Лицемерка, ми и нагла! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лицемерка, ми и нагла!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3824 пъти
Толкова ме дразни. Толкова е тъпа. Сега имахме скандал защото ми намери нещо в чантата. Все едно кво. Ако намери цигари или нещо такова няма да й кажа. Но защо е толкова нагла и претендира, че не ми се бърка в нещата, а в същото време през ден ме вика и ме пита кво е тва. Сега първите ми думи бяха "А ти защо ми ровиш в чантата"... - Остави ти защо ти рова в чантата, тва какво е?" Питах я пак, а тя обръща всичко. Е*а си наглата женичка. Мразя я... е не мога да я мразя, но само защото ми е майка. Иначе е толкова ужасен човек.

Аз с нея не мога да говоря. Обичам я, но ВЪОБЩЕ не я харесвам. Просто няма повече да й вярвам и да се държа с нея нормално. Ще си изпразня чантата и ще оставя само един лист вътре "Хаха... еба ти тъпачката си". да видиме дали ще ме викне. А ако наглостта й прескочи всички граници и пак ме викне ще й кажа " Ми да за тебе е хаха"..

Не знам баща ми как живее с тва... нещо. Аз на негово място ще се разведа веднага. Тайно се надявам да се разделят, въпреки, че няма надежди... Мисля, че наистина се обичат. Тате е толкова готин човек, толкова го уважавам, толкова му споделям, колкото на майка ми през целия й живот няма да й споделя. Вече в тая проклета чанта нищо няма да оставя, заклевам се...

Оххх... толкова съм бясна в момента. Ако дойде пред мене и ми каже - айде са изпразвай да видя кво има, няма да ме ядоса толкова, колкото нейното лицемерие. Като стана на 18... всичко ще й върна. Ще отида пред нея, ще запаля една цигара, и напушена ще отида. И пияна... ии като курва облечена... Е не доста преувеличавам в момента, но съм АДСКИ БЯСНАА! Обаче сериозно - ако на баща ми му се обаждам 3 пъти в седмицата, на нея -18 ще й звънна.

И всеки път като се скараме, се стига до там защо не я уважавам - "Хаха... ами ти мене уважаваш ли ме, за да те уважавам аз". Никакво уважение нямам към нея. Понякога ми става жал за нея (за съвсем друга тема става въпрос, ама ми е жалка)

От утре почвала английски - дали ще й помагам - ами не и на колене да ми падне вече ЗА НИЩО НЯМА ДА Й ПОМОГНА. И защо не й споделям - еми защото... си тъпачка, която не може да разговаря нормално. Не ми била пъдар - ми ако не се държеше като с пъдар с мене, нямаше и аз така да се държа с тебе. Вече поне ще знам каква грешка да не правя с моите деца. И това за майка ми не го мисля от единични случаи. От както почна да ми идва акъла малко за държанието й към мене, съм си изградила мнение, което много трудно може да промени.

Тая жена просто е пълна лицемерка.

Ох... съжалявам. Стана супер дълго, но просто в момента съм в нас и не мога да звънна на някого да му се оплача. Обаче е вярно - като споделиш ти минава. Макар и пред непознати.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: d9e3eabd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абсолютно те разбирам :) И аз от тийнеджърска възраст съм в постоянен конфликт с майка ми. Малко като на приливи и отливи е. Понякога се минават седмици в спокойствие, друг път за една седмица се караме жестоко по няколко пъти. Просто е такава. Понякога си търси причина да се заяде, а като пийне малко още повече. Вечно недоволна, вечно тя е мъченицата и спори. Като не може да спечели спор по дадена тема почва да сипе обвинения за 10 други различни неща. Вече съм свикнал :)
И на мен ми се бъркаше много в личния живот (и в известна степен още се опитва де, не е като да съм станал на 40). Общо взето много скандали, много спорове и какво ли не, главно за глупости. Има ги и такива хора, дори и родителите ни.
Какво да те посъветвам... ще търпиш, няма как. Трябва да приемеш, че "ти мисли доброто" и просто с времето и всичките сцени да ? покажеш, че няма вечно да те контролира и да ти ходи по гъза.

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5033060ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпа авторке, трябва да си благодарна на майка си, че те е родила на този свят. Не ? обявявай война, само защото ти бърка в личните вещи. Не се настройвай толкова отрицателно към нея, защото никой друг на този свят няма да те обича толкова, колкото майка ти.
Щом се притеснява за това какво имаш в чантата си - покажи ? сама няколко пъти и тя ще изгуби интерес, бъди по-търпелива.

jay

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 570b419d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   УжасТна си! Аз обвинявам майка ти единствено за това, че не те е възпитала добре! Такова държание и после се чуди защо не се държат с нея нормално... 100% си някоя тийн-лигла, която не знае какво иска, слуша чалга, филмира се и се взема много насериозно...
Айде сега ядосай се и на мен и напиши оше една "бясна" изповед, че не ти съчувствам...
Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 90b098e201
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Голямо си леке! И не е много добре да говориш така за майка си.
От прочетеното става ясно, че държи на теб, не е като да те е оставила на улицата!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c63bbb80c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   ОМГ.. погледни са we.. тая '' ЛИЦЕМЕРКА'' ТИ Е ДАЛА живот.. все пак ти е майка тревожи се като имаш деца ще разбереш.. макар че аз съм малка и нямам деца :Д но.. писна ми от такива неблагодариници.. ;x.. разбирам те всеки е минал през това не си единствена.. но как може да говориш така за майка си.. аз колкото и да се карам с моята я обичам повече от всичко на света.. когато се карам с нея после плача и ме боли сърцето че съм и говорила така.. ама ти явно нямаш сърце.. ми кат я мразиш са махай we никoй не те кара да останеш да живееш там.. ;]

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0865eec39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз обичам майка си но не я харесвам... но в момента е болна от рак и съжалявам за пътите в които съм се отнасяла грубо с нея... Така че тя ти е майка уважавай я вместо да й бучиш защо ти е ровила в чантата й обясни нормално че знаеш че се тревожи за теб но ще се чувстваш много по-добре ако не ти нарушава личното пространство. Такава злоба към жената която ти е дала живот говори лошо за теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7ff26f789a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   офф.. вие все едно не сте се карали с майките си. Бях толкова бясна вчера, а вие всичко обърнахте. Лигла съм била, филмирала съм се, слушала съм чалга. Ми не, не се филмирам и да, ВСЯКАКВА музика слушам, няма да ви влизам в тъпите норми. Аа, номер 5, аре успокой се малко WE. Имаш ли 13 WE?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 51c57a567e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Толкова бълвоч не съм чела за враг а камо ли за майка. Ако не искаш да мислиш от гледна точка на това, че по този начин тя търси близост с теб иска да знае с какво се занимаваш и евентуално ако се наложи да те предпази дори от самата теб. Поне се замисли, че всъщност чантата си е нейна купена с нейни пари и дрехите на гърба ти са нейни и бикините дори и ще си бърка в собствените вещи колкото си иска. Като станеш на 18 работи печели си парички изнеси се на квартирка и си купи чанта в която ще бърка само този на когото позволиш. Но тогава ще ревеш за нея дано до тогава не си я обидила до толкова, че напълно да я отчаяш от живота.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7c76f83624
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Дано един ден децата ти да са настроени срещу теб МИЛИОН ПЪТИ по-зле, отколкото ти в момента си към майка си.
УЖАСНА СИ! Не само.. ПРОТИВНА СИ!

Живееш БЛАГОДАРЕНИЕ на майка си. Ама то си има един горе и един ден ще ти се върне всичко. Дори и да не вярваш в такива работи. Рано или късно - след една година.. след десет... след двайсе... Все ще ти се върне.
Ама тогава ще ревеш. И ще ти кажа - ми НЕКА ти. ;) Да си се съобразявала по-рано.
Единственото, за което майка ти е виновна, е че явно те е глезила невъобразимо много докато си била малка. И това ти се е отразило сега. И си станала една ПРОТИВНА и ДОЛНА кифла. :)



*Злобичка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0d06ad9603
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може да говори както си иска и каквото си иска. Нали за това е сайта бе малоумници!
Г.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ff15a9c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ееех, момиче... Лицемерката си ти.
През цялото време повтаряш ли повтаряш - аз на тая ще й направя това, ще й кажа онова, а не смееш да й го кажеш. Предполагам се държиш що-годе мазно с нея, иначе за такова ОТВРАТИТЕЛНО НЕБЛАГОДАРНО И ЗЛОБНО отношение във всяко друго семейство би получила сурови наказания, лишения и дори пердах.
И какво излиза, че жената не знае каква змия отглежда вкъщи, а продължава да се грижи за теб, да ти мисли доброто, да ти осигурява всичко!

Прочети какво са ти казали по-нагоре другите деца и се засрами.
Дано си писала тези неща в момент на яд и вече да си се свестила, защото предизвикваш тръпки на ужас в четящите, повярвай.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 795ce6c343
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Историята че е написана класически по тийн-ски е ясно - чак се кефя! :-)

Но що за тъп родител трябва да си да ровиш във вещите на децата си... ПРЕД ТЯХ! И мойта майка да ми беше правила така, и аз щях да й набия шамарите - поне вербално, ако не физически. И после питай що не споделяло детето - ми как ще споделя, кат се държиш с него като с инфантил...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fcc10fbf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И моята майка ми бърка в чантатата понякога, но аз й казвам „Маме, не ми е приятно, престани“, а и тя не го прави често, даже рядко, защото ми ИМА ДОВЕРИЕ. На теб майка ти ти няма доверие. Тя иска да те предпази. Защо ти е да пушиш или да пиеш и т. н.?
П. П. Ако си ти писала коментар 7, вече съм напълно убедена, че си една лигла.
Ж13

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ff15a9c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   12 - Кубрат, а що за тъп чичко трябва да си да обиждаш майката пред дъщерята и да наливаш масло в огъня?

Това твоето е далеч по-нагло и несъобразително.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ee5341a4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Абе и тва ще отмине не го мисли... ех пубертет пубертет.. (: :Д

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c63bbb80c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   аз съм номер 5.. до авторката: хаха на 17 съм.. мила.. ще ти кажа едно.. ЖАЛКА СИ!! ;] вземи се хвърли от някъде!! ще те питам нещо.. ти имаш ли 9? :Д смешка... на колко си изобщо? бас ловя че си на 12 айде най много 14 :Д аа и още нещо ако бях на мястото на майка ти до сега да съм те спукъла от бой.. щот ми писна от някви надути кифли ;]]

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c737050176
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Моме, малко те е била майка ти. Ти си едно зле възпитано момиче. А като не искаш да ти рови трябва да си заслужиш доберието към теб и тя няма да го прави. Ако баща ти рови в чантата ти няма да говориш така хвалебствено за него. И не майка ти е лицемерна а ти. А ти си неблагодарна за всичко което ти осигурява. Докато си под нейния покрив ще се съобразяваш няма друг начин.
Айде сега, Кубрате, плюй
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e8e868df2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Фактът, че злобееш и се репчиш с такъв ентусиазъм, означава, че хич не си някое смачкано и безсилно момиченце... а само кофти възпитано :).
Някога една моя близка ровеше в личните вещи на дъщеря си. Без нейно знание. Благодарение на това попадна на кореспонденция между дъщеря си (15) и 40-годишен мъж със сериозно заболяване, който, оказа се, се разнообразявал, манипулирайки такива доверчиви пуберки. Историята беше прекратена овреме :).

В чисто етичен аспект не е хубаво да надничаш в чужди вещи. Но пък реално е по-добре да постъпваш "неетично", отколкото да оставиш детето си да попадне в такава каша, да бъде наранено и пр.

Бъди благодарна, че майка ти те предупреждава, когато иска да провери чантата ти. Аз на нейно място хич нямаше да ти давам обяснения!

Повечето тийнове си нямат идея колко беззащитни са всъщност. Нищо, че им харесва да си мислят обратното.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9a263945b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   На мен не са ми проверявали чантата. Дали не е било защото са ми имали доверие? Такива неща като при теб, при мен не е можело да се намерят.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7f6c9306b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Леле какъв пердах! Мале какъв пердах! Зъбките ще си събираш по земята, момиченце!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 57560b97b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   17, Маги, защо да плюя? Ти си права донякъде :-)

Че момичето е зле възпитано, спор няма. Начина, по който говори, освен че е типично пуберски (което е нормално) и доста неграмотен (което е по-малко нормално) е и мега неблагодарен и леко злобен, което никак не е нормално. И сам по себе си този факт говори доста за родителите му и в частност за майката. Възпитанието на едно дете не пада от небето, и ако то е зле възпитано, това не е негова вина, а на родителите.

Казваш детето да си заслужи доверието? Е да, ама това не става като кажеш "Хайде ся си залсужи доверието, и аз тогава ще ти го дам". Тва дори при възрастни хора не работи така, пък камо ли при деца. Децата не знаят що е то доверие, нито как се заслужава. Задачата на родителя е да го "подбутва" по правилния път, с начини и средства, разбираеми за детето. И това е процес, който не започва, когато детео е на 10 или камо ли 15 години, а на 2. И естествено, че не носи етикета "заслужаване на доверие". Това е нещо, което "детето" само осъзнава, като стане на 20-25.

Мен никога не са ми бъркали по нещата (дори без мое знание - имах си начини да го проверя това). Което смятах за нужно, сам си го казвах. Държал съм марихуана в бюрото си. Майка ми знаеше - не й стана приятно разбира се, но дори тогава не се изкуши да ме контролира. Беше сигурна че си знам границата. Като излизаме с приятели аз се връщах с по 5 кутии цигари в себе си, защото бях единствения, който нямаше проблем да носи цигари вкъщи. Въпреки, че не пушех. Домашни и такива неща никога не е ставало и дори хипотетично на въпрос да ми проверяват. Не че не бях всеки втори ден без домашно :) но накрая си изкарвах оценките. Това си беше мой проблем и моя грижа, не на майка ми Никога не са ме питали къде отивам, с кого и кога ще се върна. В 90% от случаите сам си казвах, а когато не кажа - значи не им трябва да знаят. Джобните ми пари бяха по 1 лв. на ден, но ми ги даваха отнапред за месеца. Така винаги имах най-много пари в себе си от всички, въпреки че "дажбата" ми за деня беше най-малка. Защото ги харчех разумно и нашите знаеха това. Но ги харчех разумно не защото съм получил факс от някъде, че така трябва, а защото така са ме възпитали.

Ако нашите се бяха пробвали да ме контролират, щеше да стане много неприятно. Най-вероятно щях да се изнеса от нас, без значение къде, само и само да не съм с вериги на врата. Е, в крайна сметка на 19 въпреки тва се изнесох, защото дори факта, че живеех под един покрив с нашите, ми беше твърде голяма верига.

Всичко това естествено няма как да проработи при авторката. Вече. Защото коня отдааааавна е у ряката. Можело е да проработи, ако се беше започнало преди 10 години. И това дето пише сега авторката, е най-малкия проблем. След някой друга година ще има "Хайде бе дъще, ходи да учиш, ходи да работиш, научи се барем как се ползва пералнята". Но отсреща ще стърчи един среден пръст.

Така че, Маги, ти си абсолютно права за всичко, което казваш. Само че вината не е в детето. Затова в коментар 12 казах, че майката е "тъп родител" и си стоя зад думите.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 57560b97b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 18, "Бъди благодарна, че майка ти те предупреждава, когато иска да провери чантата ти. Аз на нейно място хич нямаше да ти давам обяснения! " - Е, и докъде мислиш, че ще я докараш така? Малък жокер: Когато човек има впечатлението, че с него се държат нелогично и несправедливо, без да има някаква смислена аргументация за това, отговорът е отпор по всички линии. Повярвай ми, не искаш да си враг с децата си.

"Повечето тийнове си нямат идея колко беззащитни са всъщност. Нищо, че им харесва да си мислят обратното. " - Естествено, че за беззащитни, що за "гениален" извод. Лошото е, че на много родители им харесва да си мислят, че са голямата работа и да се вживяват като много "защитни".

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ff15a9c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Кубрат, ти имаш ли деца? Защото ако имаш и вместо да ги възпитаваш висиш тук - значи ти си по-тъп родител, от въпросната жена.

Ако нямаш деца - не е редно се месиш тук.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 52bbff5783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ти си една гневна, глупава (не ми се обиждай) тийнейджърка. Мислиш, че морето е до колене. Майка ти се връща от там, за където ти си тръгнала. На кого и какво ще връщаш?
Порасни... Сега ти е времето да си гневна.
Аз съм се държала и понякога се държа ужасно с моята майка. Да, доста често тя е досадна като твоята, но то е, защото ми мисли доброто. И сега виждам колко отвратително и грозно е да се държиш лошо с майка си...
Имам малко дете, дъщеря. Дано не е като теб. Та дори и като мен. Децата трябва да уважават родителите си.
Добре, че прочетох това, за да разбера някои свои грешки. А ти се вземи в ръце и помисли трезво над живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 57560b97b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 23, ти имаш ли деца? И си помисли добре какво ще отговориш ;-)

Това, което искам да ти кажа, е че по твоята логика тука не трябваше да пише абсолютно никой, защото всички или нямат право (ако нямат деца), или нямат време (ако имат деца). Надявам се си наясно с това.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ff15a9c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Кубрат, ти ли не разбираш.
Който има деца, дори е длъжен да отдели от времето си, за да вкара в пътя тази самозабравила се дъщеря, която може да се окаже неговата. Стига да има какво полезно да каже. Ако няма - да върви при децата си!

А който не е родител и същевременно се държи инфантилно и нагло досущ като авторката - е редно да си подвие опашката. Тук е пълно с малки хора, които те четат и се чудят на зрелия мъж, който нарича чуждата майка тъпа и би пребил собствената си майка при подобни обстоятелства.

И понеже ти предстои да станеш баща - запомни, че няма по-голямо зло от подобни саботажи по време на възпитание. Единият възрастен да обяснява какво и защо е 100% недопустимо, а другия да се "кефи на тийна".
Именно това води до създаване на душевни изроди.
Същевременно е убиец на брачните отношения.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9a263945b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Кубрате, явно имаш "огромно" уважение към родителите си. Аз не смея дори да си помисля за реплика от сорта на "ще и набия шамарите ПОНЕ вербално" за майка ми, да те светна ли, че и родителите ми мислят така за техните, независимо на каква възраст са. Разбирам, че се изживяваш като безгрешния просветител на хората, но тук наистина те четат деца, включително и изпуснатото лапе, автор на тази статия. Ясно е, че родителите и също имат вина, но ако имат подозрение, че крие нещо сериозно, ще и ровят в нещата и още как. Както вече казах, на мен не ми се е случвало, просто защото е нямало какво да открият, включително и тачената от теб трева.
В коментара на 18 има много истина- ако момичето беше толкова подтиснато, просто нямаше да пише по този начин. Другото лошо нещо е, че бащата май оставя дъщеря си да прави каквото иска и после излиза "най-готиният татко", което е повече от противно.
Далеч съм от мисълта, че родителите можели да си позволяват всичко, защото били родители, но ти наистина си доста безотговорен човек. Били се държали с момичето като с инфантил, че тя е дете, като с какво друго искаш да се държат. Децата се поддават на какво ли не и ако не бъдат напътствани могат много неща да се случат с тях. Ако ти си мислиш, че не си се променил от тогава, когато си бил на нейната възраст, значи изобщо не си пораснал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ec6f336bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   сигурни ли сте че вие не сте лицемери то тука стана скандал. нет хора направо се очудвам вие тука направихте някъв хаос тука не е за хора като вас тука е да помогнете да кажете кое е по-добро/е и кое не е а нее офф тая кифла чалгарка и др разбрахте ли ме?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9e95912eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До номери 2, 3, 4, 5, 8, 9, 11, 16, 20:
Вие кво нападате момичето? !
Кат не сте имали такива проблеми откъде знаете, че е правилно майка й да се държи така? !
Тя ви пише за малко съчувствие, а вие ще я изкарате каква ли не! Лицемерка била, от бой сте щели да я спукате, ако сте били на мястото на майка й... Вие акъл имате ли, бе патки лицемерни!?
До авторката:
Мила, сигурно майка ти е ужасна! Как може да се държи така с теб? Вземи си скрий чантата някъде, а ако майка ти те пита къде е, кажи й, че няма да й кажеш, защото вече ти е писнало и от държанието й. Кажи й какво чувстваш, че имаш нужда от лично пространство и др.
Надявам се да съм ти била полезна!
И ако може да ми дадеш имейла или фейсбука си.

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: e9148d1da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   По принцип и тя не е права да ти рови из чанта. Мисля, че майка ти го прави за твое добро, по - късно ще го осъзнаеш. Не я мрази ! Влез й в положението, трябва да сме толерантни. Поговори с нея на спокойствие, обясни й, че това на ти харесва и че трябва да си имате взаимно доверие и тя може би ще те разбере.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker