Да продължаваме ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да продължаваме ли?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1877 пъти
Ние сме две момичета на 16г. Казваме се Сандра и Милена. Преди няколко седмици Сандра се запозна с едно момче, което се оказа че и преди го е виждала.
Всичко започна един път докато се прибираше от училище. Беше в автобуса, когато се качиха група момчета едното от момчета направи впечатление на Сандра и не престанаха да си обменят закачливи погледи, но нищо повече, защото той слезе от рейса. Преди 1 седмица Сандра се разхождаше в един парк когато две момчета дойдоха да се запознаят с нея и другите и приятелки. Едно от тях и беше много познато, но не беше сигурна от къде. Нека го наричаме Алекс. Те бяха с други момчета и Сандра и нейните приятелки се присъединиха към тях. Започнаха да си говорят и накрая когато тръгнаха Сандра му поиска facebook-a. Когато се прибра и го намери, той започна да и пише и предложи другият път когато се съберат да ги викнат. Той и каза, че тя му била много познава и накрая двамат разбраха, че са се видяли в рейса преди няколко седмици. (това е било момчето, с което са се гледали). След няколко дена писане, Алекс я покани на среща. Видяха се и всичко мина добре, въпреки че имаше някои моменти, в които не знаеха какво да си кажат. След срещата той не и писа. (а всички знаем че след среща или ще и пише/звънне, или значи нещо е куцало). Тя му писа, но явно той не е разбрал. След няколко дена той ми писа, че не съм се била сетила за него(нещо от тоя сорт). Тя му каза, че му е писала, но той както каза не е разбрал. Запознаха отново да си пишат, той няколко пъти намекваше да се видят, но той никога не започваше да пише нещо само ако Сандра го питаше нещо, и винаги спираше по-средата на чата. Всяка тема беше измислена от нея и по всякакъв начин тя се опитваше да разчупи обстановката. И вчера той отново спря да пише точно по-средата на разговора, тя го попита дали и се сърди за нещо, но той така и не е отговорил още. Кажете има ли смисъл според вас да продължава да се занимава с него и ако да какво да направи? :)))


Историята на Милена е следната: Имаше едно момче, което ще наречем Крис. Той постоянно пишеше на Милена и се опитваше да я свали с някакви изтъркани лафове и това в продължение на 8 месеца. На скоро той пак и писа(след пауза от няколко месеца). Започнаха пак да си пишат често, но той продължаваше да се държи като най-големият сваляч. Един ден той спомена на Милена за един неков приятел, който ще наречем Иво. Бил я харесал и някакви такива. Милена реши да пише на въпросното момче от чисто любопитсво. С времето те запознаха да си пишат всеки ден с часове наред. Оказа се че Иво и Крис са много добри приятели с още едно момче, с което Милена си пишеше - Тони. Наскоро имаше концерт и Милена предложи на момчета да отидат заедно. Първоначално дойдоха само Крис и Тони, а после и Иво. Тъй като имаше голяма тълпа
Милена едва се намери с момчетата. Иво подаде ръка без да каже нищо и след това просто си тръгна. Приятелката седеше и не знаеше какво да каже, това беше една от най-тъпите постъпки, които беше виждала. Вечерта и трите момчета и писаха, за да и се извинят за това недоразомение, най-вече Иво. По всякакъв начин се опитваше да и обясни като изполваше като предтекст, че са бързали и затова тръгнал така без каже нищо. Н анего му се искало, да продължи да си пише с неяи така и стана, но тя не бе забравила постъпката му. Колкото повече време минаваше, толкова повече време минаваше. Седяха до 1, 2 през нощта чатейки си. Но Крис се опитваше по всякакъв начин да ги настрои един срещу друг-преправяшее хронологии, казваше на Милена, че Тони и Иво са я обиждали и т. н. Накрая се разбра, че Крис си измисля всичко(причината все още не е ясна), и че Иво мисли Милена за много забавна и иска да се видят. Напоследък тя и той си пишат постоянно, някакви закачливи неща, но той все го обръща на нещо по-перверзно, казвайки че тази страна на Милена повече му харесва. Тя се чуди защо той изобщо той иска да се видят, дали заради истинското и "аз" или заради неговите фантазии за нея. Другото което я притеснявва е че постоянно тя дава темите в един разговор и до голяма степен ги развива и има чувството, че всякаш ако тя не му пише нещо той няма да знае какво да напише, каже(все едно няма какво да си кажат). След два дни те ще се видят, но Милена не знае дали да отиде, защото Крис продължава как тя е дебела, грозна и така и му пълни главата с глупости и нея я е страх, че Иво може да не я хареса. (той твърди че не е видял добре на концерта). Ако може да дадете съвет дали да излезе с него и какво да направи с него и приятеля му който я обижда постоянно. Сандра и Милена :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker