"Най-добрата ми приятелка" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

"Най-добрата ми приятелка"
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 8078 пъти
Когато бях 7 клас един мой приятел ходеше с едно много симпатично момиче. Покрай него аз успях да се запозная с нея и тя излезе много точна и с времето започнахме да си споделяме. Малко по малко станахме добри приятели , вярно че се бяхме скарали 1-2 пъти но : ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗДЕЛЕНО . Поне така мисля аз. Но все едно. В началото на 8 клас ходехме заедно на училище споделяше ми много интересни неща и я чувствах много близка. Поне един път за два дена си казвахме че се обичаме и наистина можех да й се доверя . Това беше в продължение на 6-7 месеца и бях много щастлив , защото всичко беше много добре .. имах си и приятелка а и отделно много добри приятели. И с това момиче споделях всякакви неща без да се срамувам , сякаш ми бе като сестра . Но с времето тя започна да дружи с едно друго момиче и почна постепено да ме игнорира и така след 2 месеца се скарахме лошо. Тя ми каза , че съм досаден и така нататък и аз много се саднах. След 1месец някъде тя ми писа каза ми , че ме обича , защото съм невероятен приятел и се сдобрихме , но не излизахме толкова често а само по скайп не може да се поддържа едно приятелство и така се скарахме още един път, сдобрихме се , а сега наскоро стана нещо много интересно. Нали всичко беше окей , говорихме си в училище и така нататък ... писах й по скайп , споделяхме си , лигавихме се ( както всички приятели ) и след около 3 дена й писах , но тя не ми отговаряше и ме игнорираше много лошо. И преди 1 седмица се случи това , но точно тогава и имах нужда да споделя на някой , защото бях тъжен . Споделях на другите , опитвах се да не обръщам внимание на "най-добрата ми приятелка" , но нещо отвътре ми казваше ( оф вие сте най-добри приятели , сега ще видиш какво не е наред и ще се оправите защото я обичаш ) писах й , но тя не ми отговаряше отново . Поисках да излезем ,но тя отново бе ПАС ...и днес кам 1 през ноща и написах смс да бъде жива , здрава и т.н. (пожелание за нова година) , но тя не отговори и аз като бях пиян много не знаех какво правя и пратих още 1-2 смса , в които отново й честитя ( не помня точно какво беше ) и тя ми отвърна : ох..спри
Много се учудих , помислих , че съм я трогнал ( защото й бях казал , че я обичам ) и нали май пак й писах нещо хубаво като за приятел ( не помня какво , но не беше лошо ! ) , а тя ми отвърна : Ох , ако толкова много ме обичаш ме остави на мира, моляте !
И аз помня , че й отвърнах : лол сега разбрах каква фр си ми и колко мога да ти се доверя :) . А тя отвърна : аз също разбрах някои неща за теб ( нз какви неща е разбрала , но не съм говорил лошо за нея... ) и днес се направих на ударен и й писах в скайп :
Боже какви са тея смс-и бе кво толкова съм ти писал щот нищо не помня , ако ме поясниш ще ти бъда благодарен , след това тя не ми писа , а аз настоях и казах : Ох наистина се чувствам много ама много тъжен , не знам какво съм ти писал ,но ме поясни МОЛЯ !... (направих се ,че не помня какво точно сме си писали) ... исках просто да ви споделя , че съм много тъжен , защото винаги сам й имал доверие (както и сега) , обичам я , но много съм разочарован и учуден , с какво си го заслужих ;(;( Какво бихте направили на мое място . НАИСТИНА Я ОБИЧАМ !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: db4a9e40a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурна тази нейна "приятелка" и е наговорила лоши неща за теб. Ние откъде можем да знаем вземи се в ръце отиди поразпитай малко. А и остави я тая курва тя не става за нищо явно ;) намери си свястно момиче което наистина ще те обича!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0f375e8a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави я на мира за около 2-3 седмици, после и се извини, че си бил досаден (нали тя така била казала) и поясни всичко.

-Уважавам те като приятел, ти си уникален човек и имам нужда да знам, че ако се случи нещо ще мога да ти пиша или пък да излезем, все едно. Съжалявам! Ако някой ден решиш, че искаш да се видим, да поговорим, или ако просто ти е скучно- обади ми се.

Сигурна съм, че сега си минава някой етапи от живота, нали знаеш имаме по приятел за лигавене, за проблеми, за кафе, всички различни. Като е свикнала само с твоето присъствие иска малко да разнообрази. И на мен ми се беше случило, драстично смених и средата и си обърнах живота на 180градуса, сега всичко си дойде да мястото и отново балансирам, но това не значи, че в определени моменти съм мразила стари познати или нещо подобно. Успех авторе ;р

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f701c5da1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тя си е помислила че наистина я обичаш, но не приятелски а по другия начин и за това те отбягва обясни и че я обичах приятелски и всичко ще се оправи :)) УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3323b0561f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ОООО това е ужасно аз съм мочиче и преди около 1-2 години бях 5-ти клас се запознах с едно момиче и станахме най - добре приятелки така бяхме и 6-ти клас бяхме неразделни и си споделяхме всичко, един ден това лято аз я поканих у нас и тя ми се разсрещя по телефона каза - Как смееш да ми званиш, дори и да ми говориш след това което си казала за мен. - аз ня бях казвала нищо за нея и я попитах - КАКВО? ! - и тя пак ми се отяде и ми каза, че знам много добре и, че една друга моя съученичка и била казала всичко - въпросната ми съученичка винаги ми краде приятелите - и така с моята ндп се скарахме жестоко аз много и се ядосах, защото така и не ми каза защо ми се сърди. След един месец вече крадлата на приятели ми вече беше ндп с моята ндп и така приятелката ми още не ми говори и ми е отяжда, аз плача защото ми е много гадно , защото приятелите са приятели и трябва ад си останат такива. Така че няма нужда да се ядосваш, а директно отиди до нея и й кажи, че неможе така и просто да ти обясни какво е чула и защо ти се сърди, защото моята приятела преди ми се беше разсърдила точно заради нещо което и беше казало едно друго момиче, а сега ми се сърди, защото онова момиче и е казало нещо за мен което пак не е вярно пък и поята бфф много се промени сега е заяждаща се к**ва просто немога да я позная - 3 тона грим , постоянно тичане по момчетата и се заяжда с всички и просто няма смисъм да и се връзваш просто я попитай дирактно! А аз и написах смс и за коледа и за нова година и на двата не ми отговори!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23d749f3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Оххх, аз лично съм момиче, и ако я познавам ще и кажа много неща!
Taka.. ''ТАЯ' ще си позволя така да я нареча.. тя просто..
с 3 думи - НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА! Намери си момиче, приятелка ли която
ще е до теб, и ще се сигурен, че няма да те забрави толкова бързо!
Това момиче ми се струва пропада. ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7359e9fc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Блаодоря на всички за коментарите. Много ми помогнахте, но тъй като тя ми отказва да излизаме преди 4 дена й писах защо е постъпила така и че сега е момента да ми каже, а тя отвърна, че съм й говорил зад гърба и т. н. , а това не се беше случвало и нали така й обясних, че това не е вярно и тя ми отговори : ох добре... вярвам ти вече :*... и аз станах щастлив, но след 2-3 дни като реших да я викна на кафенце, тя дори не ми отговори, а си пишеше с други хора и ми стана много болно и сега направо мисля да я оставя да прави каквото си реши... безсилен съм вече.. предавам се. И относно коментар 5... и аз мисля, че е така... от както движи с едно момиче започва постепенно да се държи със всички, така както с мен. ТЪЖЕН СЪМ :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7359e9fc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отново съм аз... та значи, това момиче ми писа и всичко беше като във филма и си писахме сиг 3-4 часа и тя ми каза че била в труден период и т. н. и си го изкарала на хора, които не го заслужават и аз я разбрах и й казах, че винаги ще й помагам, ако тя иска... и тя поиска да си ходим всеки ден двамата след училище и направо супер... ама тя нали имаше 6 часа а аз 7 ( само за този ден ) и не си ходихме двамата и така 1-2 дена не си писахме а в дскл се усмихвахме за здр и така и днес и пиша ама тя не отг... как мислите?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 226f502143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така споко може да не е била на компа!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7359e9fc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз така мисля тъй като тя по цял ден гледа филми и така нататък и не винаги е на компа и утре след даскало сигурно ще се прибираме заедно (сун)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7359e9fc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хей, надявам се не съм нахален, но бих искал да споделя, че тя сега е болна и не ми пише в ск... и ми липсва все пак не сме си говорили сигурно от месец- два и ми е много болно :(:((((. Вчера й писах в скайп, тя не ми отговори, а сега ще я оставя да видя дали ще ми пише... хора, БОЛНО МИ Е и определено ми тежи това :(:(

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2b2f9d6b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Тя ми се извини ... писахме си ... карах я да излезем на по кафе но тя се дърпаше :( и малко по малко спря да ми пише и изведнъж напълно спря и не ми пише и не ме поздравява в училище :( липсва ми ... какво да правя :( ?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8cfa2f0260
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Остави я и аз бях в твоето положение с 'най-добрата ми приятелка"и.... ами зарязах я като не иска да общува с мен, много и здраве.


Иви

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7c89b32c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Иди при нея, прегърни я и и кажи, че тя е всичко за теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker