Имам проблем, но нямам надежда... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам проблем, но нямам надежда...
преди: 7 месеца, 23 дни, прочетена 694 пъти
Здравейте! Момиче на 15 съм (9ти клас). Гневна съм... отчаяна... няма какво да направя... буквално! Така, ще се опитам да бъда кратка. Значи с най-добрата ми приятелка от класа си бяхме екстра до средата на 8 клас, но... едно момче от нашия клас се сближи с нас, или по-скоро с нея повече. Да подчертая, само приятелски са ни отношенията от всички страни! В началото нищо лошо нямах към него. Постепенно, но някак бързо започна навсякъде да с влачи с нас, те си се шегуват, а аз също, но някак си този човек... Леко токсичен е. Вече стигнах окончателно до извода, че не ми харесва характера му, само някои неща са добре. Няма да ви разказвам с подробности, просто мега дълго ще стане, само накратко. За него: човек, с голямо самочувствие; всичко му е шега (насочена към мен, тоест все едно на шега ми се подиграва); сарказмът му е повече... рядко провеждам "по-смислени" разговори с него (не защото е тъп или пък аз); малко ме излагаше преди пред момчето, което харесвах; детинско държание; когато му кажа да не прави нещо, той продължава. Абе.. с тоя човек не мога да се разбирам добре! С най-добрата ми приятелка си е горе-долу същото, но някак си при нея е в "добър" смисъл и не я дразни, колкото мен. Говорила съм с него, но нищо... имам чувството, че не го кефя много като човек и затова поведението му е такова към мен. Поне така смятам. Имала съм и добри моменти (малко) с него. Ако можех да избирам- нямаше да му бъда приятелка. И вижте... тук идва момента, в който ндп-то ми явно не осъзнава тия неща. Тя като е около него... става нещо като него. Тя даже сама си го призна и се промени. Успя да го оправи, но сега новата година... същото се повтаря. Опитвам се да 'и обясня, но тя не разбира. Казва, че все го изкарвам него виновен... просто ТОЙ СЪЗНАТЕЛНО ИЛИ НЕ 'И ВЛИЯЕ ПО НАЧИН, КОЙТО НЕ МЕ КЕФИ! И често стават караници, но това е друго. Примерно днес ми казаха 2 неща, които няма да ги забравя, и едното от тях беше, че "съм леко тъпа ппц"! Няма да разказвам контекст, защото дълго става! Писна ми! Тя става груба, все за него е вниманието (поне повечето), все са си заедно. А когато сме само аз и тя, се разбираме перфектно! Просто той 'и влияе, но няма как да го разкарам, а и не съм такава. Буквално няма какво да направя! Не знам как да процедирам с този човек. Чудила съм се, дали не е умишлено от негова страна, но той ппц си е такъв. Няма да ги оставям (за него не ми пука, но за приятелката ми пука), защото ще ми е гадно, защото сме в един клас и накрая аз ще изгубя... САМОТНА, ТЪЖНА И МРАЗЕЩА ТОЗИ ЧОВЕК, КОЙТО МАЛКО ИЛИ МНОГО РАЗБИВА ПРИЯТЕЛСТВОТО МИ С НЕЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 896bf4040f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Имам главоболие, но не мога да се концентрирам.
Нямам пари, но не мога да си купя нещо.
Нямам време, но закъснявам.
Нямам продукти, но не мога да приготвя вечеря.

Какво е "ндп-то"?
Какво е "ппц"?

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 08565e2888
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако приятелката ти не те разбира и не уважава мнението ти, пък и се държи зле с теб няма смисъл да бъдеш с нея. Като казвам, , уважава" нямам предвид да е съгласна с теб а да разбере гледната ти точка и да направи компромиси, така че и двете страни да са доволни. Тя е направил избор да подражава на това момче и ако не мислиш, че нещата ще се подобрят или трябва да е напуснеш или да се примириш със ситуацията.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: ae9172a1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей, когато бях на твойте години имах абсолютно същия проблем. Моята приятелка също не осъзнаваше това, но накрая аз спрях да й говоря каквото и да е, и знаеш ли, тя сама видя всичко и влезе в правия път. Аз се отдръпнах леко от тях и в момент в който той се обърна срещу мен, на нея й стана ясно що за стока е. Опитай да си по-обрана когато си с тях и той съвсем ще си покаже рогата.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 0b03fab128
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами явно харесва нея и иска да се прави на интересен за твоя сметка. Кажи му го директно - може пък да се смути, че е ясна картинка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: a7a049e701
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря много за отговорите! Силно се надявам още хора да пишат коментари. Към номер 1: Не разбрах какво искаш да ми кажеш, но "ндп" е "най-добра приятелка", а "ппц" е "попринцип". Към останалите хора... ами вижте, не мога да ги оставя. Аз така или иначе се чувствам не много добре и леко изолирана в тяхната компания. Просто не знам как да говоря с приятелката си! А и не искам да ги оставам, защото не искам да страдам после, просто съм чувствителна, А И СМЕ ОТ ЕДИН КЛАС И ЕДВА ЛИ НЕ ОСТАВАМ САМА ПОЧТИ, просто засега това не ми е вариант, само явно разговорите с нея или пък да се примиря... но и на мен ще ме писне и ще превъртя някога.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 8c4316e115
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке ще ти кажа само едно. СВИКВАЙ!
Вижда се, че не си просто момиче, грамотна си, умна си, сигурно си и добре възпитана. Свиквай да си сама, да си мислят другите, че си глупава, да не те харесват и да странят от теб тепърва ще ти се случват тези неща, защото масово хората са изключително глупави, високомерни и злобни.
Момчето е пълен глупак като повече мъже, няма значение на 15г или 30г те мъжете не израстват много.
Колкото до приятелката ти, щом избира него каква приятелка е всъщност? И да ти се смеят, че си била леко тъпа. Брех, че и нахални. :Д
Попринцип този, който казва на някой, че е тъп, всъщност тъпият е той в 99% от случаите.
Моят съвет е следния, щом сте от един клас, кротувай си.
Няма как да бъдеш нон стоп сама, а й годината сега започва. Не се бутай много, не се опитвай да се впишеш(няма да стане). Ако те викнат, викнат ако говорят с теб, говорят. Пробвай да си намериш и друга приятелка, някой с когото да можеш, да излизаш. Никога недей да държиш само на една приятелка, трябва да имаш поне две. Оглеждай се за някое по-самотно момиче, по-нормално, да не е много превзето. Може и от друг клас, може и от вашия. Питай за някоя домашна или пък й помогни с нещо, подмажи се. Умна си все нещо ще измислиш.
И нека не забравяме, че на гадните момчета, момичетата им се лепят като мухи на мед без значение възрастта. Възможно е тя да го харесва и затова да се държи така, но това не я оправдава. Напротив, прави я лоша приятелка. Ти си прави изводите за себе си. Хората са казали само стой и гледай!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: 1dff465475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Благодаря на номер 6! Ами аз имам и още 1 близък човек от класа (и извън училище още 2-3 и познати) ама като цяло не съм харесвана от поне половината в класа. И другите не знам защо, ме мислят за тъпа и са ми се подигравали. Понякога не се изказвам правилно и говоря глупости, защото блокирам, и това ми е проблема, ама не ми пука много какво мислят те! Говорих с приятелката ми и дано да се оправят нещата... макар че всеки път така става, и се подобрява малко, и после е същото...

 
  ...
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: 896bf4040f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6, как стигна до извода, че е грамотна при абсурдните й начин на изразяване и правопис?
Всъщност мъжете израстват, колкото и жените във всеки един смисъл.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 1dff465475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8... ти неграмотна ли ме наричаш? Ако имаш мнение извън темата, по-добре не го пиши, а пиши по темата...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 1dff465475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хора, може би ще прекъсна почти изцяло контакт с момчето, но тъпото е, че те са приятели. Ще е кофти, но така е най-добре, а иначе с нея ще си бъда приятелка. Какво мислите?

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 7dd6c78ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Така е най добре

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker