Обичам женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам женен мъж
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2074 пъти
Здравейте! Аз съм на 17 години. Честно казано до скоро не вярвах в любовта, заради едно силно разочарование (раздялата ми с бившия ми приятел, с когото бяхме заедно 3 години). Е, измина време и някакси го превъзмогнах. Започнах да използвам мъжете и да си играя с тях. Интересуваха ме колите и парите им. Не изпитвах нищо, дори малка тръпка. Но преди повече от месец излязох с едно момче от фитнеса, с който се познаваме от 1 година, все се закачаме, но общо взето приех всичко на шега. Той е на 25 години. Излизахме няколко пъти, след което разбрах, че е женен и има детенце на 1 годинка. Попита ме дали искам да бъда с него и аз отговорих "Да". Зарязах всички, с които се занимавах.. Заедно сме и в момента, и да чукам на дърво, всичко върви повече от перфектно. Той ме обича страшно много. Аз също се влюбих до полуда (въпреки, че това не е в мой стил). Но ме боли фактът, че той си има семейство. Всяка вечер вместо да се прибере при жена си, той е с мен. Прибира се около 23ч. Във всяка една свободна секунда е с мен, или си говорим ро телефона. Когато разговаряхме му казах, че е най - правилно да се разделим. Той каза, че е на същото мнение, че това е правилното. Но аз му казах, че не мога да се откажа от него. Той също не може да сложи край. Каза, че толкова много ме обича, че не го интересува нищо друго. Бих направила всичко за него, но не искам да бъда жена, която ще разбие семейство. Защото сега се крием, но рани или късно истината винаги излиза на яве. Не знам какво да правя... Знам кое е правилно - да го оставя. Нека кажем, че съм грешна. Но и любовта ли е грешка? И тя ли е виновна и неморална?

Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя. Много съм объркана! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8647fd7d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вкарала си се в много голям проблем, а си още мъничка и наивничка, за да се справиш безболезнено. Никой не може да ти спести болката, през която ще минеш, но един съвет от мен - гледай да не забременееш. Противозачатачни ли ще взимаш, кондоми ли - но най-добре и двете, защото ти такъв гаф не можеш да си позволиш. Да, още утре отиди на лекар да ти дават противозачатачни (трябва да не пушиш), а отделно и кондоми да ползваш!
Другото ще трябва да го изживееш и в крайна сметка или ще се пречупиш, или ще излезенш калена за живота. Средно положение няма.
Ако този го знаех кой е - заслужава камшик! Не стига, че се е оженил на 25 г. и е направил деца, ами се занимава с деца!
Затова се пази много - този надува коремите на жените и съм сигурна, че заради това се е и оженил. Пази се от забременяване, другото все някак си ще мине.
Иначе няма какво да ти казвам - с такъв мъж не само ти нямаш бъдеще, но и никоя жена. Не съжалявай за нищо, през такива трудности ще минеш, че друг път няма да погледнеш такъв мъж - нещо повече, ще ги познаваш от далеч.
Животът е да го живеем, да правим и грешки. Всичко е поправимо, но ако забременееш от този задник ще си съсипеш целия живот. Другото лесно! Много ще научиш и ще съзрееш, но не позволявай да завършиш като госпожа съпругата му!!! ПАЗИ СЕ ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2878134f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чувстваш се свободна и щастлива, всичко е прекрасно, но ще ти опиша как изглежда отстрани. Един сладкодумен батко те омайва с хубави думи, а ти изживяваш буйна и детска радост. Накрая ще ти надуе корема и ще се сети, че е женен с дете.. Да.. Залъгваш се, че е по различен от другите.. Хем женен, хем с дете, хем и той дете, хем и с дете се занимава.. картинката е пълна. " Започнах да използвам мъжете и да си играя с тях. Интересуваха ме колите и парите им" - Такива бивши навици няма. И с този човек е същата работа, опитваш се да го изкараш любов. От цялата история ми е жал за детето му, защото не виждам на какво може да го научи в живота. За жена му ми е все тая, тя е стигнала до женитба с тоя.. още по заблудена от теб. Ти си имаш глава на раменете, ти си решаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8102c83f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това твойто не е любов, а влюбване, както и на приятеля ти. Правете разлика. По - добре го остави, въпреки че знам, че ще ти е трудно (аз самият съм бил в подобна ситуация :)), но си представи някой ден, като сте заедно, че и на тебе ще ти изневери. Той е непочтен спрямо семейството си и с тебе. И ти имаш малка вина, но влюбването е такова. Направи го - с един куршум два заека. Той ще запази семейството си, а ти - бъдещи разочарования. Но, за да мога да бъда честен, гадно си постъпвала с момчетата, с които си била преди. Само си представи, че и той те използва. А между другото има ли деца??? Ако да, още по - бързо го напускай...
Аре и успех :)
М, 36

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker