Животът ми е ужасен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми е ужасен!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3429 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 14 години от София. Искам да разкажа моята история и за това как страдам ден след ден..
Ето я и нея.. :
Имам 1 брат и 1 сестра.. Майка ми е ку*ва която никога не е живяла с баща ми.. тя е била поне с 300 мъже.. оженили са се насила но с времето баща ми я е заобичал много.. Родила се сестрами после и брат ми а най -накрая и аз.. Мене не са ме искали.. Баща ми е алкохолик майка ми проститутка дъщеря тревоманка ( аз ) брат безделнинк и сестра преуспяла.. Лошото е че приличам на майка си.. та така проблема ми е че живея само с баща си и баба си.. той не ме пуска да излизам заключва ме и аз се побърквам, бие ме малтретира ме както и баба ми.. единственото време през което съм свободна е когато съм на училище, .. бягам от училище за да мога да излизам ходя да пуша трява и бягам понкога от нас 1 път избягах и отидох да живея при приятеля си който е на 17 баща ми ме намери и ме преби и пак ме върна унас от тогава се побърквам не знам какво да правя това ме влудява държи се с мен като с затворник преди бях много добра но след като се държи така с мен аз започнах да се променям и от яд избягах защото няма звобода за мен... и така.. опитвах се с добро, говорих с него ТОЙ НЕ... ТИ СИ МИ ДЪЩЕРЯ ОТ ТУК НЯМА ДА ИЗЛИЗАШ.. УЧИЛИЩЕ ВКЪЩИ.. ВКЪЩИ УЧИЛИЩЕ.. АЗ ЖИВОТНО ЛИ САМ ПИТАМ??? Започнах с наркотиците те са ми успокоение започнах да пуша да пия.. превърнах се в пропаднало момиче на 14 и не аз съм виновна за това а той... ако се държеше нормално нямаше да не съм девтсвена вече, нямаше да пуша трева, нямаше да взиамм наркотици и нямаше да бягам от училище и от унас.. той е причината за всичко..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6fd19a2bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не! Ти сама си си виновна за всичко. От теб зависи как ще протече животът ти. Не е баща ти причината. Ти си се предала, защото си мислиш, че няма да дойде по-хубаво време. Да, наистина вече няма връщане назад. След като си започнала с наркотици - отказване няма. Който си го прави, на себе си го прави! Не е виновен баща ти, а ти.

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 720743df82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И защо баща ти да е виновен? Да, той не де дърви правилно. Не се дърви достойно за един баща, но ти си достатъчно голяма, за да разбереш ясно последствията от това което правиш сега. Като навъшиш 18 и баща ти те изхвърли от вас? Какво ще правиш? Нито образование ще имаш, нито поне знания за обща култура. Ще напуснеш училище, заради така желаната свобода и какво? Ще станеш същата като майка ти, защото няма да има по какъв друг начин да изкараш парите си. За това се стегни и започни да учиш. И за свобода си има време. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 03106dc926
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както казва номер едно– никои друг не ти е виновен, освен самата ти! Нали сестра ти е преуспяла, как си мислиш, че го е постигнала? С много труд. Нима си мислиш, че на нея и' е било лесно при такива условия? Вземи се малко в тъце!
И как така няма да си девствена на 14, ти си дете!

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 93e32e4925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сама си виновна за всичко. Това, че не те пуска навън правили това основателна причина да пиеш, да пушиш и така нататък. Не знам какъв съвет да ти дам. Също така сестра ти е успяла е все пак и тя е живяла в същите условия нали?
Как според теб е успяла с много труд.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9b31ad88f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това, което са ти казали, е напълно вярно и бих го обобщила по следния начин: "На кривата ракета космосът и' е крив", както казват хората. Та и ти така - търсиш си жалки оправдания да не се бориш в живота, да си жертва, това е пораженческо поведение и няма да доведе до нищо хубаво. И това не е проблем или вина на баща ти. Понеже баща ти ще остарее и ще си отиде един ден, а на теб ще ти остане да си сърбаш попарата чрез жалкия живот, който те очаква оттук насетне и който самата ти си се погрижила да си осигуриш. Ама много е лесно "Той баща ми е виновен, че съм пропаднала". Виж как хубаво звучи? Никой за нищо не може да те обвини, пък ти ще си живееш по лесния начин и няма да поемаш отговорност за глупостите, които си сътворила. Екстра си го измислила, само дето оттук насетне ще става от зле по-зле.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker