Ново училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ново училище
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 639 пъти
Не се бях изразила правилно и така. На 12 съм момиче. Ще ме местят заради тормоз. Удряха ме с учебници. Наговориха се обиждаха ме че съм грозна ниска и с грозни дрехи и че нямам никой ни приятели ни семейство (аз имам семейство). И сега като ме местят не знам какво да правя. И как да не се повтори. Съвети какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 75f3a461a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Просто бъди със самочувствие, ако ти нямаш себеуважение, другите го надушват това и затова те нападат, те са като животните някои-ако видят, че си свита и страхлива -ще те нападнат. Затова бъди смела, самоуверена, не се страхувай. Ако някой се държи гадно с теб-отиваш при директора, но първо-сама се защитаваш-не казвам да се биеш, но да защитиш себе си чрез думи.
Освен това-можеш да пишеш коментари под своя пост, тоест -не е нуждо да пишеш нов пост, както сега си направила. Пишеш си, когато искаш под своя пост -коментари-но започваш коментара с -от Авторката и така... Просто бъди смела и със самочувствие. Никой няма право да те напада, ако с нищо не си го предизвикала, не се оставяй да те мачкат.
Когато видиш каква е обстановката в новото училище-пиши коментар тук в темата да разкажеш. Пожелавам ти успех и вярвам, че в новото училище ще си заобиколена от добри деца.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e9bdcd241c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Някои деца са много жестоки и злобни. Съжалявам че си преживяла такова нещо. Просто в новото училище ги накарай да те уважават. Как ли? Ами ако някой те обиди, зашлеви му един шамар. Обиждай и ти. Не си мълчи и не си трай. Не чакай учителите да те защитят защото много от даскалите хич не искат да се занимават с такива работи, интересува ги само заплатата края на месеца. Ако ти сама не се защитаваш, няма кой друг да го направи освен ако нямаш огромния късмет да се сприятелиш със свестни деца. Знам за какво става дума, защото и мен ме тормозеха в училище. Не са ме удряли с учебници, но редовнпъме обиждаха и ми се подиграваха. Като смених училището (поради други причини, прпсто заминахме), пак се появи една групичка от популярни, които се заяждаха с мен. Отгоре на всичко ме мразеха защото изкарвах по-добри оценки от тях и момчетата ми обръщаха внимание. Е, наложи се да раздам няколко шамара. После никой вече не посмя да ме обижда, да видиш как си мълчаха. Помоли родотеето да те запишат на бойни изкуства. Никой кокто е с акъла си няма да те закача ако се занимаваш с такова нещо. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker