Тя ми каза, че е влюбена в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя ми каза, че е влюбена в мен
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2467 пъти
Аз съм момиче, на 15-ти септември ще почвам 10-ти клас. В девети клас една съученичка ме запозна със своя приятелка от същото училище, която сега ще бъде 12-ти клас. Първоначално това момиче ми се стори ... ами не знам, просто не мислех, че ще имаме какво да си кажем. Малко след това трите (аз, съученичката ми и бъдещата 12-класничка, ще я наричам М.) излязохме да хапнем нещо и ми се стори супер симпатична. За кратко време с М. станахме много близки (даже започнахме да изолираме моята съученичка, за което съжалявам). Но след време тя стана досадна.

Искаше непрекъснато да идва у нас, непрекъснато ми се оплакваше от родителите си и изобщо от хората около нея, едва ли не целият свят крив, само тя права. Непрекъснато ми звънеше и разговорите ни бяха от порядъка на час и нещо, като през по-голямата част от времето говореше тя. Когато аз се опитвах да кажа нещо, все ме прекъсваше и продължаваше да си приказва своето. Аз предпочитам с взаимоотношенията, каквито и да са те, да карам по-полека, а тя отведнъж ми се хвърли на врата.

В рамките на последните две седмици М. ми е звъняла общо около 40 пъти, направо откачих и преди два дни най-накрая реших да се видя с нея и да й кажа, че ме задушава (доста съм пряма понякога). Тъкмо си отварям устата да почна да викам и тя ми отправи един кучешки поглед и ми каза "Ами аз съм влюбена в теб, недей да ми се караш." Последното направо ме гръмна и понеже аз съм малко консервативна спрямо хомосексуалността, вероятно съм го наследила от баща си, се разкрещях като луда, без да ми пука, че има хора наоколо. Тя също започна да крещи и накрая ме каза "Ще се самоубия заради теб и тогава ще видиш!" и избяга.

Вече втори ден не ми е звъняла и в Сакйп и във Фейсбук я няма. Хем ми е тихо и спокойно, хем се чудя дали не е направила някоя глупост. Изобщо не вярвам да си посегне, но понякога изпада в дълбоки депресии...
Ами това е, просто исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 527f19f78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе.. аз съм момиче на 20 години.. имам позната, която е обратна.. по точно приятелка, но отношенията ни са като на сестри.. всяка си знае границата.. тая да знаеш не е наред с главата.. а ако ще се коли да го прави.. кой е виновен.. не е нужно да се обвиняваш.. заеби я и толкоз

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 56527c71e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи я-тя си няма приятелки ти си и обърнала внимание... и затва те е харесала... Виж какво ще ти кажа... от личен опит... 90 % от приятелките ми са абсолютно същите като М. Един път захапят ли и не пускат! Посмъртно неможеш се оттърва!!! Вярвай ми! Тя може да те търси и преследва-зарежи я!! Бягай надалеч! Ако и обърнеш внимание отново-ще си помисли, че и ти тайно я харесваш!! Тя няма да се самоубие-тя просто търси внимание! Обзалагам се на 100%, че е казала така и на други! Затова е сама! Слушай какво ти казвам-посмъртно не и обръщай внимание-ще бъде фатално за теб и ще ти съсипе психическото здраве!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker