Всички ме обиждат ! :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички ме обиждат ! :(
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3010 пъти
Здравейте аз съм момче на 15 години още от малък всички ме обиждат, че съм гей, педал и т н само защото не съм като другите момчета.. смисъл не псувам, не обичам да се бия, не пия, не се правя на газар и т н. Какво да правя не се издържа вече с толкова много ХЕЙТЪРИ ;(. Дори днеска на нова година успяха да ми скапят настроението ПИСНА МИ! Всички казват, , да не ти пука, , но как като всички те хейтват дори хора, които не те познават? Други казват, , трябва да имаш самочувствие и да не ти пука от хора под нивото ти '' трети казват '' те ти завиждат и т н '' защо на мен защо аз трябва да го търпя това? Заради тези хора вече дори не ми се излиза от нас, а родителите ми ме питат защо как да обясня? Моля ви дайте ми някакъв съвет, помогнете ми. Чувствам се ужасно :(!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: c780dda143
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не им обръщай внимание или намери нещо с което и ти да им се подиграваш предполагам че нямят кой знае колко добри оценкиии така че...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b9ba01c8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Без да се обиждаш, ама само защото не пиеш и не се биеш, няма как да те нарочат за гей. Много мъже не пием и не се бием, пък никой не ни мисли за педали:) Може би гласът ти, маниерите ти, облеклото ти говорят за нещо педалско, сериозно се замисли върху думите ми и гледай да коригираш "слабият" елемент:) Успех!
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c1678a2fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Предполагам, веднъж попаднал ли си в такава ситуация, трудно ще се излезе, ако въобще излезеш. Моя съвет е да имаш по-голямо търпение, защото ще ти е нужно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f284d09a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да... за хора като теб днешните времена никак не са леки. И все пак, знай, че си на прав път. Ти си много по-ценен от хейтърите. Бъди си винаги такъв и ще видиш, че след време ще се намери кой да те оцени. Колко жалко, че такива момчета са принудени да се чувстват така, заради това, че са свестни. Ти просто си една бяла лястовица, отличаваш се от тях и това ги дразни. Искат да си като тях, защото подсъзнателно знаят, че твоето поведение е правилното, но те са избрали да са в калта и много искат и теб да видят там. Не може да няма край теб и други хора, потърси приятели, момчета или момичета, ще видиш, че има и други, които ненавиждат този тип поведение. Само не избирай да станеш и ти такъв. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 25b31212a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Само от теб зависи, приятел. Ние не можем да ти помогнем, всеки един човек минава през този етап по някое време от живота си. Ново училище, нова работа, нов град, нова държава, нова среда... винаги хората се опитват да те преценят и да те смачкат, за да не им се пречкаш, това е почти в нормите. най-важното е да спре да ти пука, какво говорят хората. Извинявай, ама най-кратката ми връзка е 6 месеца, не изневерявам никога, имала съм към 3-4 гаджета и в последната година съм сама, защото не тръгвам с женкари, а после чувам, че съм курва. Няма да ти казвам колко се смях. Знаеш ли колко точно ми пука, че непознатите говорят. Ехо, НЕпознати- не ги познаваш и те теб не те познават. Ако искат нека те изкарат и травестит, ти нали си знаеш истината, нали родителите и приятелите ти я знаят, другите да.... ще изляза от цензурата. Спри да се филмираш и живей живота, който искаш да имаш! Никой няма правото да ти смъква самочувствието, защото му е било тъпи и си е съчинил нещо. Ако кажат на момче, че е гей първо е на бъзик, но ако се върже и го приеме лично, става подигравка.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2779187d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какъвто и да си, винаги ще се намери някой да не те хареса. Разликата ще е в това, че едни ще приказват зад гърба ти, а другите в лицето. Съвета ми е да почнеш да тренираш нещо. Ще си направиш добро на организма, хем ще изглеждаш добре. Лостове, успоредки... плуване, ако щеш и бойни спортове.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9798ed016e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат, ако продължава да ти пука, няма се оправиш в живота! Хората са един големи лайна! Но ще намериш някой който ще те цени и ще осъзнаеш, че наистина не е имало значение мнението на хората, защото те просто си нямат живот и гледат кой да плюят, дразнят се, че не си като тях. Истината е, че всички са еднакви. Нима този свят щеше да е интересен ако всички бяхме еднакви? Не! За това гордей се такъв какъвто си! Някои момичета умират да намерят свестен като теб, щото всички други са едни изкуствени педали! Ти си много точен тип, трябва да се уважаваш повече. Хайде горе главата и успех! Честита нова година!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8fca9f333b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   в тази държава вече на всички момчета с добър вкус за мода или готина прическа ги наричат гейове някой момичета много си падат по такива момчета така че...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ffd323a628
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Правилно! Завиждат ти. Изглежда имаш много по-добри и ценни качества от тях. Ще видиш, че след време те ще бъдат боклуци. Всъщност те още от сега са такива. Не им обръщай внимание. Просто си нямат друга работа и си мислят, че са "яки" по този начин. Зарязваш ги и това е изобщо не трябва да ти пука. Прави се, че не ги виждаш. Не ти трябват такива "приятели" или изобщо "хора" да са около теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3be4981bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Знам какво ти е и аз съм подобно като теб. Много е гадно, защото пред нашия блок всички са такива Хейтъри. Не са ми казвали гей или педал, но още не е късно. Затова ходя при един мой приятел от училище, който е близо до мен. Но аз съм на 11 години, и те също(хейтърите, даже са по-малки и от мен). Майками ги е виждала какво ми правят и знае защо неискам да ходя при тях. Но вече като започнат да ме дразнят им се отварям и веднага замълчават. Пробвай и ти :-).
П. С Аз псувам но не толкова често.
Момче на 11 години.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5e51f3cf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей,
1. Каквото и да правиш все някой ще се намери който да те обиди ето защо :
Ще ти дам пример : ( за момиче )
Ако излиза ходи по дискотеките е кифла или к*рва
Ако си стой вкъщи е задръстенякчка
Дадох ти този пример защото има такива хора в класа ми е по лесно, а другото аз примерно много се дразня на така на някакви момчета на 15 да пият, пушат и говорят глупости на мен тва ми е най - противно и не съм единствена която мисли така затова си остани такъв..
2. Защото не си се бил? ! Да голямо геройство е да те обиди някой и да му се хвърлиш да го биеш или да набиеш момиче...
3. Облеклото
- В някой от коментарите четох че облеклото може би е проблем.. Е нужно ли е всички момчета да се обличат в едни вид като например :Дънки или анцузи и т. н
Не е нужно всички да сте еднакви
ИЗОВОД :Не се интересувай от хорското мнение не ставай като тези момчета и не се променяй за да се харесаш на някой бъди такъв какъвто си защото един де ученическите ни години ще приключат и ще забравим подигравките и всичко лошо, защото тогава това ще е един спомен...
Успех :)
Момиче на 14 години

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9544867b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Значи ще споделя нещо, което може би ще ти е от полза. Предварително се извинявам за правописни грешки.

Ако от много време ти се подиграват, явно сам си си виновен защото не си реагирал на време. Трябва да си изградиш респек по какъвто и да е начин. Независимо кой си, как се държиш, как се обличаш или как говориш, хората винаги трябва да те уважават, дори и да не те харесват.

Ако толкова не ти харесва да те обиждат, скачаш и ги пребиваш, без да ти пука. Ако ще и 10 да са. Или пък ако те е страх, че ще ти надделеят, един по един.

Лично аз бях като теб до преди 6 години. Към края на едно лято просто си казах "F*ck this! Писна ми! Край! Повече няма да се оставям на никой и за нищо!!!!" Първия учебен ден ==> пребих един унгарец просто защото ме нарече "глупак" за няма нищо. Следващия ден, бой с други. Следващия...още бой. До 6 месеца, такъв респек си изградих, че момчетата от големите класове не им стискаше да се ебават с мен. Просто ме избягваха. Разбира се, никога не съм се бил без причина, и никога няма да го направя. Просто при най-малкото неуважение бих спукал някой от бой. Тъй като за мен, лично, уважението е най-важното. Разбира се, когато някой от приятелите ми просто реши да се пошегува с мен наричайки ме "дрисльо" или нещо подобно, не съм го бил, ами просто и аз се ебавам с него.

Много хора ти казват да не ти пука и да ги игнорираш, но повярвай ми, в повечето ситуаций това само влошава нещата. Ако се оставяш да те тъпчат още, ще те тъпчат до края на живота ти.

Като заключение бих ти препоръчал да гледаш филма "The Art of Fighting". Корейски е и доста би помогнал на човек в твоята сигуация. На мен също ми беше от полза едно време и даже от време на време пак си го преглеждам. Но да знаеш, не е с някакъв кунг-фу боксьорски пич от Украйна майна. Филма е доста добър и наистина показва тази сфера от живота на някои хора.

xPsychOx, 18 год, момче

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 73aa29a7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Стигнала съм до извода, че хората, които обиждат, са комплексари отвсякъде. Правят го, за да се почувстват по-велики. Забелязала съм, че и голяма част от българското общество обижда и плюе на воля. Много деца се подиграват и познай от кого се учат (искам да кажа, че не ги обвинявам, за този тип държание, не мисля, че са по-долни от мен или нещо подобно. Просто са заблудени или са на такова ниво на развитие. Разбираш ли какво искам да ти кажа? ). Та вълшебната дума е НЕПУКИЗЪМ. Лесно е да се каже, нали? Ама поне опитай (по-добре нещо отколкото нищо, колкото и изтъркано да звучи)
Между другото и аз минавам прeз нещо такова и се опитвам да не ми пука за хорското мнение. То да си го казваш постоянно май не работи. Затова започнах да мисля по-позитивно, да търся естественото и истинското във всички сфери... Да и има резултат.
момиче, 14

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 10649880a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Малко реагирай. Те виждат, че това е слабата ти страна - да бъдеш обиждан и го правят все по-често, и по-често. Обърни се някой път и им кажи да си затворят устите. Недей бъди свит, ами се отвори към света.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8c5f7b86e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хората хвърлят камъни и по нещата, които блестят. :}

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fd7493cdf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това са комплексари без морални ценности и елементарно възпитание.Създават си илюзия , че са най-печените горепосочените неща.За да го превъзмогнеш трябва да си напомниш колко по-добър си в сравнение с тях , и то точно , защото не вършиш тези неща.Обаче , ти предлагам да не им се дават.Започни да ги затапваш.При мен действа моментално.Накарай да се почувстват поне наполовина зле , колкото теб , като им кажеш истината в очите с голяма доза остроумие и ирония.После като му хванеш цаката няма да те тормозят.

Гери

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker