Да се преместя ли в друго училище? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121455)
 Любов и изневяра (29773)
 Секс и интимност (14395)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18592)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да се преместя ли в друго училище?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 626 пъти
Здравейте! Момиче на 14 съм (8 клас). Няма много да се обяснявам: Миналата година влязох в гимназия, с профил чужд език. Като влязох в новото училище, първоначално всичко беше нормално. Още от началото госпожата ни по АЕ ни даваше да правим каквото искаме в часовете, аз се разбирах с класа ми. Ние имаме по 4 часа на ден АЕ, но накрая 'и писна от лошата дисциплина. Затова преди месец ни разместиха. Като цяло това е окей, защото дисциплината ни се оправи що-годе. Но мен още от февруари началото някои учители се оплакваха от мен и класната ме премести. Но това не е проблемът, защото е разбираемо. Просто нито класа ми ме харесва (поне повечето хора), нито аз. Споменах тези неща горе, защото от тях започна всичко да е несправедливо в това училище! Аз сама съм си виновна за някои неща, но просто учителите са ме нарочили (почти всички, аз имам 6 учителя тази година). Отделно някои хора злобоупотребяват с някои неща, а аз не мога, а те могат, и някои учители допускат такива неща. Мен това ме дразни, МНОГО. И накрая излизам аз "черната овца", вече съм с такъв "имидж" в класа и сред учителите, защото си казвам нередностите от страна на учителите, но никого не клюкаря! На черешката на тортата, една от моя клас не стига, че не ме харесва и обижда/подиграва понякога, а и ме клюкари за разни неща и ме заплашва, че щяла да ме удари, а когато тя направи нещо, преди, не си позволих да кажа и дума, колкото и да я мразя и тя прави нередни неща, ама 'и се разминава! Не мога в това училище, малко хора ме харесват, но ми е жал за новата ми най-добра приятелка и за другата също и за някои хора от класа, ако се махна! И също разбрах, че учителите като цяло не са много добри, дори и 9 клас да имам нормалните си предмети. Първият срок беше много яко и безгрижно, а сега е ужасно, не искам да ходя на училище. Не знам, искам да се махна, много често се чувствам тъжна и плача. С една докладна съм, правя грешки, но и да се поправя, пак си остава същото, никой не струва! Ами ако сбъркам с избора си, ако съжалявам после, че съм се преместила и стане по-зле?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 659ebead76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не се мести защото не те харесват. Това не е фатално

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 227607e8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От Авторката до номер 1: Добре, класът ми ще го изтрая, но новите учители в 9 клас, ако са такива, какво да правя? Така или иначе вече сегашните ми (макар, че и в 9 клас ще са ми някои) не ме харесват особено.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 865e56e09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Стой с хората, които харесваш, другите ги отрежи. Като не те харесват, и те да не ти обръщат внимание. Мисля, че няма нужда да се местиш, но трябва да потърсиш помощ, ако сериозно те тормозят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7ee2fbc970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Благодаря за съветите!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 06bb2b7fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо, нямаш гаранция, че в другото училище ще е по-добре, напротив ще ти е трудно да се впишеш, защото ще си "новата", докато другите вече ще са учили заедно известно време, ще са се оформили групички и ще си доста изолирана. Второ, във всяко училище има готини и кофти учители, така, че нямаш гаранция, че на новото място пак няма да имаш проблем с някой и трето, не знам как си представяш нещата, но вече си в гимназията и е време да разбереш защо се ходи на училище, а именно за да учиш, а не за да имаш готини учители, които ви оставят да правите каквото си искате в часовете.
Така, че съветът ми е, не се мести, ами се стегни и се постарай да си оправиш имиджа и пред учителите и пред съучениците си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker