Как ще ги гледам в очите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как ще ги гледам в очите?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3196 пъти
Значи днес имах лекции от 8 часа. Излязох от нас в 7 и 30. Имах доста лекции и то всички една след друга без дори минута почивка. Само по време на едното упражнение господина ни пусна за малко в почивка. Беше към 12 и много ми се пишкаше. Все пак 4 часа не го бях правила, а аз не мога да стискам много. Има само 2 "кабинки", на едната вратата и беше затворена и реших, че има някой вътре. Едвам издържах. Влязох в тази на която вратата беше отворена. Опитах се да заключа, но онова отказа да се завърти. Мислех, че сме само аз и другият човек в другата тоалетна. Но по едно време дойдоха и други. Бях по средата на пишкането, когато едно момиче отвори вратата. Почувствах се много неудобно. Две момчета от моята специалност също чакаха, за мое огромно нещастие и преподавателят беше там, явно и на него му се пишкаше. Онази като отвори вратата и всички ме видяха, включително и преподавателят и момчетата от моята специалност. Бях клекнала, може и онази работа да са ми видяли. На момента в който тя отвори вратата щях да потъна в земята от срам. Но в края на краищата не бях аз виновна.

Сега, знам ще попитате няма ли отделно мъжки и дамски тоалетни. Ами просто аудиторията в който имахме час е в двора на университета, а другите тоалетни са далече. По принцип тази тоалетна е за дами, но поради обстоятелствата, че мъжките тоалетни са далече, се ползва и от мъже.

Никой не им прави забележка и досега не е имало такива проблеми. Аз съм сигурна, че тя нарочно го направи. Какво и пречеше да почука? На такива места при затворена врата винаги се чука. В момента утре не искам да ходя на лекции защото ще потъна в земята от срам. Но момчетата и преподаватлят са възпитани хора, но много ме е срам. Вярно, че и те бяха отишли за същото, но... сега не знам нита тях как ще гледам в очите, нито преподавателят. Всеки път ще си представям случката. Мразя онова момиче. Тя е виновна. Добре че е университет и там сме възпитани хора и дано момчетата да замълчат. Възможно е да отнеса много подигравки за това, но предполагам, че те ще си замълчат. Някой да има идея как да накарам нещата да се забравят?

Забравих да спомена, че харесвам едното от момчетата, което ме видя. Онази като отвори враттата всички ме загледаха. От дамите не ме е толкова срам, но от преподавателя и момчетата. най ме е яд, че момчето, което харесвам ме видя и ме изгледа, но не с отвращение, по-скоро с любопитство. После той и другите явно видяха, че съм притеснена, момчето, което харесвам ми каза да не се притеснявам, защото е можело да се случи на всеки, който е пишкал по същото време и на същото място. Демек е можело да се случи и на него. Обаче другите момчета тръгнаха да разправят на другите колеги - също момчета. Едвам изкарах лекцията.

Преподавателят е младо момче, е и след случката се засмя и каза "до какво води нечукането на врати". После каза "няма нищо, ти не се притеснявай". Даже ме дигна на няколко упражнения. Другите 2 момчета го обърнаха на смях. Накрай им се разкрещях да престанат и си тръгнах от кафенето в което се лбяхме събрали след упражнението. То беше последното за деня. Още треперя от сручката. Как да накарам случката по-бързо да отшуми и да се забрави? Има ли смисъл да отмъщавам на момичето, което отвори вратата? Виновна ли съм аз в случая? С какво заслужих този ад? Това бе най-отвратителният ми ден от половингодишният ми студентски живот. Еми, просто реших да споделя. Сега по-малко ме е страх да ходя на лекции.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0ccfce4ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако "онази ти работа" е крадена, има от какво да се притесняваш, мобе някой да си я познае, но след като п*тката си е твоя не виждам от какво се срамуваш. Е, надявам се да си била обръсната, защото ако са видяли някоя черна гъста горица може да ти се подиграват с право. :)) Всеки е виждал това което имаш ти там долу, едва ли с нещо си ги впечатлила :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 83676dfcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти имам проблема!
А хрумвало ли ти е, че на момичето може би просто й се е пишкала ужасно много и просто е нахълтала от невнимание. Аз съм го правила тоя номер, -1,2 пъти.
Аз пък не се заключвам. И да влезе някой - хич не ми пука - всичко си е мое. Най-забавно е когато пред женската е навалица, а мъжката е свободна. Много ясно, че ще вляза вътре - няма да се напикая, я! Най-много някой да нахълта вътре, или аз да смутя някой господин, докато си пишка на писоара. Ама нито се юрвам да го зяпам, нито нищо - излизам си тихомълком, смутолевяйки "Извинете... "

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 79d2fc71b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много неприятно наистина. :( Мисля, че такива ситуации няма как да се забравят нито от потърпевшата страна, нито от другата най-вече, защото ясно за втората, че е смешно. Преподавателите може и да забравят случката, защото си имат работа и не клюките са основното им занимание в университета, но колегите ще го помнят. Особено ако има по-злобнички момичетата и момчета към теб ще има да ти го припомнят.
Но българите са такива невъзпитани не чукат, мляскат, плюят където им падне, а как цапат и трошат само....
А на теб да ти е за урок. Не влизай в тоалетни, които не се заключват.

Ajna

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9d25e41c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хей, не се притеснявай и тревожи а си представи само, как момчетата вечерта са лъскали пишки и са си представяли твоята красавица. Да не ти пука. От това не се умира. Вдигни глава и приеми всичко от веселата му страна. Ех а момчетата дълго време ще мечтаят за твоята красавица))))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2eb970d305
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мнооого кофти ситуация, каквото и да ти кажа, едва ли ще те успокой! ... Знам, че сега мине-немине и спомена как са те видели се разгръща пред погледна отново. Да срамно си е! Ама е срамно защото допускаш това да те притеснява! ... А те, те самите щом са толкова културни, какво ги е спряло веднага да затворят вратата? А са имали, както се зачестох в историята ти, достъчно време да ти се полюбуват! ... На место да се засрамят, от нелепия момент в който и те участват :))

Виж... колко и да ти се струват възпитани, културни,
интелигентни, е правилно да ти кажа - все пак те са
мъже, които хммм... имат както се разбира от станалото и
свой фантазии! ... Видяли са те, и няма да забравят какво са видяли! Странно е, как всички са се били събрали на едно място! ... Наистина, егати "случайността", ще да е била... :D Едно е сигурно, когато са те видели, не са изпитали само любопитство, а и възбуда. Та ето защо са гледали повече и съсредоточено от нормално му. Ама да не ти дреме, видяли са до което няма да се докоснат :)) Ще се справиш само ако бъдеш самочувствена и уверена в себе си! ... Няма да те лъжа, което са видяли, и един да бъде, ще го разгласи на другите. Винаги ги има хората от типа - клюкари! ... За отрицателно време, доста хора ще научат какво се е случило, амм... повечето няма да ги касае, а други ще им е все тая! Ако се наложи, може да отречеш че се е случило подобно нещо, да кажеш, че е измислица! Единствено с видяли те, няма да се справиш лесно ;)

Ама и какво е било това момиче? Отваря изведнъж. За която спомена че също е правила така! Е отвреме на време, неволно да! ... Ама не е културно. Виждаш затворена врата, етично е да почукаш, или да попиташ има ли някой там. Нали? :)) Че как иначе, врата затваря ли се без да има някой вътре? ! .... Ако аз бях на мястото на момичето което е отворило, щях веднага да затворя!!! А да не говорим за преподавателя ти, за което ти е казал "до какво води нечукането на врати", това си е шега! С това, с други думи ти казва, че му е харесало каквото е видял! :D Според мен преподавателят ти, те е дигнал нарочно на "няколкото уражнения". Може би ще прояви някакви "симпатий" към теб, телесни, имай и подобни очаквания. А момчето което харесваш, макар и той да се е нагледал, поне е затворил вратата и се е опитал да те успокои. Споко не си е развалил мнението за теб.

Времето, лекува срама и неприятните моменти :) Ще видиш, и не обръщай внимание, на глупостите им, ако говорят за теб и ти се смеят са идиоти! Какво? Да не би те да не правят също, а друго.


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 402a341301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Въобще да не ти пука! Ходи с гордо изправена глава и ги гледай право в очите. Според мен така ще им покажеш че не ти пука и след време ще спрат да ти се подиграват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ebfb136c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Край! Обречена си. И в нашия университет се случи същото с едно момиче. До последно всички я говориха и и се подиграваха зад гърба. Особено момчетата. Какви ли не подигравателни неща говореха за нея. А онзи дето те харесва никога няма да иска да е с теб защото всички са ти видели "онази работа". Бъди сигурна, че сега всички ти обсъждат катеричката и ти се смеят.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 873a2802e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10, силно се надявам коментарът да е било ирония?

И аз мога да кажа - да не ти пука! На мен точно един път ми се е случвало подобно нещо - забравих да се заключа, или по-точно мислех, че съм, но се оказа, че не съм. Навалица нямаше, но по едно време влезе още някой в тоалетната и съответно вратата като не е заключена, отвънка стои "зелен знак", демек свободно, и човека си нахълта с пълна сила. Може би трябва да учочня, че случката беше по голяма нужда, ние мъжете по друга не ползваме "кабинки" :-) Цялото нещо става на работа, въпросния който влезе беше мой колега от съседната стая.

Е, кофти тръпка си е, ама случва се, стига да не ти става навик не е болка за умиране. Нито аз, нито колегата някога повече сме повдигали тоя въпрос. Не виждам и защо, случая е ясен - кво има да се обясняваме?

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 732be8bbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много неприятно, може наистина да се опиташ да покажеш, че не ти пука. Направиш ли обратното, ще е по-зле. Не съм съгласна с 2. Нахълтването и поглеждането може да се прави в къщи, като пак е неприятно, но не и навън, особено когато "тоалетната" е клекало. На момичето не зная колко му се било пикало, но щом може да издържи да не се изпикае още в коридора, може да почука. Не е почукало само защото толкова му е културата, междудругото и аз съм го правила този номер, но или е било заключено или жената вътре е реагирала. Не е имало чак такива ситуации, но си взех бележка.
Винаги когато ходя до тоалетна се подпирам по някакъв начин на вратата ако не се заключва, особено като чуя, че навън има хора, но това момиче кой знае как я е блъснало. Ако мислиш, че това ще ти помогне, прави него, ако не, си намери някоя талолетна, която се заключва и ходи само в нея, ако трябва и в часа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e2a900335
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   (Надявам се да бъде публикувано мнението ми, не виждам лошо от казването на ситуацията каквато е.)

Мнооого кофти ситуация, каквото и да ти кажа, едва ли ще те успокой!... Знам, че сега мине-немине и спомена как са те видели се разгръща пред погледна отново. Да срамно си е! Ама е срамно защото допускаш това да те притеснява!... А те, те самите щом са толкова културни, какво ги е спряло веднага да затворят вратата? А са имали, както се зачестох в историята ти, достъчно време да ти се полюбуват!... На место да се засрамят, от нелепия момент в който и те участват :))

Виж... колко и да ти се струват възпитани, културни,
интелигентни, е правилно да ти кажа - все пак те са
мъже, които хммм... имат както се разбира от станалото и
свой фантазии!... Видяли са те, и няма да забравят какво са видяли! Странно е, как всички са се били събрали на едно място!... Наистина, егати "случайността", ще да е била... :D Едно е сигурно, когато са те видели, не са изпитали само любопитство, а и възбуда. Та ето защо са гледали повече и съсредоточено от нормално му. Ама да не ти дреме, видяли са до което няма да се докоснат :)) Ще се справиш само ако бъдеш самочувствена и уверена в себе си!... Няма да те лъжа, което са видяли, и един да бъде, ще го разгласи на другите. Винаги ги има хората от типа - клюкари!... За отрицателно време, доста хора ще научат какво се е случило, амм... повечето няма да ги касае, а други ще им е все тая! Ако се наложи, може да отречеш че се е случило подобно нещо, да кажеш, че е измислица! Единствено с видяли те, няма да се справиш лесно ;)

Ама и какво е било това момиче? Отваря изведнъж. За която спомена че също е правила така! Е отвреме на време, неволно да!... Ама не е културно. Виждаш затворена врата, етично е да почукаш, или да попиташ има ли някой там. Нали? :)) Че как иначе, врата затваря ли се без да има някой вътре?!.... Ако аз бях на мястото на момичето което е отворило, щях веднага да затворя!!! А да не говорим за преподавателя ти, за което ти е казал "до какво води нечукането на врати", това си е шега! С това, с други думи ти казва, че му е харесало каквото е видял! :D Според мен преподавателят ти, те е дигнал нарочно на "няколкото уражнения". Може би ще прояви някакви "симпатий" към теб, телесни, имай и подобни очаквания. А момчето което харесваш, макар и той да се е нагледал, поне е затворил вратата и се е опитал да те успокои. Споко не си е развалил мнението за теб.

Времето, лекува срама и неприятните моменти :) Ще видиш, и не обръщай внимание, на глупостите им, ако говорят за теб и ти се смеят са идиоти! Какво? Да не би те да не правят също, а друго.


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker