Лазерна епилация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лазерна епилация
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3922 пъти
Здравейте! На 17 години съм, момиче, и след 4-5 дена, мисля да си направя лазерна епилация на брадичката и бакенбардите. Започнах да чета из интернет коментари относно този вид обезкосмяване и доста ме стреснаха. Как няма никакъв ефект, парите отиват на вятъра и че се получават петна от лазера.
Аз обаче друг изход нямам... от кола маската получавам страшни обриви. Няколко дни след обезкосмяване, трябва на ново и е просто нетърпимо!!!

Моля компетентни хора, които са си правили лазерна епилация или Ваши близки и познати са си правили да ми дадат съвет. Споделете и веднага ли падат косъмчетата, колко процедури сте си направили и изобщо как е минала епилацията и доволни ли сте.

P. С. Съжалявам ако има още подобни теми тук, но ми е много спешно и се нуждая от съвети!!!

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9060018963
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От авторката: Също искам да попитам, тъй като епилацията е скъпа и ако са ми нужни доста процедури, добра идея ли е първите два пъти да отида на някое по-скъпо местенце, а след това някъде където е по-евтино.
Съжалявам че прозвуча така смешно, но наистина искам да се избавя от този проблем, а аз самата нямам много възможности...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 891576ea93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма смисъл да се изхвърляш много пари. Разгледай офертите в сайтовете за колективно пазаруване. Ще си намериш за не повече от 10 лева. А на място цената ще е в пъти по-висока. Аз си купувам от там ваучери и си направих вече 7 процедури с ФОТОепилация на интим и подмишници и определено има ефект. Не се махат напълно, но са много по-малко и много по-бледички и мекички :) А за лицето предполагам, че и с по-малко процедури ще има резултат. Консултирай се на място в салона.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2a4a505360
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съжалявам, ако те разочаровам, но аз съм ходила на лазерна епилация на ръцете и нямаше нииикакъв ефект. Казват, че колкото са по-тъмни космите, толкова по-ефективно трябва да е, но повечето пъти няма.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 183d2bef31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, казвам се Митко, по-голям от теб вероятно... СМЪРТ на лазерната епилация, изръсих се 1200 лева за десет процедури с най-скъпата и модерна техника и НИКАКЪВ, АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ефект, въпреки че ми беше обещано 7 години без никакво косъмче по лицето. НЯмаше и месец и пак си бях същия. Никога и по никакъв повод не давай и една стотинка за тия лазерни измислици, особено по лицето (болката е доста силна, но търпима), защото ще останеш още по-разочарована и от кола-маската си... УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9060018963
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   От авторката: Ами какво да ви кажа... прочетох коментарите ви и все пак си записах час за утре... просто нямам избор... искренно се надявам да има поне малък ефект...

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9cd1d68832
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Миткоооо сега ако ми обясниш за къв чеп му е на мъж да си обезкосмява лицето и то с лазер ще сляза до мазето и ще отворя един компот в твоя чест ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 365ea01610
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти кажа защо.... Не съм Митко, но може би имаме сходен проблем с него! Отговорът се състои в това - ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО ОКОСМЯВАНЕ ПО ЛИЦЕТО! Тук става въпрос не само за окосмяване на обичайните места, но и по бузите много близо до носа. Честно казано е много неприятно... дори и за мъж!
Аз не съм пробвал лазерна епилация, но все още обмислям...
Наистина е кофти, защото много мъже изобщо нямат брада, а аз приличам на "голямата косматка"...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9060018963
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката: Днес бях да видя за какво става въпрос. От лекарките съм много доволна. Сега само трябва да видя дали и резултата ще ме удовлетвори... :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ef8ed9ed0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, не си прави лазерна, а фото-епилация. Има много повече ефект и по-добри резултати.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88e46e097f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Митко и 7, еми просто ще се бръснете по-често и това е! Като се обърснеш не би трябвало да лични къде и колко косми имаш, в краен случай ще се минеш на контра. Как очаквате да има ефект фотоепилацията на място, където окосмяването е възможно най-гъсто и в продължение на години е бръснато почти ежедневно, поради което космите са супер твърди и дебели.

Очаквам скоро някои да поиска и да си фотоепилира косата и да се чуди що не става...

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3a4def98bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не съм изчела коментарите, но ако говориш за фотоепилацията, мога да ти кажа някои неща. Преди 1-2 седмици ходих да питам в студио, където правят, защото исках да си махна мустачките с фотоепилация, защото трае с години. Ето какво ми казаха : 1. Не е хубаво да си правиш ако нямаш 18 ( между другото, и аз съм на 17 :) ), заради хормоните и може нещо да се обърка. Ако въпреки това си твърдо решена, трябва да говориш с вашите или поне майка ти.
2. Правят ти тест, за да определят типа на кожата ти. Било хубаво да се направи този тест, макар на много места да не го правели
3. За горна устна точно разбрах, че са 6-7 процедури. Зависи от косъма - дебелина, структура, такива работи. Една процедура през 20 дена. Тоест около половин година ще се занимаваш с това.
4. Когато ти правят този вид епилация, косъмчетата може да окапят след 1-2 процедура, но може и по-нататък. Зависи от човека. Космите не се махали на 100 %, а 80. Това значи, че може и да останат няколко косъмчета, но те ще са много тънки и светли и няма да се забелязват.
5. Може да ти излязат петна, които след време изчезват. Аз питах ако се появят кога ще изчезнат, но забравих какво ми каза ;д

В момента не си спомням друго какво ми каза козметичката, но май това, което ти казах е най-важното. А, и че не било хубаво тази епилация да се прави лятото.
Аз бях решена да си направя, но се отказах, заради тези хормони и не знам защо още. Страх ме е да не стане нещо лошо. Ще си ходя на кола маска поне 1 година още.
А за твоя проблем, не знам...
Написах това в случай, че тази епилация е същата, защото не съм сигурна, но пък може и да ти е от полза. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9060018963
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Искам да ви кажа, и аз вече като с повечко опит в лазерната еплиация, че съм много доволна от процедурата!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3a4def98bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке : Може ли да кажеш повече неща за нея - как протича, какво ти правят, какъв е резултата, какви са възможните последствия, цената? .. такива работи :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9060018963
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката: Сега ще ви напиша по- подробно с какви точно впечатления останах от лазерната епилация.
В центъра, в който аз бях, лекарките бяха много мили. Описаха ми точно как стоят нещата при мен. Казаха ми, че не знаят дали ще има голям ефект от процедурата, тъй като съм все още тийнейджър и не съм се развила напъно. Понеже исках да си правя епилация на бакенбардите и брадичката, ми казаха че на брадичката няма смисъл, защото косъмчетата са незабележими и руси, а на бакенбардите може (което означава, че са професионалисти и не искат само да ти изпразнят джобовете). И така казах им, че искам да си направя на бакенбардите.
Започна процедурата с лазера... като цяло малко щипеше, но и охлаждаше и много много болка не се усещаше. В сравнение с кола маската това е цветенце!!! Определено се търпи!!!
Последствия... ако не се прави епилацията през лятото, последствия няма. Тъй като епилираната зона излага ли се прекалено много на слънце, става на петна.
Цените са различни за всяка една зона. Може би трябва да ги потърсите в сайта на козметичния център, в който искате да се епилирате. Или просто да се консултирате на място. Моята процедура лично беше 20-25 лева.
От резултатът съм много доволна!!! Измина се седмица и повече, а нямам и косъмче по лицето!!! Като се има впредвид, че с кола маската ми поникваха на 3-4 ден и цялата бях в обриви!!! Разбира се казаха ми, че след месец може би ще поникнат отново (но по-малко), но ще видим. :) Все пак съм решила да си направя още 5-6 процедури, защото се оказа, че не ми излиза толкова скъпо колкото предполагах.
Колкото до отрицателните мнения... не знам какво да кажа... явно си е до човек...
Отидете пробвайте, ако имате средствата, а пък ако няма резултат, няма да ходите 10-15 пъти... :) Един път е достатъчно, за да се разбере дали има ефект или не.
Ако има още въпроси питайте! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker