Дискотеки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дискотеки
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1738 пъти
Момче на 19г. съм. Ако има някакво значение..
Странно ли е, че не изпитвам никакво желание да ходя на дискотеки, барове и т.н. Повечето на моята възраст само това чакат и искат.
Примерно, докато бяха затворени през последните няколко месеца, всичките ми приятели мрънкаха, че са затворени и им се ходи, а на мен никак не ми липсваха.
Предпочитам на домашно, отколкото на дискотека, да се блъскам с непознати и да ми се надува главата.
Ходил съм доста пъти, но просто това не е моето нещо.
Днес пак отказах на приятелите си да дойда на дискотека и се замислих странно ли е. Просто предпочитам да си остана в нас и да правя нещо друго. Или пък да изляза и да се разходя пеша или да се повозя с колата.
Сега сигурно ще кажете "Да ти имам и проблемите..", но просто ми е интересно какво мислите. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1fae7f925c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не е странно. И аз съм като теб. Ходил съм на дискотеки около 10 пъти и всеки път едно и също - всички пияни и надрусани, все става някакъв проблем и почват да се бият и трябва и аз да го отнасям тъй като съм по-висок и едър от останалите, навсякъде курви с IQ колкото алкохолното съдържание на някоя фалшива и евтина водка и така... Общо взето отивам, защото не искам да се деля от компанията, но не е моето нещо. Тва обаче не трябва да ти е извинение да си стоиш само във вас и да не се забавляваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 961bf22190
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Едно към едно сме, все едно аз съм го писала, момиче на 20 и съм ходила 5-6 пъти. Въобще и не съжалявам, че е толкова малко( ппц само толкова пъти не от липса на желание а поради други причини). Вече знам че не е моето нещо. Аз лично се радвам, че съм една от малкото хора които не са по дискотеките, заведенията, баровете, защото това ме прави различна от другите, но това ме радва. Знам, че има и други единица като мен... и ето те и теб. Дали ще са затворени дискотеките по време на пандемията или не въобще не ми дреме. Не ми и трябват. Предпочитам да си стоя вкъщи или в нечий друг дом. Дори предпочитам домашен купон вместо дискотека, ама и без него мога ест. Бях на плаза преди няколко дни с гаджето и мога да кажа че му предложих да отидем само и единствено заради нето, защото знам, че е ходил много последните години, в големи компании, за разлика от мен, която съм ходила само няколко пъти на такива места, а не съм се и забавлявала, защото не бях с подходящите хора, както и последния път... не ми хареса заради хората с които излязох и ми се развали настроението. Та реших да направя този компромис с дискотеката и приятелите му за да му е хубаво на него. Накрая обаче се получи, че за да му е хубаво на него на мен трябваше да ми е кофти и да ми е гадно заради хората. Казва ми, че иска да ме води на ди джей партита на един диджей, а те са на места където не съм била, а нямам и желание да обиколя всичко що е дискотека в града, не знам как и ще отида. Тааа не си сам : )

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cabcbe0bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не е странно никъде не пише, че е задължително да обичаме да ходим по-дискотеки!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a6af6aad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз пък съм на 38 и предпочитам да отида на някое културно събитие, където няма абсолютно никакъв шанс да намериш хора под твоето ниво! Арт салона на Радио Варна дълго време беше затворен, но нещата започнаха да се нормализират! Автори и художници представят своите творби там! Публиката също се състои от интелигентни хора! Понякога завръзвам контакт и с тях, тъй като винаги мога да науча нещо интересно, както и от самите автори! Просто ми е интересно, вярно е, че когато всичко беше затворено, не ходих никъде, но сега се радвам, че отново се провеждат събития там! Забавлението не се изчерпва само с това да отидеш някъде по нощите и да се напиеш до несвяст! За мен това не е никак нормално! Прав е автора, че това не е неговото нещо! И бездруго мен никой не ме "тика" да ходя там, а и самият аз знам, че просто нямам работа там и затова едва ли някога кракът ми ще стъпи там! Като ми трябва музика-имам си музикални канали, хората изписват името на всяка песен, търся си я в мрежата и си я тегля-има ретро песни от 80-те и 90-те, които съм слушал като малък и съм ги позабравил, но сега имам шанса да си ги слушам отново!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 299c04b53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм абсолютно същия!!! На 20 г съм, добре изглеждащ, тренирам и не съм задръстен.... Просто във всяка компания има един такъв като нас, който винаги е шофьорчето (тариката бе), защото не пие :D. Аз ппц като ми стане тъпо в дискотеката си бия каиша и се развозвам на някъде, после само се връщам да ги събера. Предпочитам да ходя на някакви еко пътеки, зелени маршрути, планини гори, от колкото след дискотеката да клеча до кенефа повръщайки!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2b17eea917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм на 16 и утре приятелите ми искат да ходим на дискотека досега не съм ходила и не искам първо защото не слушам чалгадаже някои песни не ги понасям в тая която искат да ходим постоянно идват чалга певци като гости например бих стояла цяла нощ навън да се лигавим но просто на дискотека не не искам и не мисля че като стана на твоята възраст ще искам единствената дискотека на която с удоволствие бих отишла ще е в Испания или Латинска Америка защото слушам такава музика а едната ми приятелка даже е на 13 и иска да ходи по дискотеки според мен не е нормално и сигурно сега ще ми кажат че съм забила или скучна а те са тия които по цял ден като излезем искат да седнем на една пейка и да не мърдаме и да си гледаме телефоните

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker