Когато добия дори мъничко самочувствие, някой го срива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Когато добия дори мъничко самочувствие, някой го срива
преди: 8 месеца, 12 дни, прочетена 479 пъти
Имам нуждата да споделя. Моля без хейт, знам си, че за нищо не ставам. Толкова пъти ми се е случвало това - вегетарианец съм, преборих много, за да дам на родителите ми да спра месото. Бившият ми не ме подкрепяше по никакъв начин, сриваше ме просто. Имах самочувствието, че аз съм права, но заради него знам, че правя нещо грешно и неправилно. Всички мразят вегани и вегетарианци.
Сега ще бъда седми клас, началото на лятната ваканция почнах да ходя на уроци по математика. Госпожата ми забеляза, че геометрията много ми върви, казваше ми, че това е най - трудният материял и е добре, че разбирам. Наскоро започна да ми дава задачи от седми клас (геометрия), които с логика успявам да решавам. Тя ми даде самочувствие, че мога да се справя добре на матурите. Обаче сякаш само геометрията долу - горе стават нещата, нищо друго по математика не разбирам. Днес нашите искаха да реша една задача от движение, пък тях ама нищо не им разбирам и ми се ядосваха, че не мога да я реша. Баща ми ми каза, че това да, , намирам лице на конусчета" за нищо няма да ми случи и че съм супер тъпа. Добре де, това е така, ама защо в прав текст ми го казва?
Всъщност има едно нещо, в което всички ме подкрепят, макар да не съм кой знае какво. Занимавам се с реалистично рисуване на хора, обичам да го правя, сякаш това е нещо като свелтинка в тъмнината.
Блягодаря на всички, стигнали до тук. Хубав ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 11 дни
hash: d48e62fde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Родителите ти са тъпи хора, които не осъзнават, че не се говори така на детето им. 1во защото сега ти смяташ, че си тъпа и 2ро утре ти като имаш деца ще решиш по техния пример, че е нормално да кажеш на децата ти, че са тъпи, което пак казвам НЕ Е НОРМАЛНО. Истината е, че не си тъпа, имаш груби родители просто. Не съди себе си по техните думи за теб. Най-важно е твоето мнение за теб самата. Запомни го това. Не трябва да взимаш под внимание чуждото мнение за теб, в живота ще срещнеш много прости, завистливи, злобни и невъзпитани хора които ще те обиждат на поразия. Страни от тези хора, те не са твоите хора. Съвета ми е сериозно да се замислиш каква професия би ти харесвало да работиш един ден, да учиш в тази насока предметите и един ден да станеш самостоятелна, тогава се изнеси. Чувай се по рядко с родителите ти, дори и ако ти звънят всеки ден. Очевидно не ти влият добре. Така че, избери си професийка, учи, дерзай и се махай от вашите. Не си тъпа, умно дете си и ти пожелавам да ти се получат нещата, да откриеш хора с които да си щастлива и обичана!

Успех млада госпожичке:))))

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 0726830562
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не обръщаи внимание на коментари за теб, винаги имаи самочувствие и се радвай на живота, всичко си зависи от теб да си щастлива, бъди.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 7b6c885257
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Поздравления че разбираш геометрията. Аз не умея нищо по математика, дори и това.
Съвета ми е да не обръщаш внимание на грубите коментари. Знам че е трудно, на мен също ми се е случвало някой да помрачава радостта ми. Не се влияй от тях и сбъдвай мечтите си.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 79be6eb7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Едно по едно.
Какъв бивш, какви 5лв, бе момиче? Ти си едва на 14 (а може и на 13), а вече имаш бивши.. я се вземи малко в ръце и остави тая работа за след 16 поне... До нищо хубаво няма да доведе това че имаш ранни "връзки", а още по-малко, че се множат!
Второ - явно имаш калпави родители, не те подкрепят в ученето.
Нищо, което научиш, няма да ти е излишно! Математиката, освен да намираш лица на това и онова, основно те учи да разсъждаваш логично. Да, най-вероятно в живота няма да ти се наложи да смяташ лице на конус, но начина на мислене и умението да достигаш до решението на даден проблем си остава и помага неимоверно много! А това се учи с решаване на задачи!
Същото е и с литературата - писането на анализи и другите задачи те кара да можеш да се изразяваш правилно. Това също помага в живота и в комуникацията с хората. Рядко се срещат хора, които да се изразяват правилно.
И т. н. от всеки предмет може да се извлече нещо в живота. А колкото повече знаеш, толкова по-трудно ще те лъжат.
Относно вегетарианството. Според мен ти е рано да се занимаваш с това. Липсата на месо в диетата води до доста неприятни последици, особено при подрастващите и най вече ако не е компенсирана правилно чрез заместващи храни. На 13 едва ли знаеш какво правиш, така че по-добре яж разнообразно. В месото няма нищо лошо, стига да не се прекалява. Човека яде месо от както е на тая земя. И другите животни се ядат помежду си. Нормално е.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 4c7abb4e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички за мнението! Имам интерес към архитектурата и строителството, но ще видя как ще ми потръгне физиката. Родителите ми ми се извиниха, но няма да забравя това.
Относно, , бившият" - исках да разбера какво е да си във връзка, нямам намерение да си причинявам отново нещо подобно.
За вегетарианството - приемам витамини, съдържащи калий, не се чувствам зле физически.
Накрая - благодаря отново на всеки един от вас, наистина ми помогнахте! :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker