Какво означава ,,Обичам те по мой си начин“ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво означава ,,Обичам те по мой си начин“
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3453 пъти
Здравейте! Пиша тук, защото не знам към кого вече да се обърна. Момиче съм на 16 години от малък град. Преди 3 месеца се запознах с една доста симпатична личност на 24 години от моя град. И преди сме се виждали с него, но тогава бях малка и въобще не ме е заглеждал. ТА... преди 3 месеца започнахме да излизаме, и почти всяка вечер се събираме в някой общ познат. Първата седмица се държахме съвсем приятелски, но втората вече започна да показва нежност към мен. И аз както съм си влюбчива му отвърнах и така на третата седмица си легнахме. Знам, че е грешка, но той е толкова чаровен, че мислех, че ако му откажа повече няма да ме потърси :(... Всъщност той дори го каза де... както и да е... след това спахме още няколко пъти, една вечер се събрахме у тях: аз, той, двама негови приятели и моя приятелка. Той ми каза, че иска да е с мен, че само аз го интересувам, че ще убие някого ако се излигави с мен. В този момент тръпката в мен се засили. Реших, че това е човека, с когото искам да бъда. Мина се седмица и научих, че той е започнал да се занимава с друго момиче. Много плаках... Научих му паролата във фейсбук, видях че и е писал доста мили думи и реших да се отдръпна, въпреки че ме боли. След няколко дни се засякохме, той дойде при мен, каза ми че тя не значела нищо за него, че се лигавела, че не иска вече да се занимава с нея. Тогава сърцето ми трепна и помислих, че има надежда за мен. Да, ама не! Събирахме се с още няколко човека и пиехме, докато една вечер той не се напи и каза, че отново са се събрали и че е влюбен в нея. Много гадно ми стана. След това пак се разделиха и случайно се засякохме чрез общи приятели. Аз се държах студено с него, а той ми каза, , Обичам те по мой си начин, мисля че съм ти го доказал". Аз си замълчах. Една вечер много се напихме и понеже аз нямаше как да се прибера, понеже живея в крайната част на града, а и нямах пари за такси той ми предложи да спя у тях. Съгласих се и станаха там някои работи, след които аз още повече се привързах към него. След няколко дни му влязох във фейсбука и видях, че отново са се събрали. Откачих... Видях, че си е писал и с други момичета и копирах един чат и го пратих на неговата. Тя откачи и го остави. Той отново ме потърси. Видяхме се и той ме попита какво изпитвам към него. Как можех да му кажа, че го обичам? Как можех да си излея душата пред някого, за когото не му пука за мен? Тогава аз му казах "Обичам те по мой си начин" и той ми каза и аз така :) И така до ден днешен се обичаме по наши си начини, от време на време спим и двамата сме сами, но аз си го обичам не само по мой си начин... моля ви дайте ми съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7dd0e7706b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мила. Била съм в почти същата ситуация като теб. Знам, че сега ти е много гадно. Искаш да си с него, плачеш, страдаш по него. Постоянно ти е в мислите. Ако не си с него мислиш къде е. Дали е пак с друга или просто с приятели, на работа и т. н. Знай, че ще мине време, но може и да не е малко, но ще го преживееш. Знам, че звучи изтъркано и ще си кажеш "всички казват, че с времето минава, но на мен не". Повярвай ще мине! Не мога да ти кажа какво означава "обичам те по мой си начин", защото и аз тогава не го разбра и при мен беше подобен случая. Само те си знаят. Но щом не са до нас, едва ли тяхното "Обичам те" е истинско.
Едно ще ти кажа ГОРЕ ГЛАВАТА. Знам, боли те. Но на теб след време ще ти мине и него ще го боли дали от теб, или от друга.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 80fab17ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Обичам те по мой си начин" най-общо означава: "Не те обичам, не както ти мен. / Не съм готов да се обвържа с теб. / Не ми е зле с теб, но не виждам, не чувствам да имаме шанс. "
Като цяло от историята ти разбирам, че си с момче, което не те приема сериозно. По разни причини - не си му тръпка, смята, че си доста малка и не му се занимава, животът го иска много, т. е. - търси различни връзки и не е влюбен още, за да спре да изпитва потребност от хойкането.
Разбирам, че ти е запалил искрата с разни мили и закрилнически изявления, но мъжете често си говорят ей-така, за момента. На следващата сутрин или не помнят какво са казали, или просто искат да направят добро впечатление, да завъртят нечия главица ;).
Успокой се - ще дойде друг, по-добър от този. Ще те научи да вярваш на думи, доказани с действия. Ще е до теб, а не в интернет. Ще му е достатъчно да го погледнеш и ще забравя всяка друга.
Животът е пред теб, а днес е Рождество! :) Пожелай си нещо и вярвай, че ще се сбъдне! :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fa5c9d2093
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   мила, аз ще ти кажа как той те обича-той те обича по начина по който обича и другите момичета с които спи. съжалявам, но това е истината. А в истинския смисъл-само ти го обичаш, без той тебе. аз съм на 18-само 2 години по-голяма от тебе, но съм разбрала как действат мъжете. и аз съм минала през това за което пишеш. ако един истински влюбен мъж те обича, той и небето ще смъкне за да ти го докаже, а не да късате защото си имал друга, и после се събирате и всичко на ново- късане събиране... според мен, понеже си на 16, той си мисли че си малка, и не оценява изобщо чувствата ти. което значи, че хич не те и заслужава! моето гадже, което е на 23 години, ме намерил случайно в един сайт за дрехи, взел ми номера, търсил ме чрез негови приятели в моя град за да разбере коя съм точно, дошъл с колата си и ме изчакал да изляза от даскало, та още повече ме харесал като ме видял, и почнал да ми се обажда. и това става в рамките на 2 месеца. направо човека целият град е обърнал, и то нито сме говорили, нито знам за него изобщо. И сега какво очакваш- сваля ми едва ли не звезди от небето! Е на това му викам аз истинско желание! И това е съвсем реално! Не вярвах, че и на мен ще ми се случи истинска любов, но ето- след доооооооооста провали с идиоти като твоя, просто се предадох, и оставих нещата сами да се наредят. и повярвай ми, точно когато си казах ''край, вече спирам да търся, за да намеря'' (дори на статус го бях написала затова го помня), та 1 месец след това срещам сегашното си гадже. Недей да си хабиш младостта за идиот като този! намери момче, което истински да те бича и заслужава, или го остави то да те намери. успех!

FallenAngel913

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5204c1bddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми обръщай резбата и стани лесбийка по малко мъка ще има в цялата работа.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b5e58ee85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чета историята и не спирам да се чудя, честно! Глупава ли си, че не виждаш, че тоя батко само те използва за секс (и ти му се връзваш).. сигурно, ще се оправдаеш, че си лудо влюбена, дъра-бъра, булшит! Вие знаете ли въобще к'во е любов? Била си влюбчива.. няма лошо, на твоята възраст хормоните яко бушуват и хлътваш постоянно в някой... на почти всеки му се е случвало.. Да не говорим за възрастовата разлика. Той, едва ли не, е мъж за женене, а ти.. още тийнейджърка! А за пиенето - да не си алкохоличка? Знаеш ли колко е вредно!? Дете на 16 години си бе, ма*ка му стара! И баща ми, който обича да си подпийва, не пие толкова като теб.. а според разказа, явно се еб*ш повече и от магистралките!

Вземи се стегни!!! Заеби го тоя, ясно е че не те заслужава, спри да пиеш и да си развяваш п**ката насам-натам, само, за да спечелиш някой мъж... бъди с някой, който ще те цени и няма да е с теб само заради секса... И се научи да се цениш самата ти!
Аре със здраве!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7be6578995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей!
Когато бях на твоите години и към мен се държаха по този начин. Имах едно гадже, което постоянно пишеше на другите момичета и аз му разбирах паролите и виждах всичко. Прощавах, но като че ли нещо в мен се пречупи и след няколко месеца го оставих. Уж беше наранен, но според мен не му пукаше. Изневеряваше ми и т. н., лепна ми гонорея.
Може би трябва да минеш през това и да го осъзнаеш, но едно знай - никога не давай на хората да се държат така с теб. Тези, които имат истински чувства към теб няма да те оставят за глупости.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker