Имате ли чувството, че ще си останете вечно сами? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имате ли чувството, че ще си останете вечно сами?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1850 пъти
Здравейте. :)
Аз съм момиче на 14 и съм от малък град. Сега съм осми клас и уча във по-големия съседен град. Прибирам се за уикенда, а през седмицата ходя на училище, уча и върша домакинската работа, защото съм на квартира.
Училище-вкъщи. Вкъщи-училище. Всеки ден!! А през Събота и Неделя пред компютъра. Е излизам на месеца веднъж със бившите ми съученички, които вече са се променили и немога да споделя с тях. Живота ми няма никакво развитие. Дори в момента не харесвам никое момче. Всички са идиоти. Истински момчета няма. Надявах се, че поне в Елитната гимназия, в която уча в момента, ще има, но не!
Защо никой не ме харесва. Пречи ли ще съм от провинцията?? Аз съм си свястно момиче. Другите казват, че съм симпатична. Поддържам се. Висока съм 157см. и тежа 48. Дебела и ниска ли съм??? Имам и ниско самочувствие. Мразя надути момчета. Ох.. , незнам.... А, забравих да кажа, че съм по-малка от другите. Може да е за това.

Досега никое момче не ми е предлагало, като изключим тези до 4 клас. :) Мечтата ми е свястно момче, в което да не намирам само партньор, а и приятел с когото мога да споделя всичко.
Благодаря ви!

П. С : Надявам се да отговорите на въпросите из текста. Ще съм много благодарна от мнения и съвети, просто за успокоение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: f016f7ea9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 14 си закъде бързаш. Момчетата на тази зързаст са лудетини и какви ли още не. Не знаят какво искат а и не само те(момичетата също). Все пак сте още деца. Ще имаш спокойно само преди да се втурнеш в това мисли добре с главата си.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5d55f5dfc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче за какво ти е гадже на 14? Защо се влияеш от обкръжението толкова? Гледай си образованието, за любов има време, няма да ти избяга. Колкото по-голяма си толкова по-добре. Повярвай ми на 14 освен невинните влюбвания всичко друго е паранормално, но и за съжаление все по-често срещано. Не обръщай внимание на другите, недей да си мислиш, че проблемът е в теб. Само след 4-5 години ще си спомняш със смях за тези си разсъждения, пък и приятелките ти няма да са цъфнали и вързали.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5d01228568
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм на 14. И от личен опит ще ти кажа, че повечето момчетата на тази възраст сменят гаджетата като носна кърпа... По-добре си стой и си учи, излизай с приятелки или ако нямаш просто се сприятели с някой от класа ти. Не казвам да си станеш първа приятелка с тях, защото тогава рискуваш да си и предадена от "приятелки". Не им се бутай много, защото по този начин те ще усетят, че си добра душа и ще те използват. И да се върнем на темата за момчетата. Повечето се забиват с още десет, докато се забиват и с теб. Чувството не е много яко. Искат ти номера и ти дават напразни надежди. И ти чакаш като.... , ами като пълна глупачка да се случи нещо между вас. Недей да бързаш. Живота е пред теб.

Крено

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7c19e60a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се притеснявай, мила :) Няма нужда да бързаш, само на 14 си. Ще имаш време да се влюбваш и разлюбваш. Не си заслужава да се затормозяваш с такива мисли на такава възраст, те само ще те объркват още повече. Живей си живота - излизай с приятелите и търси нови, смей се, гледай си уроците, забавлявай се, бъди себе си. Седем милиарда души на тази планета - все един ще е за теб. Просто знай, че един ден ще срещнеш подходящия човек, който ще те направи щастлива, ще те разбира, ще бъде твоята опора.

One 16-year-old person :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker