Да кажа или да си мълча? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да кажа или да си мълча?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1101 пъти
Здравейте! Днес ще ви споделя за една случка и се надявам да ми помогнете с разрешаването на проблема и. Така значи..

Аз съм 8 клас и тази година отидох в гимназия. Като цяло класът ми са готини с няколко изключения разбира се. Станах приятелка с едно момиче- нека я наречем Симона. Тя е много мила. Разбираме се чудесно. Та днес имахме физическо последен час и нали се преобличахме в съблекалните. Симона вече беше готова и беше отишла в салона. То ние бяхме само 4-5 момичета останали да си обличаме екипите. Аз бях готова, ама съм нещо като отговорник по Фвс и излизам последна, за да видя дали всичко е чисто или здраво та да съобщя на госпожата, ако нещо не е наред. Момиче 1 (нека я кръстим Венета) каза тези, които са готови да излизат. Аз обаче останах, защото нали. Момиче 2 (нека я наречем Ралица) каза нещо от сорта оф в тая съблекалня мирише ужасно. Момиче 3 (Михаела) каза някой не се е къпал и не съм сигурна кой точно, но някой каза аз знам от кой е. От Симона е. И другите нали се съгласиха и започнаха да говорят някакви такива гадни неща за това как миришело и тя защо не се къпела у тях. Аз нищо не казах. Замълчах си. Не за друго, ами защото знам какво е да си нарочен в класа и никой почти да не те харесва. Минала съм през това и е ужасно, а пък с тези хора ще съм още 5 години все пак и още от началото да си прецакам мнението на класа за мен би било зле.
Лично по мое впечатление като съм прегръщала Симона наистина не е миришело на цветя, рози или някакви парфюми, ама чак пък ужасно.
Венета я познавам още от предишното ми училище. Беше от съседния клас, ама знаех, че не е от най-приятните. Сега сме в един клас и се оказа мега отвратителната. Хвана си някаква групичка от 4-5 момичета и само с тях общува. Скоро ще се въртят интриги усещам го. Лошото е, че тези момичета (приятелките и) не изглеждат изобщо гадни даже обратното. Притеснява ме факта, че вероятно ще се променят покрай нея. Сега като се замисля Венета може да е казала това с който е готов да излиза, защото знае, че сме приятелки със Симона и да не чуя.
Та това, което искам да ви питам е да кажа ли на Симона за това нещо, защото съм сигурна, че си няма и на представа или да си замълча и да се правя, че нищо не съм чула, за да не си патя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 185151c649
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Остави нещата така, по- добре ще е за теб да не го взимаш навътре. Дружи си със Симона и с някои други съученици, ако са свестни, а Венета може да я игнорираш. Ако те пита нещо, може да отговориш, но сама не търси контакт с нея- не си длъжна. Ако започне да се държи грубо с теб или с някого другиго, кажи на учител, защото няма право да тормози другите. А иначе много хора така обсъждат другите и си мислят, че те са много по- добри, но може да го израстат след време.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5b65742003
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   На-много и Симона да те намрази.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker