Защо след като опитах щастието, тогава ме уби - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо след като опитах щастието, тогава ме уби
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 1967 пъти
Здравейте отново! Аз съм тъпия автор на оная история с картичката... Сега нова история, пропита с мн сълзи, с мн болка в гърдите, с мн чувства! Да започна по отначало.... Цял живот търся капка любов, търся само някой, който да ме обича, даже малко, ако ще само да иска да ми държи ръката, пак ще съм доволен. Няколко неуспешни опита, един почти се получи, но само почти. Така и не съм вкусвал от това нещо "споделена любов"Какво е това? Не знам какво е чувството, да си имаш някой там, готов на всичко за теб! Не знам що е щастие, никога нищо не ме е правило щастлив. Искам просто да си намеря половинката, толкова ли много искам! Та постоянно я търся.

След случката с тъпата картичка, бях отново издухан-не се получи нещо, може би аз съм изцяло виновен, може би просто това е моята съдба! Бях планирал да си празнувам нова година сам самичък, да се напия и т. н. и да страдам на празника. Но някакси се съгласих да празнувам с една компания-просто не знам, вярвате ли или не, знаех, че там ще срещна някой! И отидох. И я видях там-красиво момиче, супер сладко, свенливо и срамежливо-личеше си от пръв поглед. Но не направих нищо, само я поглеждах, имахме засечка на погледите3-4 пъти и това е. Може би ми се е сторило, че не и останах безразличен, изведнъж както седеше, почна да става да си гледа косата, да се оправя в огледалото, аз я зяпах-знаех, че забелязва това. Като се прибрах, както съм бил пиян, съм и пратил покана в фейсбук, понеже съм супер смотаняк.

Започнахме да си пишим много, последните дни тя не ставаше от компа, заради мен, а има да учи доста. Започна да се влюбва в мен(то се усети). Снощи излязохме за 1ви път-супер смотано кафенце-чудех се какво да й кажа, е имаше разговор, средна работа. След това и предложих да идем в един парк да си поговорим. Отидохме седяхме, случи се-почнахме да се целуваме. През сълзи пиша това сега, само като се сетя за тези целувки! Седяхме час на -8 някаде беше голям студ. Седяхме и се целувахме... Беше толкова невероятно, хареса ми много. През цялото време ме усмихваше, прегръщаше ме, когато я притисна към тялото си, тя също ме стискаше по-силно. Това беше моята перфектна вечер, слизайки си към дома, си виках, че явно и на мен ми се усмихна късмета и най-накрая ще позная любовта и аз... но уви. О божееее увииии неееее...

Не спах цяла вечер, развълнуван от случката ми-тя беше перфектна, можеше да пукна след това и щях да знам, че съм пукнал, след най-хубавия ден в живота ми. Та до днес когато получавам съобщение:"Не знам защо ти позволих да ме целунеш, объркана съм, не знам какво искам и т. н. "Идваше ми да се гръмна, даже още го обмислям.... Защо по-дяволите, защо след като опитах вкуса и, тогава всичко свърши... Защо не ми каза, отначало, че не иска да има нищо общо с мен, щях да разбера! Но сега, защо каква е тази гавра.... Чувствам се много зле, искам да пукна. Точно днес преди да разбера за това и решение, говорих с мой приятел, в който се събирахме за нова година и я познава, та той ме видял вечерта, като я чаках и разбрал за кого чакам. Каза ми, само да внимавам имат обща приятелка с неговата половинка, която се опитала да ги раздели-просто ей така... Как може да има такива хора, та същата тази е най-добра на мойто сладурче.... И ся не знам, тя ли нещо е казала, че не ставам да ме остави, нищо не знам, но сега дори на фейсбука не ме иска, нищо не е останало от нейното държане... Друг човек, който ме убива с 1000 ножа, това се получи... И питам там оня шибаняк Господ ли къв е, защо точно аз, защо! Нищо не съм искал през целия си лайнян живот, освен малко, една капчица, любов.... и ето точно сега приключваме всичко, финала е сега, сълзите ми са на старта.... Защо, защо, защоооооо Хора, обичайте се, махнете настрана всички глупости и материални лайна. Всичко е любов, такива като мен, даже не я получават хора борете се, забравете егото си, забравете материалното борете се да бъдете обичани и обичайте! Любовта е всичко

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: e6fbd4c889
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - поздрави за начина ти на писане - прекрасно пишеш, чете се на един дъх, второ - КАРАЙ Я ПО-СПОКОЙНО, ПИЧ!!!
Не се вглъбявай в това на всяка цена да си обичан, обичай себе си първо!
Остави време на момичето, може пак да те потърси, но не я търси ти вече.
Иначе - аз срещнах ГОЛЯМАТА любов на 19. Преди това никой не ме беше целувал и прегръщал, а виж ме сега - всяка вечер ставам и се събуждам с любимия човек. Толкова силно се гушкаме и толкова прилепнали един до друг сме, че сме изкривили леглото (чисто ново и скъпо)...
Любовта е като птичка, трябва сама да кацне на рамото ти, не насилвай нещата!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: df0438b0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз претърпях подобен неуспех. Търсех я, исках да знае, че няма да се откажа, да и покажа че съм сериозен и може да разчита на мен, ама вече бях психо и да не съм я търсел! Това беше всяка седмица в продължение на 3 месеца. Вече минаха 6 месеца от случката и сега ме потърси... Бил съм най-доброто, а иначе искаше да си остане сама без гадже и ми звъни и ми обяснява за някакви футболисти, разни други персони и разбрала благодарение на тях, че аз съм нейното момче... Аз се побърках по нея, а тя "щом ме обичаш, не ме търси" сега ми излиза с номера, че трябва да и дам шанс... Обичам я, а тя се отнесе с мен, като с предмет и сега как да я приема? ! Никога няма да е същото и се страхувам, че пак ще и изпуши куфара и пак аз ще се обвинявам какъв глупак съм, че си мечтаех с нея за бъдещето... Явно е, че момичето не е наясно със себе си и няма представа какво иска. Моят съвет е да се бориш за мадамата до дупка! Ако извика ченгетата-спри, но само при това положение :))) Според мен по този начин или ще я преживееш и ще си сигурен, че нямаш бъдеще с нея или тя ще разбере, че може да спечели много красиви моменти без голям риск от сълзи и разочарования и ще бъде причина за твоята усмивка. Аз няма да се взема с мацката, просто не я виждам с очите с които я гледах докато ме мислеше за луд. Аз ти пожелавам твоята и всички заблудени жени да разберат какво искат и тогава живота на земляните ще се превърне с една идея по-прекрасен и спокоен.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8d7efc6038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намери причината, но чрез търпение и разбиране. Ако наистина проблемът е в приятелката, постарай се, напук на нея, да покажеш, че си заслужава да е с теб. Ако причината е в самата нея, защото е възможно наистина да е проявила само временно увлечение, дай й време. Но също така леко загатвай за себе си и намеренията си. И баш тука ще вкарам едно цветисто сравнение, което много пасва в твоя случай, и ще ти даде представа какво искам да кажа: това е като да храниш птичка от ръка - ако си прекалено "активен", ще се уплаши, а ако пък си прекалено "пасивен", никога няма да прояви интерес. Баланс.

Съветите на младеж, който изживява първата любов по същото време, когато ги дава на теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker