Срамежлив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срамежлив
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3604 пъти
Здравейте! (: Харесвам едно момче от моя клас, но той е леко пълен и адски срамежлив! Но пък за сметка на това има много хубави, големи, кафяви очи! явно в тази негова черта съм влюбена! Та, всички го подиграват, т. е. само момчетата от моя клас, но и момичетата му се присмиват. И ме е страх ако някога му призная, че го харесвам.. другите какво ли ще си кажат!

Сигурно и мен ще подиграват. Той постоянно ме гледа или на мен така ми се струва, и когато аз погледна към него, той ''сваля'' погледа си от мен! Винаги го питам за тъпи неща! Като например ''Имахме ли домашно? '', ''Може ли да ми дадеш една химикалка? '' и т. н. Проблемът е, че и аз съм срамежлива! Винаги момчето трябва да прави първата крачка, а не момичето! Но в наше време май момичето прави първата крачка. Мислех един път да го помоля да ми нарисува нещо, защото той е много добър в рисуването ама пак ме хвана срам! Аз не съм срамежлива, но по темата ''Любов'' съм ;д и то много! Дали някой път, когато останем насаме с него, да му кажа, че го харесвам и ако се окаже, че и той ме харесва(дано), да запазим връзката си в тайна.. докъто завършим училище! А аз съм в 9 клас! ;д Или просто да се откажа! Много искам да съм с него! Моля, дайте по един съвет! ;д

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: b26c19c934
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе какво те интересува мнението на хората!? Нали го харесваш и със сигорност той тебе също.
А ако тръгните може пък и той да бъде твоята любов и да се разбирате да бъдете дълго време заедно.
В българия е нормално да ти се подиграват за почти всичко тейче не обръщай внимание! Ако не ти се подиграват за него то ще се подиграват за друго тейче няма смисал да се притесняваш. Ако той има скайп поискаи му го и почнете да си пишете по скайпа. Или го покани у вас уш да ти помогне за някоя задача ;д... и давай на право признай си чуствата нищо не губиш ако му кажеш истената и аз съм 100% че и той испитва нещо към теб! Толкова е просто, но ти усложняваш нещата. Давай смело и не се влияй от чуждото мнение защото това е твоят живот и всичко зависи единствено и само от теб. Но не прави грешка примерно да му признаеш чуствата си, да му дадеш надежди и накрая да го зарежеш заради хорското мнение!
Момиче на 15.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 94cb35d9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке-ти за хората ли живееш? Какво те интересува мнението на хората? Ако седнеш да се съобразяваш винаги с тях няма да постигнеш нищо в този живот. Щом той е срамежлив-престраши се ти първа. Покани го на кафе или някъде на разходка. Най-много да те отреже, ако не те харесва. Но ще знаеш, че си опитала. Не може винаги да залагаш на печелившия кон.
В случай, че тръгнете-може първоначално да го правите тайно. Но после нека да е явно. Рано или късно всичко ще се научи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c1a979ec78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пука ли ти наистина какво мислят другите? Ако наистина си влюбена, отиди при него и го заговори както си трябва а не го питай за химикалки. А ако и той те харесва, какво по-хубаво те питам аз.
Ако ти се подиграват- тъпаци, не им обръщай внимание. Ти ще бъдеш щастливата, а те ще се давят в злобата си. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d683bd14aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Слушай миличка... :) Какво ти пука от мнението на другите? Да, ... с тях си през целия ден, но те ли ще живят живота ти? ! ... Те ли са изпитали чувствата които и ти! ... Аз казвам другите да си гледат тяхната си работа :) Не си длъжна да се съобразваш с присъствието на всички. Те правят ли така, сигурен съм че не? ! ... Докато ти се притесняваш, срамуваш, да му покажеш че го харесваш, те си се забавляват и правят всичко което ти не! ... Е, нима е грешка да харесваш някой? ! ;) Нека ти кажа как да се справяш с подигравките! Тия дето биха ти се подигравали, са слаби по воля, и просто си търсят с кой да е заядат! ... Какво значи това? Че е време малко да придобиеш самочувствие, и да излезеш от черупката в която си!!! Да, черупка, усещам, че си се свила, и не ти лесно да изразваш чувства, а сигурно и да общуваш.

Ама кое е което те смущава? Мнението на другите, е най-малкото нещо! ... :) вземат ли те на подбив, или на шега, ти им и дай разберат че ти е все едно какво казват ;) Как ли? Чрез широка усмивка и директен поглед. Ще видиш, това винаги действа на хората с "глупави намерения"! ... Хах, защо ли? Защото те винаги очакват, след техните думи, да виждат само слабост и сломен дух. А покажеш ли сила, е тогава ще им се отще да се занимават с теб, няма да им е интересно, нито лесно, сещаш се :))

Та... Давай, направи което искаш! :) Щом това е което ще те направи щастлива ;) Другите нека бъдат фон :D Личи се че момчето те харесва ;) И ще направиш грешка, ако не опиташ да се сближиш с него! ... Ха, момчетата ли? Ами да! ... Обикновенно е приетно мъжкия пол да прави първата крачка. Ама като момчето си мисли, че ще ти пречи, притеснява (което не е баш невъзможно, след като си срамежлива :)) или че може да го приемеш за досадник, не е ли разбираемо, защо не прави първата крачка? ! ... По-същата причина която и ти не я правиш. А и щом го упрекват, и му се "качват на главата", ще е притеснителен.

Хммм... разбира се ;) Създай този "някой път", и насаме, му кажи всичко което сега ти е трудно. Или му предложи да се видите, все имате, skype, facebook, ... колко варианта има :) Само не си слагай на душата, глупостите на другите, мисли за сърцето си и неговото желание! ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c6e1a9eab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да не ти пука за хорското мнение! Все пак това е твоят живот!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 73f47af749
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако е дебел, нормално е да му се подиграват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker