Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самота
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1781 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 и в живота ми вече няма смисъл. Родителите ми имаха собствен бизнес, ходех в частно училище, имах маркови дрехи и готино гадже. Това беше преди 2 месеца. Случи се така, че баща ми фалира и сега ще трябва да работя, нося евтини дрехи и за капак на всичко гаджето ме остави. Това лято даже няма да ходя на море. Ужас! Дори продадохме колата и сега трябва да се возя в автобуса. Не знам как ще издържа. Пиша това, за да ми дадете някакъв съвет как де се справя с това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6c289054c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тук много ще ти се подиграват, защото всички са бедняци и незнаят какво е чувството да имаш всичко и в следващият момент, да го загубиш. Когато бях на 16, нашите фалираха. Имах всичко и изведнъж се налагаше да икономисвам от някви неща. По-хубаво е въобще никога да си нямал, отколкото да си имал и да го изгубиш. Това е все едно да се родиш сляп, или да ослепееш в последствие. Второто е по-мъчително. За щастие това не е чак толкова сериозно като слепотата, просто пример. Аз вече се блъскам сама срещу живота и е трудно, но поне оценявам нещата, които винаги съм получавала на готово, без да им се радвам.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2b68bbe35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще го преживееш не е чак толкова зле, все пак имаш покрив над главата си, семейство, имаш какво да ядеш. Огледай се малко около теб-просяци, клошари, възрастни хора които ровят в коша. Тъжно е. А и да ходиш на работа и да си харчиш изработените парички е хубаво. Не бъди лигла! Покажи, че си голяма и зряла мома

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1e9b2da5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като 80% от българското население
ще се справяш. Може в момента да ти е трудно, но скоро ще си стъпите на краката.
Радвай се в известна степен, че се е случило така, защото рано или късно щеше семейството ти да те изплюе в истинския живот. Оттървала си се иначе от фалшиви и лицемерни приятелчета, радвай се!
Маркови дрехи имаш вече - не вярвам за 2 месеца да са се скапали. Носи си ги. Щом си на 19, значи си завършила. Честото.
Сега гледай да започнеш работа, да учиш нещо задочно. Подкрепяй родителите си и баща си и не им бъди в тежест. На 19 си пълнолетен човек и по закон те същност нищо не ти дължат.

Виж, ако не се беше случил фалитът на баща ти, ти щеше да останеш елементарна и повърхностна като бившите си приятели. Има неща, които са по-скъпи от лесното живуркане. Сегашният ти опит ще ти даде възможност да израстнеш, да порастнеш и да се превърнеш в самостоятелен и достоен човек.
Не съм съгласна с номер 1. Намирам, че духовната слепота, породена от живуркането на готово е по-страшна дори от самата немотия. Нямането и бедността не са порок, но глупостта - определено.

Лаура

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fc9489d191
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди силна. И помни, че не парите са всичко на света! Също и колите, дрехите и т. н. Просто най важното е да сме живи и здрави! Всичко друго е на по заден план!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ef5731db62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Как да се справиш ли? Ами както всички останали. Малцина имат твоя късмет да са се родили в богато семейство, да носят маркови дрехи, да учат в частно училище. Това че са фалирали не трябва да те отчайва. Това ще то доближи повече до обикновенните хора които може би преди не си разбирала нито пък те теб. С времето се свиква. Не е болка за умиране. А и от твоето обяснение не изглежда чак толкова лошо положението. Има хора които са с много по-малко от това което предполагам ти притежаваш!! Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6ded95b8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Случи ми се нещо подобно като при теб. Цял живот си бяхме нормално семейство нелишено от нищо. След което последва повишение на баща ми, теглене на заем, започване на сполучлив бизнес. После любящото ми и разбиращо семейство не спираха да се карат, докато не последва развода. Всеки си намери половинка. Майка ми не живееше толкова заможно, затова решиха да остана при баща ми. Макар да бях известна в училище и да имах много "приятели" бях в тотална депресия. Трябваше да понасям и златотърсачките, които преследваха баща ми. Единственото ми лекарство беше шопинга. Постоянно поръчвах някакви дрехи и обувки от чужбина, маркови, скъпи.. Гадже имах само за малко. Понеже "нямаше достоен за мен".
След 3 години завърших, отделих се от баща си. Намерих свястни приятели, започнах да следвам и продължавам, работя, макар да нямам нужда от пари, вече не съм толкова надута.. И съм щастлива с нормален живот.
Теб ще те посъветвам да си намериш хубава работа, да учиш, манията с марковите дрехи да намалее, а любовта ше дойде. Знам, че ти е гадно. Но все някога ще се почувстваш добре, преди живеех с тази надежда и ето, че се сбъдна! Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 310c90bc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Живота ти няма смисъл? ! Загубила си парите, охолството и вече няма смисъл? ! Хора, учудвате ме... Нима сте толкова вглъбени в материалното? ! Нима парите са единственото важно за вас? Осъзнайте се!
От прочетеното тук виждам единствено една лигла. Стегни се малко! На 19 си, трябва да можеш да се оправяш сама в живота! Вземи се в ръце. Излагаш се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker