Дали да го направя или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали да го направя или не?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2272 пъти
Здравейте!
Искам да попитам следния въпрос: Да го направя, или не? Аз съм момиче. Добре развита съм. Не съм малка. Като се има предвид анонимността, която сайта предлага, ще си позволя да споделя, че често съм възбудена. Причината е един млад, не знам мъж или момче, по-скоро мъж, на двадесет години е. Още едно доказателство, че не съм малка. Кой двадесет годишен би харесвал дете?
Всичко започна преди няколко месеца, когато се запознахме. Беше в един сайт. Сега, знам, че сайтовете не са бъкани със свестни хора, съгласна съм. Обаче той ме хареса, аз него също. От време на време си пишем, гледаме се на камерата и така... Той ми каза, че след като му започне семестъра, ще дойде да ме види. Ние сме на около 400 километра разстояние.
Дотук историята е типична класика, но още по-класическото предстои.
Наскоро ми каза, че съм била специална. Думи, на които не вярвам. Логичният въпрос ще е защо не вярвам. Ами в интерес на истината е женкар. Да, казвам го с право. Знам, че просто иска да ме използва, за да ме запише в тефтера си с мацки. Но аз не искам това. Ходи по градовете, както, ако поискам, ще дойде и при мен. За единия секс. Не го искам по този начин.
Преди седмица или две ми го демонстрира дори. Беше в Димитровград за няколко дни, направи каквото е искал, след което заряза момичето. Тя, горката, е хлътнала. Вероятно му се моли, но това мен не ме интересува.
Искаше ми се, а най-вероятно ще го попитам, дали мисли за мен всяка вечер, докато се сношава с някое друго момиче. Отговорът го знам, просто искам да остане в неловко положение.
Относно половият ми акт. Той не знае, че съм девствена. Не ме е питал и не е разбрал. Не ме е страх. Болката няма да е голяма, познавам тялото си. Просто не искам да е с човек, за когото все още не ми пука и, който ще ме зареже на втората седмица.
Защо да му давам тялото си, когато не очаквам нищо в замяна?
Харесвам го, искам го, но това, че не се задържа с момиче и вероятно не знае какво е да обичаш... просто факта ме убива...
Въпросът ми е следния:
Когато искаш, означава ли да направиш, или зависи от ситуацията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: eefdf13a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, не се занимавай. Не си пишеш годинките, но съм сигурна, че си поредната 13-14 годишна. Кой би харесал дете ли? Ами всеки педофил за начало. Има хора, които си падат по 7-годишни. Точно в нета ще ги намери всеки.
Гледай си училището

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9ef627691e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора:
Искам да кажа, че съм на 16 години. Чети между редовете! Никога не ме е склонявал да правя нещо против волята си, не съм се събличала, най-важното, защото не искам. Изрично ми каза, че той иска, а аз ако не искам, следователно и няма да се случи нищо.
Разграничавай взаимното желание от склоняване и прочее. Ако не си си направил/а извода, че почти е невъзможно едно дете на цитирам: 13-14 години, да пише грамотно и да спазва правилата на езика, проблема е личен.
Благодаря за коментара ти!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8849f1d388
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   авторке, малка си, не не години а на акъл, нищо лично, той е курвар, така да кажа, трябва му време и някоя зряла жена, че да се промени, това няма да си ти, може да те е омаял, но това е с 1 цел, ако постигне целта си ще изгуби интерес към тебе и ще те захвърли, ако не му пуснеш като се видите също ще изгуби интерес. Ако те харесваше и иска да е с тебе нямаше да ходи от град на град да се ч**а с разни тинейджърки по сайтовете, намери си някое свястно момче, придобии малко опит, първият път не е идеален, колкото повече практика има толкова по добре за тебе, ако избереш да правиш секс с него ще бъде само веднъж, колкото да отбележеш, че си си изгубила девствеността, умната
Аз за първи път го направих на 18 с 20 годишен, двамата девствени и неопитни, но да знаеш сега какво е... по хубаво чувство няма
Трябва ти сериозно момче, а не някое което иска да мине поне по няколко от всеки бг град и да си отбелязва на картата :D

Ж20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: eefdf13a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, грамотното писане няма да те спаси от нежелана бременност.
Като си на 16 си достатачно голяма да си блъскаш главата с някакъв 20 г. джигит, ползвай кондом обаче, всичко друго ще го преодолееш с малко рев, но ако надуеш корема, животът ти ще свърши преди да е започнал.
Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5fe2327f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Просто не искам да е с човек, за когото все още не ми пука и, който ще ме зареже на втората седмица. "
Виж, ти не искаш. Реално не искаш. Може и да има привличане, но у себе си знаеш, че той не е човекът. Знаеш какво ще се случи и че не го желаеш по този начин. Това, което се опитвам да кажа, е: в момента може и да изпитваш някакъв порив за това, ти сама призна, че често си възбудена. Може да се каже, че е от възрастта. Това, което не си получила досега, инстинктивно го търсиш и искаш. Но, според мен, той не е човекът, който трябва да ти го даде. Дори и да го направите, няма да го има онова чувство на задоволеност, облекчение. Не говоря физически, а душевно. Просто защото не е правилно да захвърляш девствеността си в едно увлечение, още по-малко с такъв женкар. Сега, в случай, че кажеш, че не е просто увлечение, помисли - какво ще се случи, след като го направите? Как ще се чувстваш ти? Удовлетворена ли ще си от ситуацията? Вярвам, че сама можеш да си отговориш на този въпрос, защото ти знаеш отговора.

О, и относно:
"Ако не си си направил/а извода, че почти е невъзможно едно дете на цитирам: 13-14 години, да пише грамотно и да спазва правилата на езика, проблема е личен."
Не, не е почти невъзможно. :) И ти все още допускаш някои грешки, но това не е от значение. Просто... И малките можеш да пишем грамотно. [И извини моите, моля, ако съм допуснала такива. Не ми се занимаваше да препрочитам какво съм написала - на един дъх е. :P]

Успех!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 68a1e4267a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм малка, ама нямам грешки в правописа! С изключение!
10 години!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: da78a9afd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма смисъл да изгубиш девствеността си с женкар, който 100% няма чувства към теб! Изчакай точният човек. Не си струва!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker