Отношението на приятелите му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отношението на приятелите му
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1677 пъти
Моята история е следната:
Ходя с едно момче от около 2 месеца, приблизително. Още докато се опознавахме в началото ми стана ясно, че е много близък с приятелите си и те са част от него самия. Тоест трябваше да се разбирам с тях на всяка цена, тъй като в противен случай вероятността да се разделим беше 98 процента. (груби сметки, както се казва)

По неговото описание за тяхната дружина от 12 човека (с него, общо), аз си мислех, че е абсурдно да се разбирам с тях. И знам защо така си мислех. От деца са заедно, правели са какви ли не бели заедно, от един квартал са. В тийнейджърските години са се запознали с полицаите отблизо, не е като да не са прекарвали някой и друг час (или ден) в ареста, не е като да нямат досиета, не е като да не пият, не е като да не се пият, от време на време вандализма им е пръв приятел, доколкото чувах разговорите им по телефона използваха вулгарни изрази и... Не знам, мислех си, че няма как да се впиша при тях. А приятелят ми си е много добре момче като е с мен та се чудих как така е в такава компания.

Само че като се запознах с момчетата всякакви представи за тях рухнаха. Те се държат съвсем като моя приятел, когато с мен, което направо ме шокира. Правим каквото аз искам: ходи ми се на дискотека, отиваме; разхожда ми се из парка, отиваме; искам на пикник, организираме се за 2 часа и сме в някоя гора; ходи ми се на море, веднага отпътуваме... Абе някакви такива, всички се съобразяват с мен. Отварят ми вратата дори. Когато искам да си купя нещо от магазина, а той е на 5 крачки, примерно, някой от тях отива, не е като да трябва аз да ходя. Чувствам се като кралица. Просто... всички сякаш са там, за да ми служат.

А това ми е изключително странно, защото те не са такива. Поне доколкото знам от него. Питах приятеля си защо всички се отнасят толкова мило към мен, а той отговори, че няма как иначе да се държат в компанията на момиче и след като съм негова приятелка, то те трябвало да се отнасят към мен като че ли съм с тях от древни времена, тоест от детството.

Ама аз не знам какво да си мисля. Много е странно! Не се оплаквам и не искам, примерно, да ги обирам от земята като се напият, но ми се струва, че всичко това е някаква ужасна постановка, която не знам колко дълго ще продължи.

Какво мислите вие? Не знам какво искам от вас, просто дайте някакво мнение, какво ви хрумва като четете историята ми? Аз съм малко объркана. Мислех, че ще продължи 1-2 седмици този парад, а той вече ще стане почти двумесечен.

П.П. Аз съм на 17, приятелят ми е на 18, а останалите са между 17 и 20-годишни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 277f570e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да разбера от какво имаш нужда? Те са приятели на гаджето ти и за това се държат добре с теб. Това е, няма никакви ''постановки''. Радвай се че той има такива приятели. Все по тъпи истории публикувате..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c29a9225e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да имат тайни надежди за групов секс. :D

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: de419a40a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добро утро, моето момиче. ;д Приятели са на гаджето ти.. Нормално е да се държат така. С мен винаги е било така, но не съм се възползвала ЧАК толкова. ;д Поведението им е нормално, не се безпокой. ;д Това е. Радвай! : )
~yCMuxHaTa

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fcc765ccc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами няма нищо де, после ще те опъват на смени, ти си тяхната кралица и трябва да се грижиш за тях....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker