Историята на едно момиче открило това което иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Историята на едно момиче открило това което иска
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2464 пъти
И така ето я и моята история, макар на кратко. Преди 1 година се запознах с едно момче мислех, че е всичко което сам искала. Запознахме се по Facebook. Пишехме си по цели нощи, докато не дойде момента в който да се видим, оказа се, че е по зле отколкото очаквах (не искам да звуча грубо), но въпреки това продължихме, обичах го, не не съм поредната кифла която се филмира, наистина го обичах, и в един момент разбрах, че това момче е втори братовчед на майка ми, брей това беше като гръм от ясно небе:Д Е ии накратко имахме връзка цели 7 месеца с това момче, виждахме се рядко, но накрая исках да скъсаме и той беше тотално полудял по мене, ряза си вените, плачеше ми по телефона и разбрах, че съм му първата(не в секса... а първото гадже).. забога той е на 17 аз на 13 лудост... той беше един от смотаняците знаех го.... започнах да се занимавам с едно момче от неговия клас той е много готин занимава се с музика(рапър е)... започнахме да излизаме и усещам разликата във държанието (неговото ии на предишното момче) той е страхотен... на няколко пъти ми казва че ме обича знам, че е рано за това, но вече 2 месеца сме заедно.. да знам какво бихте си помислили той е с теб заради секса... ооо не.. няколко пъти му казах ии говорихме по темата ии казах, че при никакви обстоятелства няма да правя секс на 13 години... той е ок с това каза, че разбира, че е рано ии, че не иска секс от мене.... ее с предишното момче прекъснахме всякакви контакти... всички ме питаха как си могла да бъдеш с този.. а аз отговарях, че просто сам имала полза от него (той е хакер).... че никога не сам го обичала... че съм била с други през цялото това време... за момент сама повярвах на себе си ии на тази нелепа лъжа... даа предпочитам я пред онзи смотаняк... дето не знаеше какво да прави с момиче... беше мъчение да бъда с него така или иначе не излизахме често... момчето с което съм сега наистина ме цени... ии е готин май това е което съм искала... не ви моля за съвет просто искам да видя вашите коментари и мнения.. надявам се модераторите на сайта да пуснат историята ми... и извинете за неграмотно написаната история... поздрави и се обичайте :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9d6d5b1278
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ееее, браво! Много добре си направила, овации и комплименти! А сега дай линк към темата на мама и тате да видят какви глупости ти се въртят в малката главица и да ти дръпнат кабела за нета. Пък дано започнеш да мислиш за наистина важните неща за теб на тази възраст - учене, вместо гаджета.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 983ea205a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да наистина ужасно неграмотна си! Пише се И, а не ИИ. Няма точки, няма запетаи, няма главни букви. Какви са тези многоточия. Първо се научи да пишеш и си изживей детството, а после си хващай гаджета. На 13г си, а си неграмотна. Ето това е недопустимо!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 655c651a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Поздравления! Наистина си открила това което искаш! :))))

Котенцето

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b4cc99bdd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изобщо нищо не си открила. На 13 е рано да знаеш какво искаш. Много грозно говориш за "смотаняка", когото уж си обичала. С възрастта ще ти дойде акъла.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2b2e01892a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   много тъпо си постъпила, по това си личи колко незряла и глупава си като лъжеш че не си харесвала момчето, кой знае как се е почувствал и то само за да се направиш на яка пред хората!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 39ed61658a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ох, много неща бих ти казала ама няма да ги публикуват... Затова ще бъде кратка - мн си заблудена, ''онзи смотаняк'' трябва да се радва, че се е отървал от теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a6cd9df599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз на 16 бях точно такъв хакер-смотаняк като бившия ти, само дето не съм си рязал вените заради кифли. Сега на 25 с 4 гаджета зад гърба си(че и секс съм правил с тях уау) не бих казал нито, че съм хакер, нито че съм смотаняк... и изненада - освен с компютри, се занимавам и с музика (ама истинска музика, не рап "музика"). Не разбрах защо си написала историята си, явно за да се оправдаеш пред себе си, че си ходила със "смотаняк". Ама щом те кефи и смяташ за готино някакъв да ти "рапира" - евала. Всеки го кефят различни неща, някой се кефят на повърхностни простотии, други желаят да вникнат по-дълбоко в същността.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b2c4b6dee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ХАХАХАХАХАХА


Ти сериозно ли? И откога по дяволите има 12 годишни рапъри? Кажи му първо да си провери памперса за ако.

И за какъв секс говорите въобще в 5 клас?? Та то момчето не може да го вдигне.

Venjus

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 65aadc4381
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   аз, се радвам за теб че си открила правилния човек, човек който, те цени такава каквото си вярвай себеси.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 82d1869bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Трудно ми беше да го прочета, толкова неграмотно е написано. И да, момчето вместо да си реже вени, трябва купон да вдига, че се е отървал от недуразумение, като теб.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c80b90f70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ама ти добре ли си , открила го била. ХАХАХАХХА
Какво става с момичетата на моята възраст, само някакви сексове мислите , гаджета не знам си ко . Бе я се стегнете гледайте да завършите поне 7 клас или училище тогава вече сте свободни парете си сексовете ходете по дискотеки и какви ли не други простотии. Излизайте с Приятели забавлявайте се ,играйте имате свобода какво повече искате. Аз не бързам да си търся приятели (гаджета) всички бързате да пораснете. Извинявай ако съм те засегнала с нещо , но сега наблягай на уроците и забавлението лято е ходи на плаж , смейте се не се правете на големи защото като пораснем ние всички ще милеем за детството! :) gs~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker