Абсолютно нищо не й дават да прави... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Абсолютно нищо не й дават да прави...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2828 пъти
Здравейте, хора !
Обръщам се към вас, защото не знам какво да правя вече..
Аз съм на 14, а най-добрата ми приятелка е на 15. Тя има най-ужасните родители, които някога би могъл да имаш. Абсолютно нищо не й дават да прави, веднъж едва накарахме майка й да я пусне за един ден да спи във нас и си прекарахме страхотно, но до там..

Непрекъснато я карат да им чисти, да им готви, да им пере, мете и т.н. Има вечерен час макар и да е 10 клас не знам дали ще продължат да я командорят и като навърши 18-годишна възраст, но това е супер гадно.. ( Да не забравя да кажа, че баща й не й е истински)

Ако имах такива родители щях да говоря многократно с тях, но проблема е, че тя не иска да им се опълчи и прави каквото те й кажат... Сега за Нова Година на моят рожден ден, мама ми каза, че може да я поканя да преспи в нас, със сигурност ще си прекараме страхотно, защото ще сме сами и ще си правим каквото поискаме, но отново проблема е при нейните родители...

Понякога е имало случей, в които съм плакала, защото не можем да се виждаме често.,. И сега за Нова Година като я попитах тя ми каза, че много би искала, но може би нямало да я пуснат, защото е празник, който се празнува със семейството.,. Да, но аз съм празнувала Нова Година със приятели, не с родители...

Не знам какво да направя, да накарам ли мама да говори с нейната майка? Защото за Нова Година това ще е най-големият ми подарък, т.е. тя да дойде.,.
Моля ви, помогнете ми за мен е много важно!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 686437dbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да по добре ще е твоята майка да поговори с нейната. Мен като малка също не ме пускаха почти никъде и аз си имах вечер час но когато навърших 18 започнаха малко по малко да ме пускат и така. Нека майката да говори с нейната и успех.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d941346be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти на 31 ли имаш рожден ден ако е така да майка ти да говори с техните, ако не по скоро да не говори. Ако дойде чужда жена у дома и поиска детето ми да празнува у тях нова година не бих се съгласила макар, че не съм чак толкова ужасна бих я пуснала само ако приятелката й има рожден ден и пак ще се замисля. Някой семеиства приемат празниците по лично/семейно и нямаме право да им се бъркаме в принципите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5da95bf69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Родена съм на Нова година. Баща ми и майка ми се оженили на Нова година. Съответно това е бил семеен празник и никъде не се е мърдало. Никога не съм празнувала Нова година извън къщи. Все в къщи, баници, ядене, шампанско... Родителите ми починаха наскоро, но пък аз си имам свои деца и пак вкъщи. Сякаш кръговрат. Никога не съм чувствала, че имам рожден ден, камо ли да събера приятели или купон/а на друг ден не е същото... /. И така си минаха доста години.
Към авторката-мила, запознай майка си с майката на твоята приятелка, за да се убеди, че всичко е наред, да види какъв човек е горе-долу и да я убеди да пусне дъщеря си за Нова година при теб. Друго не ми идва наум. Но моите родители/бог да ги прости/ бяха нещо подобно на родителите на твоята приятелка и си знам какво ми е било, особено на Нова година-моя рожден ден, все пак...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b0a455da90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, съжалявам, но мисля, че това което искаш е доста егоистично. Твоята приятелка може да оважава решението на родителите си, а ти искаш тя да дойде у вас, само защото ти си ходила у познати на Коледа, пък и много ти се иска.... Сори, ама тя трябва да реши.
Аз имам същите "ужасни" родители, и макар, че съм на 13 аз готвя, чистя, пера и мета. Но въпреки това, аз уважавам и обичам БЕЗКРАЙНО много тези "най лоши на света родители". Те са много мили, добри и мъдри. Учат ме на толкова неща... Имам само една приятелка и макар, че живее един етаж над мен, е имало дни, в които за пет минути не сме се срещали. А ти, мииилата... плакала защото не виждала приятелката сииииии
Хайде сега, направи един тест. Покажи на приятелката си какво си написала за семейството й. Хайде, давай! Нима тя няма да се съгласи? Та нейното семейство е толкова УЖАСНО!!!
Тя няма твоя късмет... (ирония, в случай, че не си разбрала)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c9fedbe49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката към номер 4:
Много, много, много си права!
Въобще не помислих за това.. Наистина съм егоистка и чак сега си давам сметка какви неща съм написала без да помисля..
Благодаря ви все пак, днес я попитах дали иска да дойде, но само ако тя иска не съм я карала насила, и тя ми каза, че много би искала и че й е омръзнало непрекъснато да го празнува с техните и все пак ги попитахме и се съгласиха за Нова Година. (:

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b0a455da90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От номер 5:
Радвам се, че не си някоя злобарка, която веднага ще започне да се заяжда, а наистина си разбрала какво искам да ти кажа. Не се опитвах да бъда злобна с коментара си и е хубаво, че си го разбрала. Пожелавам ти много щастие с приятелката ти и да си прекарате супер на нова година. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker