Направих го с брат му... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Направих го с брат му...
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 14639 пъти
И така... Не знам откаде да започна... На 16 съм, а приятелят ми е на 17... С него ходим вече почти от година... Има брат който е на 19 и е... Абе сештате се... Готин... Веднъж бяхме в тях и аз казах че отивам до тоалетната но всъшност.. Отидох до стаята на брат му... Вратата беше леко отворена затова си позволих да го погледна за един момент и тогава той се обърна към мен и съшо ме видя... Аз се отдръпнах от вратата и отидох в стаята на приятеля ми... Легнахме а леглото и започнахме да се натискаме... Изведнъж брат му влезе, ха аз бях по сутиен... Гаджето ми му каза веднага да излезе и двамата отидоха да си говорят нешо отвън..

През това време аз се облякох и малко по късно си тръгнах, като когато излизах брат му не отделяше погледа си от мен.. Гаджето ми ме закара в нас, но усетих, че е ядосан... Прибрах се и казах на една фр. какво е станало, а те каза че това не значи нишо... Аз се съгласих но вечерта брат му ми писа нешо от сорта на "брат ми не те заслужава"... аз не отговорих нишо и след около час пак ми писа.. "нишо ли няма да кажеш"Аз му казах че няма какво да му кажа и след малко миписа че трябва някой ден да се видим само двамата за да си поговорим... аз се съгласих и след 2 дни излязохме... Усетих как започна да ме сваля но ми беше приятно.. Седнахме на кафе и той продължаваше да флиртува... Опита се да ме опипва, но аз го отблъснах и започнах да се смея... той ме погледна право в очите и бавно започна да се доближава към мен... тогава ме зелуна и аз отвърнах... станахме от кафето и отидохме в негови приятели... там.. спах с него и ми хареса, но сега ме е страх да не каже на брат си зашото наистина го обичам и чак сега осъзнах че съм допуснала огромна грешка... приятелите му съшо разбраха... какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 94fefdb344
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли какво е страшното в случая? Че ти ще станеш повод тези хора повече никога да не си проговорят най-вероятно. А са братя. И това всичко само за да си начешеш... крастата. Питаш какво да правиш? Отговора ми е ясен-да се разкараш и от двамата. И за напред преди да започнеш да се срещаш с други момчета първо се научи да не изневеряваш... ако можеш естествено.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c071f98e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хак ти е! Като ти е толкова акъла, сега се надявам да си обереш последствията. Просто не се прави така - надявам се тази ситуация да ти остане като една много голяма обица на ухото. Ако не искаш да си с някой, разделяте се. Ако искаш да си с някой - не му шаваш. Толкоз.

bile

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 29d6ee01fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нищо няма да правиш. Каквото ще става, ще става. Няма как да върнеш времето на зад. Може само да отричаш и повече нищо да не правиш с големия брат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 535981af72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Голяма грешка си направила. Съветвам те сама да го кажеш на гаджето си и да го помолиш да ти прости. Ако ти не му кажеш той ще го разбере от брат си или от приятелите му. Знам, че не е лесно да признаеш изневяра на някой който обичаш. И аз съм била в сходна ситуация и затова знам, че е по-добре да го разбере от теб.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 322c64899e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти, изобщо не държиш на брат my (за по малкия говоря), голямо щранче си, а флиртува опипва ме, целуна ме и ти готова легнала си с него. Няма да те съветвам какво да правиш да си мислила преди да се впуснеш в играта. На приятеля ти няма да му стане никак хубаво, постави се на негово място, много бързо си го заменила, а не трябва да е така. А относно този с който си спала да не мислиш че те харесва искал е само да ти го мушне, да си направи кефа, и после ти ще страдаш. Мисли преди да действаш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 28262b3424
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Постъпила си отвратително... ясно ти е и без да ти го казвам аз. Искам да ти задам въпрос - как разбра, че го обичаш, чак след като преспа с брат му? Беше ти интересно да видиш какво е да си с друг и не ти хареса ли? Когато приятеля ти разбере ще го заболи много и има защо. Още повече, че му е брат... още нещо- Беше ли нужно да го правиш, не се ли замисли за момент за последствията и за това какво причиняваш на това момче, което УЖ толкова обичаш?

След като си го направила веднъж, задължително ще има втори... и трети без значение дали ще е брат му, някой твой приятел, негов приятел (има и изключения, разбира се, но сякаш ти не си сред тях. Може и да греша, естествено, не те познавам лично) По-добре прекратете сега, от колкото да отлагате и да се наранявате все повече и повече, докато накрая спрете да си говорите (след като скъсате). Изневярата е гнусно нещо... седиш си и боли, боли много. Поне да беше пила, да се оправдаеш, че не знаеш какво правиш, въпреки че алкохола, за мен, не е извинение, но да кажем, че пред приятеля ти щеше да мине... толкова от мен, помисли си :)
Сиво

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ddc6c586ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Еми явно си пред свършен факт -_- Чудно ми е защо си го направила като си обичаш приятеля?? Но ако брат му с който си спала държи на теб дори и да не сте се опознали много а само да сте.. спали.. може би ако иска да не наранява по малкия си брат няма да му го каже ;'(

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2f8d4343ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма какво да те е страх, ти си се родила такава - безсрамна и безстрашна :)) Безумна му казват, по-точно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 388421a9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Тва трябва да е измислена история. Мацката е ясно че е к***оляк, но брат така да прецака брат си е много трудно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 583fbbcee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гнусотия. Що за човек си бе? Поне да беше го направила с някой хамалин..., но с брат му. Тези хора ще се скарат жестоко, след като само заради сутиенчето ти е имало спречкване. Ще се хванат за гушите и това е. Не разчитай на примирие. Боже, боже. Аз на 19 и едва сега легнах с момче, а ти на 16... да приемем, че е нормално, но противно на консерватизма ми...? Моят приетял така са се карали с близнака си ( не за жена), че направо са щели да се избият. Една година не са си говорили, а сега когато си говорят, сякаш са по - чужди и от планината с Мохамед. Ти си една извратена жена. Изневяра... само да си начешеш... И от написаното ясно разбирам, че не си била девствена, а си само на 16. Виж какви глупости вършиш сега, а за напред...? Съвет - не търси. Просто ги събери двамата и им се извини, защото ти си едно гнусно човеченце.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d877e27c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Ужас ! Замисли се какво ще стане когато приятелят ти разбере. Колко ли ще страда ?! Кажи му истината. После си понеси последствията. Доста глупаво си постъпила. Щом си го обичала защо си му изневерила и то точно с брат му. Това момче много ще го заболи. Извини му се. После си тръгни за да не го нараняваш повече. Ако те обича истински ще се върне, може да ти даде още един шанс. Ти трябва да се замислиш дали държиш на него и дали го обичаш истински. Съмнявам се защото изневярата си е гадно нещо, а ти си му причинила тази болка. Не се ли замисли за миг поне какво ще стане после? Защо тогава не си каза, че обичаш приятеля си, ами след това. Направи го с брат му, а какво ще стане между тях двамата. Кажи му истината, извини се и си тръгни.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 29df80a1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   На 16 години да правиш секс ти си лида!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2df031b29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Постъпила си необмислено. Недей да говориш с никого от тях. Просто напусни по-малкия брат. Недей да повтаряш тази грешка никога повече. Оставам с впечатление, че който ти хареса малко и те се обади, може да ти го накове после. Недей така, момиче, опомни се. Дори за 16 годишна е малко глуповата постъпка. Как ще се почувстваш, ако има сестра, с която си отрасла и сте делили всичко, и един ден тя се наниже на приятеля ти? От друга страна, колкото повече чета историята ти, толкова повече ми става ясно, че това може би е станало със съгласието на гаджето ти - просто те е изпитал що за стока си. И може би големия брат му у казал - к.. ве е, дай да го пробвам и ще видиш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 29d6ee01fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравейте! Май никой не схваща целта на всичко писано тук. Целта не е дайте убийте ме с камъни, защото съм грешница, а помогнете, направих грешка и се осъзнах. Как да постъпя от тук нататък. Да поясня не съм авторката, защото в началото така прозвуча номер 3 съм. Обръщам се към номер 15: Ти в кой век живееш, рядко ще намериш момиче на тази възраст което да не е спало с момче поне веднъж. Когато авторката се ожени и си има семейство ще си помисли, че е можело да намали броя на мъжете с които е била или направо да ги е пропуснала всичките, но това си е част от живота. Правим грешки, но важното е как да не ги повтаряме. Затова пишете и не каква е а как да избегне друг път подобна грешка.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: b4be2ccdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Ох леле кофти ситуация, аз се притеснявах, че съм имала странен сън със същия сценарий, но добре че си беше на сън само. Мойто момиче ако бях на твое място колкото и да го обичам бих се оттеглила колко пък да го обичаш след като се е стигнало до там. Да не подценяваме лошия характер на някой хора и ако по-големия брат или някой от приятелите му са гадна порода биха те дори изнудвали с това което знаят за да задоволиш и тях. Не позволявай подобни неща.
П. С. И да не забравяме, че всеки прави грешки, хубаво е да се осъзнават и да се избягва повтарянето им. Не съдете строго няма безгрешни хора, никога не се знае утре как ще ви завърти живота и в каква ситуация ще попаднете. извинявам се за правописните грешки и пунктуационните също.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 дни
hash: a99f5ea5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Да се научиш да пишеш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker