Защо не ми се получава според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не ми се получава според вас?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2078 пъти
Даже не знам какво заглавие да сложа. То моя проблем стана банален и смешен, но вече много ми тежи. За да няма вапроси ще си споделя "характеристиките". Мъж на 20 съм. Висок съм 170 см, атлетично тяло даже и плочки имам. И какво от това? Никое ама, никое момиче не иска да има нищо общо с мен дори и като познати (намират се по 1-2 на всеки 20 запознанства да кажем). В мойте очи не съм грозен еб*си :/ в смисъл знам какво е грозен мъж и аз не съм! Средно хубав се определям. Говоря нормално, нямам дефекти по лицето или по гласа или нещо от сорта.. нормален съм си. Обаче като се запозная с някое момиче било то от компания или тем подобни, говоря си с нея на всякви теми даже виждам как на нея и е кеф да си приказва с мен (естествено не с всички става така). И като си размениме телефоните тя мн доволна, аз доволен и като звънна става страшно. Държат се студено всички, направо си ми казват "не искам нищо общо с теб" само че с други думи.

Друг случай съм имал малко по-надалече стигнахме с момичето тоест 2-3-4 разговора две излзаници ии в скайпа имахме и "секс-чат".. уау нали... и послединте и думи бяха "айде да ме посетиш тия дни" аз казах може. и до тука, след 2 дена вече и тя се държеше студено с мен и т. н. (но това е рядък случай да стигна до тук с някое момиче).
Много пъти съм оставал с пръст в уста от такива случай всеки път с различни и ясно ми е, че проблема съм аз.

Някакви съвети да ми дадете какво да правя да не става така вече, че ми е много болно щом съм тръгнал да го пиша в интернет баси :|
И наистина ли външността е от толкова голямо значение за жените? Казвали са ми, че по-голямата част от тях не гледат толкова външността колкото характера. И аз тъй като не съм "красив" би трябвало да се доказвам с характера си нали? Ноо как да стане като не ми дават шанс да го направя?
Много ще съм благодарен на съветчета, защото ми иде да се разрева вече от яд...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: c9c390f447
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „ В мойте очи не съм грозен еб*си :“

Е, ако говориш така, не се чуди, че жените се дистанцират от теб. Не са важни само коремните плочки, а тези в мозъка. Вземи и прочети малко книжки, ако не можеш да се образоваш, защото доста ти куцат нещата.
Друго - виж, какъв имидж и какво име имаш.
Освен това няма да ти навреди да си намериш постоянна работа. За жентие сигурността е много важна. Не самият доход, а просто да имаш работа и да не се мотаеш по цял ден.
Виж си приятелчетата... с какъвто се събереш, такъв ставаш.
Освен това, има статистики и статистики, разгърни някое женско списание - за над 90% от жените плочките изобщо не са важни! Хубаво е стегнатото тяло, няма спор, но ако си простак, ако си елементарна личност, ако не работиш - какво чакаш?
Може би и не се получава, защото слагаш себе си в центъра, защото смачкваш със самочувствието си жените, знам ли - плочки на корема всеки може да има, но плочките в главата... те са трудно нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3f1632ea5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е толкова важно как изглеждаш, отколкото това как се държиш и какво говориш. Просто бъди себе си и не се променяй заради някой си. Не се отчайвай и няма начин да не намериш сродната душа. Просто се пусни по течението и виж къде ще те отведе. Запознавай се с повече хора и ходи на места, където се срещат най-вече. И не си мисли постоянно "Защо никой не ме харесва? ! ". Харесвай се такъв, какъвто си и другите ще те харесат. Малко си нисичък за мъж, надявам се това да ти е проблема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker