Той ме използва, а след това каза, че "не му пука" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ме използва, а след това каза, че "не му пука"
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4412 пъти
Здравейте. Момиче на 16 съм.

До преди два месеца винаги съм била оная трудната, момчетата винаги са се борели за мен и са ме гонели със седмици и дори месеци. И накрая много малко успяваха да стигнат до нещо повече. Много малко = 3. Да, с три момчета съм ходила. И не, не съм няква "супер сдухана". И не е ставало, защото си правя готино като ги гледам как искат да ме впечатлят, ами просто трудно си падам по някого. И както казах, до преди два месеца.

Бях с един приятел и накратко - срещнахме някакъв негов приятел, той после ме намери във фейсбук, чатихме си 2 дена и аз (дето много ме гонят иначе) се съгласих да отида в тях. Е така, без да го познавам, виждали сме се един път. Не знам защо го направих това, наистина не знам. Попринцип съм много импулсивна, ако харесам някого наистина мога още на десетата минута да му се метна на врата.
И отидох в тях. Натискахме се, прегръщахме сме и т.н.

Отидох втори път у тях. Отидох трети и от прегръдката, през целувката знаете ли к'во стана - аз знам... и в момента адски много съжалявам. Да си направя сефтето с някакъв нещастник. След като го направихме бях не на седмото, ми на петнайстото небе. И след 3 дена кво разбирам - най-вървежния бройкаджия. Е така, една след друга. Сигурно още 1-2 е е*ал през деня.

Звъннах му, видяхме се и като го питах ЩО в крайна сметка - "Е, така за кефа, щото не ми пука за никой" .. .. . . . и тогава казвам ви останах без думи, каквото и да му кажех - на него не му пукаше. Казах му, че някой явно много гадно го е смачкал, но сега не е нужно да създава още едни такива с разбити сърца, хора, които са готови да хванат всеки наивен нещастник, само и само да си го върнат. Казах му го, но самата аз имах нужда наистина да смачкам някой и да го направя безчувствен, като самия него.
Боже, колко го исках в този момент.

Казах му също и че колелото се върти и утре и той ще срещне някоя, макар и да не съм аз, в която ще се влюби и ще види, ще види... и аз не знам какво ще види. Рева в момента. В ония момент на него не му пукаше за нищо... нищо. Това го разбрах, когато ми изтресе, че и за Л... тъпата му бивша, с която са ходели 2 години му е било гадно 1 седмица и му е минало... И моя отговор - "е, значи все пак може пък и да ти пука, когато решиш". - "Да, за няколко дена... "
Бях безсилна, не знаех какво да кажа. Още си спомням всичко! Всяка дума и всеки поглед. Кое след кое следва... защо бях такава наивна пълна тъпачка да се пусна на някакъв, който и с най-долното момиче не заслужава да е. .. .. . . защо съм толкова тъпа.. ??!!?!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2e37dd0c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си "тъпа" ти просто си го харесала и си искала да му се отдадеш, той е тъпият, защото е оставил момиче като тебе. Момичетата се хващат много бързо на такива момчета. Всеки ден хората се учат от грешките си.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1b70bf6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добрите момичета харесват лоши момчета - неоспорим факт! Историята ти е само още едно доказателство.

Не се коси толкова много. Да, гадно е, при това много. Но нали сама казваш, че ти е било страшно хубаво ? Боли те, защото няма чувства, но на тази възраст не е и нужно да има в този момент. То и да има, обикновено нещата по-късно се променят.

А и в крайна сметка, всяко зло за добро. Сега вече имаш опит и ще преценяш хората много по-внимателно преди да се впускаш в каквито и да било връзки с тях.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8f27be05f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Мерси за коментарите. Номер 2 - и друг път е имало "лоши" момчета... едва ли само за това съм го харесала, не знам... благодаря наистина - всяко зло за добро. Човек се учи от грешките... ако ми се беше случило на 25 щеше да е много по-зле...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 09e2790cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Еее, момиче, нищо чак толкова не е станало! вярно, не е приятно да ти каже, че си му само за развлечение и си поредната бройка, но не е болка за умиране. погледни от добрата страна: спали сте, било ти е хубаво, свършило е и толкова. ти също си го използвала, както и той теб да си доставите удоволствие. не се поставяй сама в ролята на жертва! а иначе помисли върху грешката си и се постарай друг път да не я допускаш. но не драматизирай много - никой не е застрахован.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0966278125
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Напълно съгласна съм с първия коментар. Няма какво да съжаляваш. Нали тогава ти е било готино. Не мисли повече за тоя боклук!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: de3ff49fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие момичетата сте сложна порода... вас човек не може да ви разбере! Интересен факт е защо системно се натъквате на такива идиоти които само ви използват, а в същото време толкова добри момчета които ви жадуват и са готови да ви дадат живота си, вие точно тях ти отблъсквате и ги карате да страдат!... Кефи ви да мачкате тоя който ви обича истински, и да се пускате на първия изрод, който търси просто утоляване на нагона си.

Получава се нещо твърде странно, вие разбивате животи, и в същото време разбивате и своя собствен живот, падайки си по такива изкуствени "мъже"... Да, поставям мъже в кавички щото това не са мъже!! Да постъпиш толкова гадно с момиче което държи на теб, да използваш жените само за бройката, това е равно на безчувственост и идиотщина! За мене е така.

И не мога да си обясня как още първия ден ще идеш в тях, а на другия ден вече си лягаш с него. Къде ви е достойнството, къде ви е женската интуиция?! Ами ако той беше някакъв изверг, и ако както си в тях, те беше насилил и убил? Тогава к'во щеше да стане ти помислила ли си?

Щото има страшно много такива случаи, които по новините са съобщавали дори. Там ви е грешката че не мислите. Изпитайте човека, претегляйте, преценявайте кого допускате в живота си. Доверието днес е нещо пагубно и за това си причинявате сумати беди. Казваш че си от трудните, но аз не мисля така.
Едно трудно момиче, и разумно, не би постъпило тъй както ти си направила... ФАКТ! Хващайте си готини момчета, и като казвам готини нямам предвид тип "Леонардо Ди Каприо" или поредния богат чичко-плейбой. А имам предвид истинско момче, за което не е важен секса, който не е идиот, ами ще ви цени и желае с цялото си същество!
Вие бягате точно от тея малкото останали истински момчета, и така сами пропускате шансовете да бъдете щастливи. Кой ви е виновен при такъв случай?!

Съжалявам ако коментарът ми е бил по критичен, но пиша тези неща с цел да те накарам да се замислиш малко. Вие сте човешки същества, стига сте се навирали в ръцете на нечовеците. Избере тоя дето ще е човек с вас, а не използвач или някакъв "тарикат" за който думата жена не значи нищо. На моменти имам чувството че сте мазохисти и ви кефи да ви третират като такива.... а не ви кефи да ви глезят и обичат. Защо така се получава?! Замисли се, и ще видиш колко истина има в думите ми! Хайде със здраве.

От едно момче на 23 години..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: de3ff49fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И само да допълня, че не е голяма гордост туй че те искали много момчета. Може 100 човека да те искат, ама ако сред тях няма един който да те иска със сърцето си, тогава ква ти е ползата?! Ако 100-те мъже те искат само за играчка това любов ли е? Щастие ли е? Самата ти трябва да се стремиш към щастието, а не да витаеш в облаците и да си мислиш че като те искат много, това значи че те обичат. Няма такова нещо. Просто преценявай, както казах, не избързвай, бъди по бдителна и търси истинските неща! Нищо не ти коства да започнеш да го правиш, и бъди сигурна, че това ще допринесе красота и истински смисъл в живота ти, а не празнота и разочарования!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5c650c4cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Sorry, ама наистина си "тъпа"! Ако не друго поне вече ще можеш да различаваш бройкаджиите от свестните момчета.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5a379ff55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не плачи, че е свършило, усмихни се, че е било :) клише е, но е много вярно. прегръщам те, живота продължава, на всичкото отгоре е дори хубав понякога :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8dde6236ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Охх.. чесно да ти кажа.. и на мене ми стана гадно като го чета.
Аз не мисля, че си ''тъпа'', просто си се заблудила.. заблудила
си се, че с него ще се получи..
Таа.. такива момчета ги има на всеки ъгъл, сгрешила си, че
веднага си му се вързала. Трябвало е малко да го опознаеш!
Просто не му звъни, не му пиши.. нищо не прави за него!!
Прекрати всяякаква връзка с това момче.. ако въобще може да се
нарече момче!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker