Защо ми се случва всичко това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо ми се случва всичко това?
преди: 1 месец, 5 дни, прочетена 504 пъти
Аз съм тийнейджърка. Може да ме помислите за някоя глезла, но все пак ще споделя моите проблеми. За да ми олекне. Наскоро изгубих баба си. Много я обичах и още не мога да повярвам, че я няма.
Освен това мразя училището и класа си.
Класът ни е същински турски сериал. Само интриги и злоба. Колкото и да се опитвам да стоя настрана от интригите но не ми се получава особено. Намесват ме, дори наскоро пак ме изкараха виновна за една интрига.
Имам няколко приятелки-само една от тях е истинска. Другите няколко само си търсят повод да ми се разсърдят. Карат ме да им се извинявам за неща за които дори не съм виновна. Стоя в този клас само заради единствената си истинска приятелка и постоянно се страхувам да не изгубя и нея. Съучениците ми се държат като садисти понякога. На моменти са толкова жестоки, че чак не ми се вярва.
Една от учителките се е настроила негативно към мен. Може-би защото отсъствах доста. Имам чувството, че не ме харесва. Притеснявам се за това, защото предмета и е един от най-важните.
Не знам какво да очаквам когато отида на училище. Не знам как ще се отнесат към мен, дали ще са забравили за интригата в която ме забъркаха, дали и единствената ми истинска приятелка няма да ме изостави. На моменти толкова ме е страх, че имам чувството, че се задушавам, че сърцето ме стяга, получавам и паник атаки, и всичко това заради жестоките ми съученици. Има едно момиче в класа което ме мрази, и само чака удобен случай да настройва другите срещу мен. Много ме е страх истинската ми приятелка да не ме зареже, не искам да оставам сама.
Тая всичко това в себе си, не съм казала дори на майка ми. Тя вижда, че съм странна и нещо не е наред. Но не и казвам нищо, защото не искам да я занимавам с това.
Имало е моменти в които съм мислила за самоубийство.
Просто не издържам вече, моля Ви помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 5 дни
hash: f4dfc5a69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Аа, страхотно каляване ти е това за живота за напред.
Ще се научиш да разчиташ хората дори без да са си отворили устните, само по промяна в очите, движение на лицеви мускули, т. н Дребни и невидими за другите значи, но ти ще ги четеш като отворена книга.
Мнооооооого по-възрастна съм от теб, мога да ти бъда майка. Но и моите години си остават същите подобни, дори развиват към по-зле.
Не знам как живеят с подобни мозъци- с толкова интриги, злъч, постоянни съмнения в нещо си, постоянно си измислят ситуации от нищото.
Само преди няколко дни случка- заговаря е се със случайна, непозната жена. Пита ме нещо, отговарям и съвсем кратко, точно и ясно, съвсем буквално.
Лелее като започна едни изводи да си прави какво според нея ъм искала да кажа... Разсмях се и тръгнах.
Какво да я правя такава? Няма да си губя нито времето, нито нервите да и обяснявам да не си превежда моите думи (буквално точни) през нейната изпържена вече от толкова интриги и измишльотини явно вече глава.
Гледай по-отвисоко на нещата и такива хора.
Това са си техни грозни възприятия, тяхната същност и вътрешен свят, НЕ ги прави свои.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 73bbfaa846
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Споделяй с майка си.
Като цяло се притесняваш за маловажни неща.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 08529724df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Буквално бях в същата ситуация. Най-добрата ми приятелка ми въртеше интриги и аз реших да се отдръпна от нея. Не се търпеше. Тя, от своя страна, настои групичката ни срещу мен. Всички ме мразеха. Остана ми едно приятелче, което беше на моя страна. Подобно на теб, и аз се страхувах да не ме остави. Не ме остави. Защото беше истински. Не повярва на лъжите ѝ.
Точно в този момент и аз изгубих баба. Бяхме страшно близки. Загубата ми се отрази тежко. Пет години по-късно, все още не мога да я прежаля. Но се научаваш да живееш с болката. Вярвай, че там е по-добре и че ще се срещнете отново някой ден.
Относно приятелката ти - ако е истинска, няма да те изостави. Повярвай, по-добре сам, отколкото в лоша компания. Била съм и в двете положения. Такива хора не ти трябват.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: bae17c0b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Навсякъде е така.
Не мисли, че като завършиш, ще е по-различно. Просто ще си свикнала и няма да обърщаш толкова внимание.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 42ad92795a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сподели с родителите си всичко, което те притеснява и заедно потърсете решение

 
  ...


...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 13a7e6b66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   След 2-3 години ще завършиш и ще забравиш за тази отвратителна обстановка. Сега наблегни на ученето и не им се връзвай на глупостите на твоите съученици.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 9e154e001f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не обръщай внимание, живеи си живота, да си щастлива е твой избор, запиши се на танци, спорт или балет, нещо което ти харесва и се развивай в живота, това е решението.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 1bd4c34667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: Забравих да добавя. Много ме е страх да ходя на училище. Когато трябва да ходя на училище-получавам жестоки паник атаки, имам чувството, че сърцето ми ще се пръсне, чувствам се сякаш се задушавам. Напоследък не ми се яде, изпитвам някакво отвращение към храната. Не знам до кога ще крия от майка ми. Получавам паник атака само при мисълта, че след три дни трябва да ходя на училище.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 132f5a99fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Отиди при училищния психолог! Навярно той ще ти обясни какво да правиш!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 957b8f9c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Защо ти се случва... предполагам като тинейджърка са ти разказвали приказката за птичките и пчеличките, за щъркелите и т. н. Грешно ти е мисленето, че "на теб ти се случва". Животът се случва със или без теб. Просто имаш... да го наречем - щастието да се появиш на тоя свят и да го живееш. Човек не избира какво са правили родителите му в спалнята, може да избере, и то пак в някакви граници, само как да живее собствения си живот. Като тинейджър тепърва се оформяш като личност, и какво ще правиш с живота си. Или ще вървиш по течението като повечето. Това което виждаш около себе си е течението и това му е нивото за съжаление. Ходи повече из паркове, чети повече книги, избягвай т. н. "социални мрежи" и скупчвания на много хора. Това е начинът да избягаш от простотия, агресия и злоба...

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: a393a0f5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хвани си гадже, дето да респектира умрелите кокошки и ще се оправят нещата...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker