Огън ме изгаря и душата ми плаче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Огън ме изгаря и душата ми плаче!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2244 пъти
Аз съм момиче на 16 години, от малък град. Имам си четири приятелки с мен ставаме пет в група. Три от тях си имат приятели и 3-те са на моите години, другата си няма и до днес си стояхме двете докато другите са с гаджетата си.. Тя е пълничка иначе с много красиво лице, аз съм по-слаба от нея, но тя е малко по-Не срамежлива от мен. Аз съм трагичен случай мн съм притеснителна иначе се глася, не съм се изоставила. Днес едни нейни познати я оредиха с едно момче и от днес съм Сама! Чувставм се подтисната, защото до днес никога през живота си не съм имала гадже и предполагам човек който да ме харесва.. Никога не съм усещала любов нито съм се целувала и т. н.. Ще си кажете - Момиче не е нормално много си голяма трябва да си имаш приятел вече.. Тази мисъл ме сасипва, чувствам се маловажна и нежелана.. Аз ли съм най-големия изрод, че никой не ме харесва?? Пред приятелките ми се усмихвам, но вътрешно сърцето ми изгаря искам и аз да видя какво е да си обичат, искам да усещам пеперуди в стомаха, влюбих се в едно момче, но се оказа невъзможна любов... Живота ми е трагедия, приятелките ми си имат мн познати аз никой само на тях разчитам, толкова съм нещастна! Веднъж едно момиче като се запознах ми каза - Мислех те за по-различна, а ти се оказа коренно различна-толкова си усмихната и забавна! Дали и това ми строго излъчване отблъсква момчета или просто не ме харесват незнам, но ще умра! Самонаказвам се не ям с дни и само плача сама и затворена в стаята ми! Мисля, че защото съм грозна и дебела не ме харесват или защото съм смотла..! Помощ искам да ме няма от този свят, без любов не си струва да живея..! Благодаря..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: cb5ce88c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей
Аз съм момче на 19 : ) и честно казано до сега съм имал само една връзка ( кратка ) не се притеснявай всичко си идва на мястото не избързвай в връзките... по-добре една, но вечна от колкото 100 ама дето само вътрешно те раняват. Вярно хубаво е с гадже но пък не си струва заради едното момче/момиче да си тровиш психиката в повечето случаи както чух в една песен " любовта е кучка"(извинявам се за израза) за това просто излизай си и не се притеснявай че нямаш приятел всичко ще си дойде на мястото някои ден.
И недей веднага " без любов не си струва да живея "
това е лесния начин... я помисли така колко хора освен себе си ще нараниш
Малко си вдигни самочувствието и с усмивка напред неги върти тея мъжки като кърпички намери си един обичаите се и така... но не избързвай
Аиде късмет
sPinneR^^

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 67323aa8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По добре изчакай и аз дълго време си нямах гадже и се хвърлих на първия който ми предложи той се оказа тъпак с извинение после се запознах с друго момче и с него сме си супер

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1c9a3f5c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблема ти е че си притеснителна и си личи. Как очакваш едно момче да те хареса при положение че ще разбере че си срамежлива и така нищо няма да се получи? ! Излизай по-често с приятелките си, чрез тях се запознавай с други хора. Бавно, по бавно ще преодолееш срама стига да си позитивна и да вярваш в това. Усмихвай се, в животът има много по-лоши неща от това да не си хванеш приятел. Има хора над 20 години които не са имали, но не се отказват от живота. Ти защо го правиш? Така ли мислиш че ще оправиш нещата? ! Седни учи да бъдеш в по-хубава среда. Да ти нарасте самочувствието. Не имитирай приятелките си, бъди различна от тях, но бъди с тях! Общувай възможно най-много. Не се затваряй вътрешно в себе си! Психолози твърдят че когато се запознаваш с друг човек за миг е нужно да помислиш че си повече от него, дори и да не е така. Не, не го мисли! Само за миг. Ще видиш че самочувствието. :*-]



Logic girl *

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f52a81841c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, аз преди 10 години, , когато бях колкото теб също си правех подобни равносметки, че не съм била целувана, не съм била обичана от мъж, не съм правиа един кое си което другите правят...
Ще ти кажа, че нямаш повод да се притеняваш. Ще дойде време, когато ще имаш по няколко гаджета на веднъж и ще имаш всичко. Остави твоите приятелки да са си с гаджетата, съвсем скоро някоя от тях ще скъса с нейното и ще се върне при теб за да ти се оплаква от него.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9f5eda4b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, мила да ти кажа и аз съм горе долу същото положение като теб, само че по стечение на обстоятелствата аз и приятелки си нямам само седя и депресирам. Приятел също нямам и може да се каже, че не съм имала, не съм грозна поне хората не ме намират за грозна, но не знам защо момчетата не искат да имат нещо повече от приятелство с мен. Не се отчайвай още си на 16 като станеш като мен на 20 със сигурност ще си си намерила приятел :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 95ddb0908e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, има време, не бързай. Даже, когато е по-късно е по-добре. Разбира се, не прекалено късно. Ще си дойдат нещата от само себе си. Не се притеснявай и не завиждай на другите за връзките им, защото те може да не са пълноценни, да ни знаеш проблемите им, да ги натоварват, а не да ги правят щастливи и изобщо нещата отстрани изглеждат по съвсем друг начин.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 51f7c064f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Я горе главата и да не ти пука! Аз съм станал на 18 и също не съм имал приятелка ама какво да направя. Нямам намерение да сядам да рева (както се казва има и по- важни неща от това да седна да рева). Гледам си даскалото, изпитите и т. н. Всяко нещо с времето си. При едни по- рано при други по- късно и това е.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 91b6cf7b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм момиче на 17 и не съм имала приятел и не съм се целувала а съм на 17 смятай... и на мен ми казват, че съм хубава обаче не знам защо не съм имала приятел и мойте приятелки си имат приятели само аз седя сама.. може би съм обречена да съм сама..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker