Не мога да танцувам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да танцувам
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 6050 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години и не мога да танцувам. Или поне се срамувам или притеснявам или и аз не знам. На всички рождени дни хората танцуват и се кефят, а аз забивам някъде седнал и стоя като аутсайдер. Не искам да съм различен в тази област. Искам да се забавлявам когато съм на купон, а не да ми е тъпо, понеже не мога да танцувам. Предимно се танцува на рап, чалга и диско музика. Мразя чалгата, но това се слуша навсякъде. Дайте някакви съвети как да се спрява с танцуването (пробвал съм с алкохол - не ми дава нужния кураж)1

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e574f0e3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   То или ти се отдава или не, ако можеш да танцуваш ти просто ставаш нещо те кара да играеш, а както ти седиш може и да е заради музиката или ти е тъпо. Няма такива работи не мога да танцувам всички могат друг е въпроса дали се отдава на човек да се чупи или не. Ставаш и почваш да си мърдаш краката, като искаш да не си аутсайдер няма друг начин тренировки за това няма
(Kati)19

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3bc844be58
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   И аз бях като тебе, докато ми падна пердето един ден и спря да ми дреме. Излизам, кълча се, правя каквото ми дойде на ума. Само гледам да не цапардосам някого по тиквата с хаотично въртене на ръцете. Тука просто няма заучени движения. Дори да се държиш като пълен идиот (стига да не се просто клатиш вяло наляво-надясно, де), така ще бъдеш още по-авангарден.

Гледал съм други как ъъъ "танцуват". Некъв си беше дигнал ръцете диагонално нагоре, изпружил показалци, все едно е "дъ мен" и... си стои така. От време на време се върти. Някво друго лапе пък се гърчеше в некви засукани движения, все едно е Майкъл Джексън... Няма лошо де, само дето бяхме в чалготека тогава, та леко изглеждаше странно. Как да е - никой не спря да му се смее или да сочи с пръст. Просто на хората не им дреме, така че кво толкова се впрягаш?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3e235427a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Скоро навършвам 23 години и аз също не мога да танцувам. Никога през живота си не съм танцувал, а мисля и да не го правя. Не и когато съм трезвен ;) Не си сам!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3992ecd95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Първо почни да си танцуваш сам на музика у вас. Като се пораздвижиш малко с времето, лесно ще го пренесеш и на купоните. Всички танцуваме по свои си начини и никой няма да ти каже нищо лошо, ако се поразкършиш малко.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8c0f530a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Виж сега щом не можеш ти можеш но не искаш не ти харесва музиката но не усазнаваш просто трябва да станеш да затвориш очи и да танцуваш по такта например като рампам пам ти ще ще се разкършиш и това е не е сложно колкото си мислиш затворените очи оправиха всичко при мен, бях като теб но по късно го усазнах и вече танцувам без проблем не ми пука какво мислят другите!! :-)

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f2d7f7e612
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако не си сигурен в себе си, може да се запишеш на танци! Било то Зумба, ЛатиноАмерикански, Класически, Модерен Балет (попринцип е за момичета) и др. Аз ходя на Зумба, и Латино Американски, и да ти кажа честно дава ми много голямо предимство пред моята компания от 12 души!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0feee3a38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Не се срамувай както и да танцуваш. Когато отидеш на копон не мисли за другите. Отишли сте за да се забавлявате така, че никой няма да ти съди, а и въпреки това сигурно има и по зле от теб. Не им обръщай внимание, а за танците не го мисли. Когато се забавляваш на каквото и както да танцуваш ще изглеждаш по-добре от добрите танцьори, дори и да не си пийнала. Забавлявай се независимо от другите.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0feee3a38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Не се срамувай както и да танцуваш. Когато отидеш на копон не мисли за другите. Отишли сте за да се забавлявате така, че никой няма да ти съди, а и въпреки това сигурно има и по зле от теб. Не им обръщай внимание, а за танците не го мисли. Когато се забавляваш на каквото и както да танцуваш ще изглеждаш по-добре от добрите танцьори, дори и да не си пийнала. Забавлявай се независимо от другите.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5ef4c8c579
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Или можеш или не.
Просто ставаш и започваш да се движиш в ритъма. Не вярвам ти да си единственият с два леви крака.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 88687ac34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да - това е нещото, което и аз не понасям!
Да неговорим пък за чалга - просто no chance!
И пари да ми дават!!!
Като кажат не го мисли, другите не ги интересува... въпроса е че самият аз не се чувствам добре в кожата си когато се кълчотя - как по - ясно да ви го обясня...
Евала за подобна тема - но истината е такава каквато я отрази някой по-горе - НЕ СИ САМ!!! ма хора, ма каквото и да е, та дори и блусове - танци мъж/жена - еми не ме кефи бе хора - не ме к е ф и!!! какво повече - как да стане на сила...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker