Харесва ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесва ли ме?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 993 пъти
Здравейте. Аз съм на 12 години, момиче. От няколко дни започнах да харесвам едно момче, което е на на моята възраст. Той започна да ме дразни, да се шегува с мен, казва, че съм глупава, закача ме и преписва от мен, иска да сяда до мен. Само се дразним и като го попитах защо го прави той каза, че просто искал да види дали се дразня от най-малкото. Не прави така с другите момичета и другите момчета не правят така с мен. Говорих с най-добрата си приятелка. Тя ми каза, че всичко сочи към това, че ме харесва. Говорих и с една друга приятелка и тя ми каза същото. Но пак се чудя, защото ми каза, че "просто е искал да види дали се дразня от най-малкото", също така мисля, че ме харесва, защото ме закача. Не знам какво се случва. Моля кажете вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: da0f3992be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай го тоя изнежения гей, такива дето все се дразнят с момичетата са адски смешни и жалки. Смешно е да ги наблюдаваш отстрани как се мъчат да се харесат на някоя.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b544e54836
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еххх да ти имам проблемите

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b13eadff08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Стегнете се на 12 стее кви гажета кви пет кева???
Ходете си учете уроците.07-08 набор големите жени до вчера седяха с пръст с уста,ся почват да стават к*урви

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2e5da52460
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми излъгал те е! Не го прави "за да види дали се дразниш от най малкото",а наистина те харесва и се опитва да ти го подскаже по индиректен начин,защото се притестява да ти го каже директно. Не е ли очевидно?! Всички ти казват,че това сочи към една очеизвадна посока а ти още се чудиш... Той така се опитва да привлича вниманието ти не се безпокой,не ги мисли сериозно тези неща,че си глупава и т.н.,просто това е момчешкия начин за флиртуване. На тази възраст момчетата са глупави и не знаят как да направят комплимент на една жена и в крайна сметка бълват... глупости. Но това не значи,че той не те харесва,нито че си "глупава". Попитай го директно дали те харесва,и ако наистина те харесва и ти също го харесваш,можеш да предприемеш първата крачка и да му предложиш да излезете заедно. Ако ли не,кажи му просто да спре да те закача и да се опита да те разбере,че така те дразни. Каквото и да решиш,пиши тук след развръзката! Успех,миличка!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ecdfdac7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката до номер 4:
Много благодаря за милите думи и за съветите. Искам да му го кажа, но искам да бъдем сами, защото него също го е срам както и мен. Обаче днес...
Моята ндп ми каза, че е щяла да го пита, но преди това той и е казал, че не ме харесва, след това ми каза, че знае всичко, защото ндп му е казала. Аз се ядосах и веднага отидох при нея (моята ндп) и точно тогава той каза "тя нищо не ми е казала, шегувам се...". След това тя му каза, че аз никога не бих го харесала и той каза същото...

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d6ad5fb667
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Той започна да ме дразни, да се шегува с мен, казва, че съм глупава, закача ме и преписва от мен, иска да сяда до мен." това е тормоз! Родителите ни грешно ни казват че като някой прави така, означава че ни харесва.

Не мамо, бях тормозена :)

ЛИЧНА ИСТОРИЯ:
А и си малка да разбираш от тези неща, но за тези неща възраст няма. Един път се влюбих в едно момче което не ми обръщаше внимание, а понякога ме обиждаше. Тогава и аз бях на 12. Един път ме попита дали иска да сме гаджета и аз се съгласих. Радвах се за едното нищо. Той ме игнорираше и аз го блокирах след месец. После негови приятели ме тормозиха и всички ме намразиха. А той ме наричаше курва. Не се забърквай с него за да не свършиш като мен.

Сега като се замисля съм го харесвала наистина. Отне ми дълго време да го преживея. Не се филмирах както повечето момичета правят, защото е досадно. Само аз си знаех как се чувствах, но пак ти казвам, малка си. Учи си уроците. Те сега са по-важни.

-Кристен

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker