ще се обърнеш към директора, ако това не спре. Класния преподавател е длъжен да предупреди и предотврати такива конфликти, затова трябва да поговори с тези деца и да се опита да направи нещо. Ако и това не стане, отиваш директно при директор/ката и се оплакваш от въпросните лица и молиш за помощ. Ако трябва кажи, че ще намесиш и родителите си и, че това не е справедливо. Отишла си там да се учиш, не да търпиш критики и подигравки от някакви /с извинение/ неосъзнати и надути хлапаци! Моля те, бъди силна. Ще следя тази тема и ще проверявам за отговори, ако имаш още какво да споделиш, ще съм тук да прочета и да ти напиша още нещо ако трябва. Направи това, което ти казах в най-скоро време, защото тормозът няма да спре, ако сама не го спреш! Стискам палци и ще следя темата за твоят отговор! Бъди силна! Поздрави, мила!
- М -

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0f4ce09381
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преди 3 години завърших средното си образование. Винаги съм мразил ”булитата”(защото и сестра ми са я тормозили когато е била ученичка). И в моя клас имаше няколко, но от малък тренирам боен спорт (няма значение какъв) и съм ги шамарил тези които продължаваха да тормозят по—слабите. Не мисли за такива глупости като да посягаш на себе си!!! Не прибягвай към никакви вещества които си мислиш, че могат да ти помогнат, защото не могат. Пробвай да им покажеш, че ме могат да се е*ват с теб или кажи на родителите си. Ако трябва дори им плесни по един шамар да се научат

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b464746855
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, мило момиче!
Все едно чета за себе си. Абсолютно същата ситуация. Аз и приятелката ми сме ежедневно тормозени от съучениците ни, голяма част от които смятат, че са по-висши и от Господ. Тези същества (не ги наричам хора, защото за мен това не е човешко отношение) са толкова противни, че няколко пъти, когато ги видях навън в междучасието, им се изповръщах в краката.
Тогава стана класна война, защото им омазах скъпоценните маркови обувки и умните мутри. Бях пред изключване, но директорката ми е баба, а учителката по математика и жена в брат ми (моя снаха) затова ми се размина. Учителят по български е мой чичо, но той е много строг и тогава такъв бой ми хвърли и то пред класа, та станах за посмешище.
Унижението беше пълно, толкова пълно, че от стреса се насрах в час, а по физическо припаднах, а след това си издрайфах червата, че и кръв плюх после. Започнах да пия, носех водки в училище, само за да им се харесам. Чичо ми ме претрепа от бой отново, изповръщах се на пода в тоалетните, че и в цикъл бях тогава и понеже тоалетната беше наводнена, плувах в река от кръв и фекалии.
НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ТОРМОЗА. ПРОСТО СИ ДРАЙФАЙ КАТО МЕН И ТОЛКОЗ!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d77cfd6aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, момиче! Първо да те уверя, че това, което ти се случва, са нормални неща от тийнейджърските години, на които не трябва да обръщаш толкова внимание. С времето всичко това ще утихне, ще се промени. Ти си на 15 - на 17-18 вече всички започват да мислят за университети или работа и отношенията в класа ти със сигурност ще се променят. Второ, ако ти е наистина тежко и неприятно и искаш веднага нещо да се промени, може да потърсиш помощ от класния ръководител - да седнеш на чин с друг човек, или далеч от хората, които те закачат (аз съм го правил), а можеш и да говориш с друг учител или училищен педагог. Помисли с кои хора се разбираш най-много; примерно, най-тихите, най-"задръстените", най-обикновено облечените и т.н. Можеш да си намериш групичка по общ признак и да се подкрепяте и нещата ще се оправят. Отново ти казват - това са обикновени тийнейджърски неща, за жалост неприятни, но ще отминат, а дотогава просто се събери с хората, които са ти приятни и те карат да се чувстваш добре. Айде, успех!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 87d8065458
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Националната телефонна линия за деца предлага информиране, консултиране и помощ на деца във връзка с широк спектър от проблеми. Телефонен номер 116 111.

116 111 е с национално покритие, достъпна от територията на цялата страна, напълно безплатна за обаждащите се, независимо дали звънят от стационарен или мобилен телефон. Голямо нейно преимущество е, че е денонощна.

Линията е насочена към децата, юношите, техните родители, близки, както и към граждани, търсещи информация и помощ по проблемите на деца. Екип от специално подготвени консултанти поемат обажданията на линията денонощно, като предоставят на обаждащите се помощ, осигурявайки емоционална подкрепа, пространство за споделяне на тежки емоции и преживявания, кризисна интервенция, информация за налични ресурси и начини за справяне с различни проблеми.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0af4689501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като начало, вземи се ограмоти малко, че положението е плачевно. После мисли за другите неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e4a837b166
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте благодаря на всички коментари не знам наистина какво да кажа ще послушам съветите ви...
Коментар 1 -Благодаря ти за разбирането за всичко като цяло въпреки че си един непознат човек аз усещам голяма помощ и разбиране мислила съм над посегателства но това беше още когато постъпих в този клас и си намерих ужасната компания която и до сега ме преследва. Опитвам да се боря имаме и нова ученичка която ми изглеждаше свестна, но с времето забелязах че и тя е като другите.... Както и да е
Коментар 6-Благодаря за критиката като цяло е важно да се ограмотя да но за мен е по важно да напиша проблема си и да открия решение чрез думите ви, а това колко грамотно е написано не е чак толкова важно ако сте забелязали в социалните мрежи повечето тийнейджъри общуват без пунктоационни знаци извинявам се ако има правописни коментари 2, 3, 4, 5 наистина много всички ще се справим заедно.... грешки и не сте разбрали някоя дума... Благодаря също и на

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker